Turnati aici!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Turnati aici!
pentru cei interesati sa demaste manariile facute de-a lungul timpului de AGVPS si de AJVPS-uri, care au informatii si vor sa sprijine actiunea de deratizare aflata in curs.
pot sa-mi trimita astfel de informatii pe privat si de asemenea pe adresa Academiei Catavencu, Bdul Regina Elisabeta nr. 7-9, et. 6, sector 3, Bucuresti, cu specificarea "dosar AGVPS".
asteptam informatii documentate, care pot fi probate in cazul unei eventuale actiuni in instanta. se asigura protectia surselor.
de asemenea suntem interesati de fotografii, de preferinta digitale, cu sediile AJVPS din resedintele de judet si de fotografii cu vilele si proprietatile directorilor AJVPS-urilor.
de asemenea suntem interesati de orice informatii cu privire la dosare penale deschise, de-a lungul timpului, directorilor AJVPS pentru actiuni de braconaj sau gestionarea frauduloasa a patrimoniului asociatiilor si finalizate prin NUP-uri, sau in curs de finalizare. exemple: Sultan de la AJVPS Tulcea, Vranceanu de la AJVPS Bacau, Macau de la AVPS Vulturul Bucuresti, Calciu de la AJVPS Hunedoara si lista poate continua.
pot sa-mi trimita astfel de informatii pe privat si de asemenea pe adresa Academiei Catavencu, Bdul Regina Elisabeta nr. 7-9, et. 6, sector 3, Bucuresti, cu specificarea "dosar AGVPS".
asteptam informatii documentate, care pot fi probate in cazul unei eventuale actiuni in instanta. se asigura protectia surselor.
de asemenea suntem interesati de fotografii, de preferinta digitale, cu sediile AJVPS din resedintele de judet si de fotografii cu vilele si proprietatile directorilor AJVPS-urilor.
de asemenea suntem interesati de orice informatii cu privire la dosare penale deschise, de-a lungul timpului, directorilor AJVPS pentru actiuni de braconaj sau gestionarea frauduloasa a patrimoniului asociatiilor si finalizate prin NUP-uri, sau in curs de finalizare. exemple: Sultan de la AJVPS Tulcea, Vranceanu de la AJVPS Bacau, Macau de la AVPS Vulturul Bucuresti, Calciu de la AJVPS Hunedoara si lista poate continua.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
-
- senior
Eu nu pun in discutie utilitatea ingroparii mamutului, doar subitul interes al AC pentru un subiect aflat la indemana vreme de 16 ani mi se pare bizar
. In plus, de cand cu autorizatiile de pescuit industrial pe Olt si Prut, parca nici intentiile altora apropo de acest sector nu mai par chiar asa curate.
Basca faptul ca am o deosebita sila pentru anchetele curajoase semnate "echipa de investigatii" sau ceva de genul asta.

Basca faptul ca am o deosebita sila pentru anchetele curajoase semnate "echipa de investigatii" sau ceva de genul asta.
Cu lacrimi Bastus!
-
- senior
asta e. unii nu pot din diverse motive sa semneze cu numele lor.Gerula scrie:Eu nu pun in discutie utilitatea ingroparii mamutului, doar subitul interes al AC pentru un subiect aflat la indemana vreme de 16 ani mi se pare bizar. In plus, de cand cu autorizatiile de pescuit industrial pe Olt si Prut, parca nici intentiile altora apropo de acest sector nu mai par chiar asa curate.
pai n-au scris ca n-au avut informatii. acum le au si scriu. in limita spatiului disponibil. pescuitul sportiv nu este chiar in centrul preocuparilor majoritatii cititorilor. n-are nici o treaba AC cu pescuitul comercial pe Olt si Prut.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
- exu...
- utilizator constant
Gerula...cre ca gresesti frate...stiu ca lucri in presa, probabil esti un nume cunoscut in breasla, nu te cunosc, nu sunt buricu pamantului, pt a sti de mine, sau preocuparie mele...pot sa-ti spun ceva ce stii...Adrian Ionascu, este un tip cunoscut, un NUME, am avut ocazia sa stau de vb cu el, pare bine intentionat, iar daca se poate face ceva, sub acoperirea netului si-a anonimatului (cati ai tupeu sa faca asta, la vedere???), de ce sa nu incurajam asta???personal, abia astept sa merg la giurgiu, sa-i trag in poze pe acei investitori strategici in pescuitu pe dunare, care trag oadata cu barca, la mal, doar caras si ciortan, iar dupa ce "pleaca" graniceru, merg mai la vale 500m, unde au un mare juvelnic, de 2,5m in diametru si 7m lungime, plin cu sute de stiuci si salai, de pana la 15 kile si somni uriasi...are sute de kile frate, il trag din apa cu masina...nu este opoveste, este trista realitate...Gerula scrie:Cu pasi mari spre federatia lui Vantu?![]()
![]()
Interesant subitul interes al catavencilor pentru subiectul AGVPS, aflat "pe ecrane" de vreo 16 ani.
ÃŽmi plac peştele...
Treaba e mai complicata decat pare la prima vedere. Si Gigi Stefan s-a dat prietenul pescarilor sportivi, dupa care a semnat rapid pentru pescuitul industrial pe Olt si Prut. Daca atacul asta la adresa AGVPS venea inainte ca Vantu sa preia trustul catavencilor, ar fi fost cu totul altceva. Ce chestie insa, treaba asta s-a intamplat taman acum.exu... scrie:
Gerula...cre ca gresesti frate...stiu ca lucri in presa, probabil esti un nume cunoscut in breasla, nu te cunosc, nu sunt buricu pamantului, pt a sti de mine, sau preocuparie mele...pot sa-ti spun ceva ce stii...Adrian Ionascu, este un tip cunoscut, un NUME, am avut ocazia sa stau de vb cu el, pare bine intentionat, iar daca se poate face ceva, sub acoperirea netului si-a anonimatului (cati ai tupeu sa faca asta, la vedere???), de ce sa nu incurajam asta???personal, abia astept sa merg la giurgiu, sa-i trag in poze pe acei investitori strategici in pescuitu pe dunare, care trag oadata cu barca, la mal, doar caras si ciortan, iar dupa ce "pleaca" graniceru, merg mai la vale 500m, unde au un mare juvelnic, de 2,5m in diametru si 7m lungime, plin cu sute de stiuci si salai, de pana la 15 kile si somni uriasi...are sute de kile frate, il trag din apa cu masina...nu este opoveste, este trista realitate...

Cu lacrimi Bastus!