Turnati aici!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Noi 2006, 11:18

Gerula a zis Problema e ca in momentul de fata ni se ofera sa alegem intre AGVPS-ul lui Selaru si o ipotetica federatie controlata de Vantu. Cel putin asta e impresia mea, si la cum se misca lucrurile, m-as mira sa ma insel.
Federatia nu este a lui Vintu.
Este facuta de asociatii bine intentionate si are sediul la Alba Iulia.

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 01 Noi 2006, 11:36

Gerula scrie:
exu... scrie:
Gerula...cre ca gresesti frate...stiu ca lucri in presa, probabil esti un nume cunoscut in breasla, nu te cunosc, nu sunt buricu pamantului, pt a sti de mine, sau preocuparie mele...pot sa-ti spun ceva ce stii...Adrian Ionascu, este un tip cunoscut, un NUME, am avut ocazia sa stau de vb cu el, pare bine intentionat, iar daca se poate face ceva, sub acoperirea netului si-a anonimatului (cati ai tupeu sa faca asta, la vedere???), de ce sa nu incurajam asta???personal, abia astept sa merg la giurgiu, sa-i trag in poze pe acei investitori strategici in pescuitu pe dunare, care trag oadata cu barca, la mal, doar caras si ciortan, iar dupa ce "pleaca" graniceru, merg mai la vale 500m, unde au un mare juvelnic, de 2,5m in diametru si 7m lungime, plin cu sute de stiuci si salai, de pana la 15 kile si somni uriasi...are sute de kile frate, il trag din apa cu masina...nu este opoveste, este trista realitate...
Treaba e mai complicata decat pare la prima vedere. Si Gigi Stefan s-a dat prietenul pescarilor sportivi, dupa care a semnat rapid pentru pescuitul industrial pe Olt si Prut. Daca atacul asta la adresa AGVPS venea inainte ca Vantu sa preia trustul catavencilor, ar fi fost cu totul altceva. Ce chestie insa, treaba asta s-a intamplat taman acum. :roll: Daca stii sa citesti printre randuri, interesele din spatele acestei povesti sunt destul de evidente.
in AC au aparut articole dure (vreo 2 anul trecut, vreo 2 anul acesta) despre AGVPS, inainte ca grupul de presa sa fie preluat de Vantu. de asemenea in ALP, un articol in 2 numere, scris si semnat de mine, aparut exact in perioada cand m-am angajat la ANPA. pentru care m-am trezit cu o reclamatie ulterioara a AGVPS la ministru.
lucrurile sunt foarte clare. cei de la AGVPS stiu foarte bine cine da in ei. nu e nici un secret.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 01 Noi 2006, 13:32

...teoria conspiratiei :lol:

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 01 Noi 2006, 13:42

adrian ionascu scrie:lucrurile sunt foarte clare. cei de la AGVPS stiu foarte bine cine da in ei. nu e nici un secret.
Ma refeream la potentialii turnatori...cei care descopera ceva legat de asta, pot sta in spatele unui nick, fara a fi nevoie sa se arate si a fi astfel expusi presiunilor facute de cineva sau potentialelor pericole accidentale... :D
ÃŽmi plac peştele...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Noi 2006, 14:01

[quote="Gerula"] Si Gigi Stefan s-a dat prietenul pescarilor sportivi, dupa care a semnat rapid pentru pescuitul industrial pe Olt si Prut.[/quote]

Prima data cind l-am vazut pe Gigi asta a fost in emisiunea lu tibanu ,cred , acu citiva ani , facea reclama la conserve de peste , comercializate de el . Sportiv , nu gluma . Era mai interesat de tehnologia fabricilor de conserve din Peru decit de pescuitu sportiv . Is curios daca l-a vazut careva pescuind cu batu ?!

Fir Intins!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Noi 2006, 14:11

ovidiu14 scrie: om bun ...nu am nimic impotriva obiectiilor nimanui dar cand faci o obiectie , cand contesti ceva ...vino si cu alternativa la ce spui ca nu e bun
Gresesti flagrant, e ca si cum ai spune ca n-am voie sa afirm ca Basescu e un presedinte catastrofal doar pentru ca in momentul de fata practic n-are contracandidat.
Cu lacrimi Bastus!

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 01 Noi 2006, 16:00

Orice solutie, menita sa demaste vreo nelegiuire de'a ajevepeseilor, venita din partea oricui, este bine venita...daca vantu a facut manarii cu vlas sau vacaroiu, nu suntem cei mai in masura sa stabilim asta, sunt altii care se preocupa de asta...daca vantu este patronu' uneia dintre publicatii, ai caror ziaristi, vor sa demaste fapte ilegale sau de coruptie, dintr'un anumit domeniu, nu vad cu ce este vinovat cel, sau cei ce'si asuma responsabilitatea sa faca asta...cred ca este vorba despre altceva, la noi romanii, circula o deviza, de care multi nu sunt constienti...este mai usor sa combati ceva, decat sa construiesti...hai frate sa vedem daca vine cineva sa posteze ceva semnificativ aici, apoi sa stam (ca asta facem zilnic) si sa despicam firu'n 4...avem net, putem intra si pe saituri guvenamentale, putem face reclamatii, putem cerceta in ce stadiu sunt anchetele...se scriu rauri de cerneala degeaba???poate se implica si vreo televiziune, iar asta are impact asupra autoritatilor, ii face sa se miste...
ÃŽmi plac peştele...

