Topicul Fanilor AGVPS

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 01 Iun 2007, 21:23

Bai fratilor.....cum dracu se pune ma problema aici???????????/ca pescuiesti sau nu in prohibitie??????/lasati dreacu fitele astea gen.."IO NU SINT IN STARE SA DAU IN PERIOADA DE PROHIBITIE"...treaba e alta: ACESTUI OM CEI DE LA ajvps I-AU CONFISCAT PERMISUL SI I-AU MAI LUAT SI BATUL PE DEASUPRA...acum sa imi spuna mie cineva cu dracu drept i-au luat permisul vizat la PROFISH.....si cu ce dracu drept i-au confiscat undita??????????Ei erau obligati sa anunte jandarmeria sau organele abilitate sa faca acest lucru.Acum explik-mi si mie PESCUITORULE (nu am nik cu persoana ta_dar as dori niste explicatii daca se poate): VALCEA E OBLIGATA SA VIZEZE LA ajvps???????????????sau orice alt judet????? si ink ceva......PROHIBITIE e pentru toata lumea nu???????? nu ma lua pe mine cu licente de acvacultura.....perioada trebuie respectata de toata lumea......(kiar daca eu ,RECUNOSC ca ies la pescuit si in aceasta perioada).
Pilly

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 01 Iun 2007, 23:23

Fiecare om vizeaza unde vrea. nu e nimeni obligat sa vizeze undeva anume.
Ai voie sa pescuiesti in perioada de prohibitie ptr ca liceenta de acvacultura inseamna ca apa respectiva tu ca gestionar sau ce calitate ai o si populezi. deci de unde iei trebuie sa pui.
sper sa te fi lamurit desi aveti un mare vanator de pesti care se lauda ca apare pe sticla( nu stiu daca pe aia de Saniuta) si ca lamureste pe toata lumea pe acolo prin valcea.
Numai bine

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 01 Iun 2007, 23:44

ba fratilor ! . vai de capul nostru.
toti aruncam cu noroi in agvps-uri dar nu ne prea uitam la SMECHERII astia care elibereaza permise putin mai ieftine sa ia banii de pe fraieri , ca sa ii prinda din urma , pe bastanii de la agvps, fara sa miste un deget. se poate asa ceva ?
trezitiva si inainte de a da banii pe ceva , fiti siguri ca merita si ca ceea ce platiti va satisface nevoile.
eu , daca as fi angajat al filielei , pe toti pescarii care au vizat la alte asociatii , i-asi freca pt orice neregula si i-asi freca rau de tot . si atunci tu ca pescar platitor de cotizatie, te-ai duce la ala si la-i intreba :
ba tu ce faci pt noi ? uite aia de la agvps , ne-au si ne-o .... si atuncia , poate ca vor misca ceva si astia si uite asa se creaza concurenta si se ia masuri , chiar daca din rivalitate , dar macar pt mine care nu am nimic de ascuns se va intampla ceva bun de mult asteptat.
eu pot sa spun ca sunt FAN agvps. traiasca mult si bine institutia.
recunosc ca am fost la filiala sa vizez si intr-un birou alaturat un nene mare si ..... se uita la mine ca la ultima zdreanta.(naspa) dar nu critici o asociatie pt. un angajat care nu merita statutul pe care il are in asociatie.
eu sunt multumit de asociatia de la sibiu si voi viza la ei , pana in momentul in care o asociatie noua , ma convinge ca sunt mai buni .

din cate stiu eu , fiecare asociatie elibereaza permise pt apele ce i s-au
dat in ingrijire (exploatare)
in sibiu asociatia nou apatruta , am inteles ca are numai oltul si atunci, cei ce au vizat la el sa pescuiasca numai pe olt, ca au platit undeva in jurul la 15 ron mai putin ca mine. eu vreau sa merg si pe mures , prut delta(chiar daca se plateste extra ,pt delta)

ii drep ca putina concurenta scoate cei mai bun din noi , dar daca asociatile noi nu fac nimic in privinta asta si se multumesc cu bani scosi de la unii , atunci asa sa fie.
poate ca unii dintre voi mai au sechele de pe timpuri si mergeti pe ideea ca agvps-ul nu face nimic pt noi , da' astialalti ce fac ?
va salut si mai cugetati si voi putin , ca nu strica. !
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Iun 2007, 07:42

pescuitorul scrie:Fiecare om vizeaza unde vrea. nu e nimeni obligat sa vizeze undeva anume.
Ai voie sa pescuiesti in perioada de prohibitie ptr ca liceenta de acvacultura inseamna ca apa respectiva tu ca gestionar sau ce calitate ai o si populezi. deci de unde iei trebuie sa pui.
sper sa te fi lamurit desi aveti un mare vanator de pesti care se lauda ca apare pe sticla( nu stiu daca pe aia de Saniuta) si ca lamureste pe toata lumea pe acolo prin valcea.
Numai bine
Nu m-ai lamurit deloc. Stiu f bine ce inseamna sa ai licenta de acvacultura si nu asta te-am intrebat. Ai raspuns total pe langa intrebare. Sa fie o noua dovada de eschiva cauzata de lipsa licentei, in fapt?

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 02 Iun 2007, 13:34

cei de la ajvps arad sunt sinceri :wink: . Astepta sa le vina licenta de acvacultura pt ghioroc de la bucuresti. Desi nici ei nu cred ca mai au sperante sa o vada :D
Nu stiu cum e la valcea, dar poate e o singura diferenta intre valcea si arad: cei din valcea spun ca au licenta, desi asteapta sa le ajunga de la bucuresti :shock:
Daca licenta de acvacultura ar fi emisa, nu cred ca ar dura mult pana sa putem vedea o copie

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Iun 2007, 09:05

pescuitorul scrie:ptr adiwolf :
NU MAI VORBII PROSTII SI NU MAI DEZINFORMA LUMEA .ordinul de prohibitie spune ca se poate pescuii in aceasta perioada in apele unde exista liceenta de acvacultura, ceea ce ajvps valcea are.ca nu ai permis de la ei au dreptul sa te taxeze ptr ca ei au liceenta nu profish sau alti cartofi prajiti, ceapa sau mai stiu eu ce asociatii.
asa ca au avut tot dreptul sa il taxeze.
pescuitorule,

unde scrie in ordinul de prohibitie ca ai voie sa pescuisti pe apele unde exista liceente de acvacultura?
daca ajvps valcea ar avea emisa aceea licenta cu siguranta ar face ceva pe aceste ape,dar asa..................... nu se misca nimic,inca
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

florinescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinescu » 03 Iun 2007, 10:14

la suceava,daca ai relatii la ajvps primesti in dar setci,ecrane,bete,etc de la cei ce ,,lucreaza,, acolo.am un tovaras care mi sa laudat ca are setca si ecrane de la unu de acolo :shock: cool nu??????? traiasca ajvps suceava. :?: :?:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Iun 2007, 10:23

un tovaras
Cuvantul este frumos, inseamna cu totul altceva decat il percepem noi datorita...stiti voi :lol:

Dar asa cum il (mai) percepem noi, aici cred ca se potriveste...
Si eu am tovarasi dar ... :lol:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 03 Iun 2007, 13:51

oaie scrie:ii.exemplu:ionica de la aps deva este un braconier care nu are cel mai mic respect pt pesti.ii se spune si ionica minciuna.mia povestit personal de capturi ilegale si mai cunosc cativa care lau vazut dand la triunghi.
in hunedoara "celebrul'adi sebestain este un profitor de ultima speta care creste preturi dupa bunul plac.are magazine de 2 lei si se da mare comerciant.
pescui de multi ani si ii cunosc!de ce asa avea incredere?
de ce cred ca in general asa este peste tot?
Asa este, de ce sa ne tot ascundem dupa deget! Si cate ar mai fi de spus...

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 03 Iun 2007, 19:37

normal ca asa este.nu noi ne ascundem dupa deget ci asociatiile.

Închis