Turnati aici!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Noi 2006, 15:32

Gerula,
Asociatiile de tip mamut au disparut si crucea va fi pusa definitiv odata cu ingroparea AGVPS. Sper sa nu depaseasca Craciunul, desi au un talent deosebit sa traga de timp. Vreau sa-ti spun ca am cerut Guvernului sa anuleza HG 259/2001, ca fiind emisa ilegal. Daca Guvernul va declansa procedura de anulare, bine. Daca nu o declansam noi. Ceea ce nu stie domnul Selaru este ca banii luati pina acum de la stat pe utilitate pulica vor trebui inapoiati, daca actiunea noastra va fi admisa. Ca sa realizezi dimensiunea sumei, pot sa-ti spun numai din ceea ce stiu, este ca anul acesta, au primit 32 miliarde lei despagubiri din cauza gripei aviare. Basca terenul din Floreasca, etc.
O sa fie interesant de urmarit, si ar fi bine sa va implicati pentru mediatizarea evenimentului, pentru ca sunt convins ca vor arunca in lupta toata artileria grea. Ce zici daca iti dau niste scrisori semnate Selaru catre fostul ministru al justitiei pe numele sau Valeriu Stoica din 1999, prin care dl. Selaru il "ruga" sa intervina pe linga ICCJ pentru a influenta inscrierea AGVPS in registrul Asociatiilor, asta inainte de emiterea Deciziei pe care am publicat-o, motivind ca dupa alegerile AGVPS din 1997, peste 60% din presedintii AJVPS-urilor sunt liberali?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Noi 2006, 10:26

apsalba scrie:Gerula,

O sa fie interesant de urmarit, si ar fi bine sa va implicati pentru mediatizarea evenimentului, pentru ca sunt convins ca vor arunca in lupta toata artileria grea. Ce zici daca iti dau niste scrisori semnate Selaru catre fostul ministru al justitiei pe numele sau Valeriu Stoica din 1999, prin care dl. Selaru il "ruga" sa intervina pe linga ICCJ pentru a influenta inscrierea AGVPS in registrul Asociatiilor, asta inainte de emiterea Deciziei pe care am publicat-o, motivind ca dupa alegerile AGVPS din 1997, peste 60% din presedintii AJVPS-urilor sunt liberali?
Si eu sunt convins de asta, problema e ca atata timp cat AC-ul lui Vantu agita stindardul luptei anti-AGVPS nu are nimeni chef sa puna umarul sa-l ajute pe SOV sa-si atinga scopul. Restul il putem discuta pe privat.
Cu lacrimi Bastus!

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 03 Noi 2006, 15:30

apsalba scrie: banii luati pina acum de la stat pe utilitate pulica ....
bine zis :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Noi 2006, 08:37

Gerula,
Niciodata cel care agita steagul nu cistiga razboiul. Acest razboi, pentru ca sunt convins ca va fi o lupta dura, l-am inceput apsalba, si nu cred ca isi va asuma altcineva meritele. Daca vroia cineva sa se implice o facea pina acum, nu o facea o asciatie infiintata acum un an. Avantajul nostru este ca am inteles exact rolul unei asociatii si chiar dorim sa facem ce ne-am propus. O sa mai auzi de noi.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Noi 2006, 11:00

Sunt convins ca o sa se mai auda de aps Alba:) , nu aici e problema.
Cu lacrimi Bastus!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Noi 2006, 12:42

Guvernul mentine utilitatea publica pentru AGVPS desi este clar ca HG 259/2001 este ilegala, pe motiv ca solicitarea noastra este tardiva. Ne vom adresa Curtii de apel si vom cere desfiintarea pe cale judecatoreasca.

rechinulalb
utilizator nou
utilizator nou

pescarii trebuiesc informaþi complet

Mesaj de rechinulalb » 17 Noi 2006, 12:08

ÃŽn nr 45 din 15-21 noiembrie 2006 saptama Academia Catavencu a scris :

"... Compania Naþionala de Administrare a Fondului Piscicol este un soi de agenþie guvernamentalã nebugetarã, cu apucaturi de srl, care nu facedecât sã arunce prostovolul peste sectorul pescãresc ºi sã adune banii în propriu interes instituþional. Deºi legea prevede cã banii obþinuþi de CNAFP trebuie viraþi la bugetul de stat, veniturile CNAFP de anu trecut, în valoare de 10 milioane de dolari, s-au metamorfozat....... "

Având în vedere ca acestia sunt bani publici obtinuþi de pe urma pescarilor industriali si sporivi , iar CNAFP este suborgonatã medodologic si legal Agenþiei Naþionale de Pescuit ºi Acvaculturã unde , Domnul Ionascu Adrian ca angajat ºi purtator de cuvînt al agenþiei cunoaste situatia realã ºi ne-o va prezenta - în spiritul adevarului pe care îl promoveazã ºi pentru care luptã- cum au fost folositi acesti bani în interesul protecþiei si populãrii apelor naturale ale Romaniei ce sume au fost cheltuite în acest sens.

Aceasta cu atãt mai pregnant cu cît prin legea s-a interzis asociatiilor de pescari sportivi

sã facã populãri sub pretextul legal cã de acest lucru intrã în obligaþia CNAFP din banii coletaþi,

sã exercite paza, protectia si sanctionarea pescuitului ilegal, a braconajului( formã agravantã a pescuitului ilegal) de cãtre paznici specializaþi ai asociaþiilor de pescari sub pretextul legal cã acest lucru întrã în obligaþia celor 80 de inspectori piscicoli( 2 inspectori pe judeþ x 365 de zile pe an, zi, noapte, iarna , vara, ploaie, timp canicular- pentru miile de km de rauri ºi miile de ha de balti ºi miile de braconieri care nu tin cont de toate acestea.)

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 17 Noi 2006, 13:51

CNAFP nu este in subordinea ANPA. ambele sunt in subordinea ministerului. ANPA nu are nici un control asupra CNAFP, si nici asupra sumelor cheltuite de acestia. numai ministerul are control.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 18 Noi 2006, 11:19

AGVPS cere amanare pentru angajare avocat in procesul prin care le-am cerut constatarea nulitatii absolute si desfiintarea. Ditamai colosul n-are avocati, pentru ca in procesele pe care le-a intentat asociatiilor pentru anularea contractelor cu CNAFP a luat cite 40 milioane lei de la asociatiile afiliate pentru ai plati.
In procesul cu APS Alba a cerut suspendarea vazand ca i-am prins cu fofirlica, avind contracte nule de drept. Nu stiu ce face CNAFP si ANPA pe care le-am sesizat in acest sens.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 18 Noi 2006, 13:08

Dorm...dorm...sssst....nu-i deranjatzi...!!

Scrie răspuns