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 01 Noi 2006, 17:09

Nu mai inteleg nimic , vine cineva si deschide o discutie unde cei ce au ceva de turnat pe prietenii si colegi nostrii braconi...scuzati pazitori de balti si taxe obligatorii, nu de alta dar mai ingroasa dosarul public al agvps si ne trezim teorii cu asocieri si asociatii ale politicului permanent a tot controlor .

Brrrr. .. acu ma apuc sa controlez toata firma poate are vre-unu vre-un abonament la AC ca l-am spart , e dea lu vantu ....

Cred ca ceva informatii demne de luat in seama avea Bogdan de la valcea (vanatorul de pesti) dar am vazut ca nu mai intra deloc pe forum , sa fie din acelasi motiv pentru care s-au scarbit destul de multi , dupa cum ii vad ?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Noi 2006, 18:27

ca sa vedeti cam cum sta AGVPS-ul postez hotararea Curtii Supreme de Justitie in 1999 la solicitarea AGVPS de inscriere in registrul asociatiilor si fundatiilor de pe langa Tribunalul Bucuresti

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

deci lucrurile erau clare. dupa care surpriza. in 2000 desi nu se schimbase nimic, AGVPS reuseste sa se inregistreaza la judecatoria sectorului 2, desi ca federatie era obligata sa se inregistreze la Tribunal si sa obtina avizul ministerului de profil.
aveti mai jos sentinta ciudata data in contradictie cu legislatia. noi contestam legalitatea acestei inscrieri iar primul termen este pe 13 luna aceasta. sa vedem cine o sa aiba ghinion!

Imagine

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 01 Noi 2006, 21:49

Gyorg scrie:Nu mai inteleg nimic , vine cineva si deschide o discutie unde cei ce au ceva de turnat pe prietenii si colegi nostrii braconi...scuzati pazitori de balti si taxe obligatorii, nu de alta dar mai ingroasa dosarul public al agvps si ne trezim teorii cu asocieri si asociatii ale politicului permanent a tot controlor .

Brrrr. .. acu ma apuc sa controlez toata firma poate are vre-unu vre-un abonament la AC ca l-am spart , e dea lu vantu ....
Eu zic sa-i dai afara si pe aia cu cotizatie platita la agvps, ca sa fii impartial. :roll: Mistocareala ieftina e, la noi in Romania, cea mai buna solutie de a face trecute cu vederea probleme extrem de grave.
Pana una-alta insa, eu am vaga impresie ca e o oarecare diferenta intre a citi AC si a lucra in trustul cu pricina, respectiv a primi leafa din banii lui Vantu. Acum, daca rememoram un pic trecutul recent, ne vom aminti cu siguranta de felul in care, de la criticile catorva asociatii la adresa regulamentului CNS s-a ajuns la transformarea acestuia in Trofeul AVP. Tot asa, usurel-usurel, mai intai baietii s-au oferit sa modereze o intalnire, pe urma au vrut sa si voteze, iar cand s-a pus problema finantarii turneului si toti au inceput sa dea din colt in colt, ghici cine a scos banii din palarie? :roll:
La fel si acum, vine aps alba cu un caz concret, grav, bine documentat si, ce sa vezi, intreaga tarasenie apare in AC pe post de produs al "departamentului de investigatii" :lol:. Si parca vad ca, daca sentinta ar fi favorabila, din transee ar rasari tot catavencii fluturand steagul victoriei impotriva hidrei Selaru, ca vorba aia, cine naiba-i aps alba si cine a auzit de ea in tara asta? Dupa care, in doi-trei pasi mici, dar facuti cu agerime specifica, ghici cine ar fi boss-ul (pe fata sau din umbra) viitoarei federatii romane de pescuit sportiv? :roll:
Gyorg scrie: Cred ca ceva informatii demne de luat in seama avea Bogdan de la valcea (vanatorul de pesti) dar am vazut ca nu mai intra deloc pe forum , sa fie din acelasi motiv pentru care s-au scarbit destul de multi , dupa cum ii vad ?
Utilizeaza cu incredere functia search, Bogdan avea informatii solide despre fraudele facute in acordarea autorizatiilor de pescuit industrial pe Olt. Stii care, alea date de Jiji Stefan&Co :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns