Mie mi-e destul de clar ca ai dreptate. Ar trebui sa te gandesti insa la un lucru, si anume ca trebuie evitat cu orice pret ca spargerea monopolului AGVPS sa duca la aparitia altei organizatii, similare dar mult mai puternice, si conduse de o persoana cu infinit mai multe posibilitati decat Selaru.apsalba scrie:deci lucrurile erau clare. dupa care surpriza. in 2000 desi nu se schimbase nimic, AGVPS reuseste sa se inregistreaza la judecatoria sectorului 2, desi ca federatie era obligata sa se inregistreze la Tribunal si sa obtina avizul ministerului de profil.
aveti mai jos sentinta ciudata data in contradictie cu legislatia. noi contestam legalitatea acestei inscrieri iar primul termen este pe 13 luna aceasta. sa vedem cine o sa aiba ghinion!
Turnati aici!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cu lacrimi Bastus!
- mihaimircea
- veteran
Offtopic: nu neaparat de asta. Chiar azi am baut o cafea impreuna. E prins cu treburi pana peste cap. Nici la pescuit nu a mai avut timp sa mearga.Gyorg scrie:... Bogdan de la valcea (vanatorul de pesti) dar am vazut ca nu mai intra deloc pe forum , sa fie din acelasi motiv pentru care s-au scarbit destul de multi , dupa cum ii vad ?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Gerula,
Sper ca imi dai dreptate ca daca detin niste documente obtinute legal (cu certificat de grefa, fiind dat in judecata de AJVPS), pot sa-mi aleg eu publicatia in care sa le difuzez. Ma asteptam sa fie curiosi si alti gazetari, intrucit ceea ce vedeti este o mica parte din furtul baban facut de AGVPS. In dosarul pe care il detin, sunt toate hotararile judecatoresti de infiintare a asociatiilor judetene si o sa ramineti uimiti cit de oarba a fost justitia sau ce influenta a putut sa aiba acesta hidra in Romania. Faptul ca afirmi ca nu ne cunoaste lumea nu ne deranjaza, pentru ca vrem sa fim recunoscuti prin ceea ce facem, nu prin fanfaronada si hotii. Noi chiar incercam sa organizam pescuitul romanesc pe principii sanatoase. Ori acest lucru nu se poate face decit facind pescarii sa priceapa rolul unei organizari reale. Faptul ca suspectezi ca in spatele acestei actiuni este SOV, ma face sa cred ca il crezi prea destept, si nu e cazul. Poate diabolic.
Sper ca imi dai dreptate ca daca detin niste documente obtinute legal (cu certificat de grefa, fiind dat in judecata de AJVPS), pot sa-mi aleg eu publicatia in care sa le difuzez. Ma asteptam sa fie curiosi si alti gazetari, intrucit ceea ce vedeti este o mica parte din furtul baban facut de AGVPS. In dosarul pe care il detin, sunt toate hotararile judecatoresti de infiintare a asociatiilor judetene si o sa ramineti uimiti cit de oarba a fost justitia sau ce influenta a putut sa aiba acesta hidra in Romania. Faptul ca afirmi ca nu ne cunoaste lumea nu ne deranjaza, pentru ca vrem sa fim recunoscuti prin ceea ce facem, nu prin fanfaronada si hotii. Noi chiar incercam sa organizam pescuitul romanesc pe principii sanatoase. Ori acest lucru nu se poate face decit facind pescarii sa priceapa rolul unei organizari reale. Faptul ca suspectezi ca in spatele acestei actiuni este SOV, ma face sa cred ca il crezi prea destept, si nu e cazul. Poate diabolic.
M-ai inteles gresit, citeste cu atentie mesajul ala, ce spuneam eu era ca faptul ca organizatia voastra nu are notorietate la nivel national va inlesni considerabil trasul spuzei pe turta altora. N-am nici un motiv, in momentul de fata, sa va pun la indoiala intentiile.apsalba scrie: Faptul ca afirmi ca nu ne cunoaste lumea nu ne deranjaza, pentru ca vrem sa fim recunoscuti prin ceea ce facem, nu prin fanfaronada si hotii.
La fel, ar fi foarte gresit sa crezi ca lucrurile pe care le spun eu aici pleaca de la faptul ca ai ales sa iesi cu materialele intr-o publicatie concurenta. Parerea mea e ca ai gresit alegand taman aceasta publicatie, din motivele pe care le-am expus mai sus. Nu-s eu singurul ziarist interesat de pescuit de la un cotidian central, daca te duceai la EvZ, Romania Libera samd nu riscai sa-i pui federatia de pescuit pe tava lui Vantu.
SOV nu e in spatele actiunii voastre, dar din cauza traseului mediatic pe care ai ales sa-l urmezi are toate sansele sa traga spuza pe turta lui.apsalba scrie: Faptul ca suspectezi ca in spatele acestei actiuni este SOV, ma face sa cred ca il crezi prea destept, si nu e cazul. Poate diabolic.
Cu lacrimi Bastus!
A, nu, cum am putea crede asta, probabil ca banii pentru organizarea turneului au venit de la Malin din buzunarMihaiV scrie:Tot vantul a facut si transformarea asta? O fi fost deschis geamul!Gerula scrie: de la criticile catorva asociatii la adresa regulamentului CNS s-a ajuns la transformarea acestuia in Trofeul AVP

Cu lacrimi Bastus!
Nu era SOV la AC pe vremea deciziei respective! Dar pana la urma ... poti sa crezi ce vrei.Gerula scrie:A, nu, cum am putea crede asta, probabil ca banii pentru organizarea turneului au venit de la Malin din buzunar :lol:.MihaiV scrie:Tot vantul a facut si transformarea asta? O fi fost deschis geamul! :lol:Gerula scrie: de la criticile catorva asociatii la adresa regulamentului CNS s-a ajuns la transformarea acestuia in Trofeul AVP