Turnati aici!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Ian 2007, 09:55

Detin toate Sentintele civile de infiintare a tuturor AJVPS-urilor din tara, inclusiv numerele de dosare, din care reiese ca toate sunt infiinate ilegal. Cine doreste sa faca actiuni in constatare pentru anularea acestora, poate contacta prin office@apsalba.ro asociatia noastra si va vam pune la dispozitie toata documentatia de chemare in judecata si constatarea nulitatii absolute a acestora. Asteptam provincia.

pityu
veteran
veteran

turnati aici

Mesaj de pityu » 26 Ian 2007, 00:20

Adriane ! Am informatii ca la AJVPS Hunedoara, Filiala Petrosani se vand "permise de pescuit" fara a avea permise de pescuit.
Cine a cerut permis de pescuit la inceput de an, i s-au luat banii si in loc de permis i s-a aplicat o stampila in carnetul de membru si i s-a taiat chitanta. Lumea a inceput sa faca scandal si (neavand permise valabile pe 2007) au inceput sa le vanda permisele expirate si nevandute anul trecut, scriind pe ele la rubrica "Valabil in anul...", cifra 2007. Asta este un fals mai clar decat lumina zilei ! Noi am fost acuzati de fals cand am folosit pe Carnetele proprii de Membru antetul MAPDR - ANPA, ca foruri superioare in numele carora dorim sa facem controale. Atunci actiunea ajevepeseului de a falsicica permise de pescuit expirate, cum se numeste?
Cer sa se sesizeze toate forurile competente, inclusiv justitia, dar inainte de toate ANPA ar trebuii sa-si trimita inspectorul piscicol sa constate oficial ilegalitatea si sa actioneze in justitie Filiala Petrosani pentru fals si uz de fals in vederea atragerii de foloase banesti.
Ady ! Daca ai initiat acest topic cu ganduri serioase, cred ca e cazul sa ne demonstrezi asta.
Eu te voi sprijinii neconditionat in limitele posibilitatilor mele. Concret, acuma caut omul care a cumparat de la ei permis expirat si in momentul in care-l voi avea, iti voi furniza toate datele necesare. Repet - un control inopinat ar rezolva mai repede cazul!

pescuitorul
veteran
veteran

va rog sa va bucurati

Mesaj de pescuitorul » 26 Ian 2007, 13:25

va rog sa va bucurati ca dupa atata haos creat in pescuitul sportiv din Romania au aparut vinietele.Acelea despre care unii reprezentanti ai statului au promis ca vor aparea inca de acum un an.
Oare e bine ca am turnat asa ceva?????????? :D
P.S.:pescarii asociatiilor de apartament cum pot pescuii in alt judet, altul decat cel in care asociatia care i-a emis permis de pescuit are autorizatie??????????????? :?: :?:
Topicuri de astea in care sa vorbesc doar eu cu 3 prieteni de ai mei pot face si eu cate vreau. Felicitari :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Ian 2007, 13:36

Pe unde creste vigneta asta de nu am auzit si noi de ea? Detaliaza.

pescuitorul
veteran
veteran

pe la...

Mesaj de pescuitorul » 26 Ian 2007, 13:41

Pe la Alba Iulia ca e o zona propice ptr unii care vorbesc tot doua la leu.
Aps platesti internetu' degeaba nu lamuresti pe nimeni cu nimic mai mult dezinformezi oamneii care au cam inceput sa isi dea seama cine sunteti cu adevarat.
Scuze dar asa intrebare asa raspuns.
A venit postasu cu pensia sau e plictiseala mareca cam frig afara???????? :?: :D

pescuitorul
veteran
veteran

continuare

Mesaj de pescuitorul » 26 Ian 2007, 13:43

A venit postasu cu pensia sau e plictiseala mare ca e cam frig afara ???? :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Ian 2007, 13:52

M-am interesat la CNAFP, institutie abilitata de 1134/2005 sa o emita si ei nu au emis-o si nici nu au habar sa fie emisa de altcineva. Nu induce in forum informatii neverificate.
E nedemn. Inclusiv vocabularul.

pescuitorul
veteran
veteran

lamurire

Mesaj de pescuitorul » 26 Ian 2007, 14:07

APS Alba anuntul era doar o aluzie si gluma la dezinformarea unora de pe acest site in legatura cu mult rivnita vinieta care trebuia sa apara inca de acum un an.
Stiu ei cei care au infiintat topicul.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Ian 2007, 14:20

Oare nu esti tot Cico sau camerunezu? Oricum, este o gluma proasta.

pityu
veteran
veteran

turnati aici

Mesaj de pityu » 07 Feb 2007, 22:11

Lasa-l Fane ca-i "prietenul meu" :lol: (in ghilimele)! Din pacate am si din astia destui! :D

Scrie răspuns