Topicul Fanilor AGVPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: ptr administratori
problema apelor si a pescuitul ma intereseaza si pe mine,am dreptul la o opinie.
pescuitorule,lasa publicul sa decida ce e aberatie si ce nu,voi faceti-va treaba si atat,fi linistit ca daca veti face totul pt pescari si ape,nu au sa mai apara aberatiile despre care tot vorbesti.
pana una alta e un forum liber asta si simplu fapt ca ai vrea interzicerea unor persoane care zici tu ca te deranjeaza in dicutii imi spune multe.
pescuitorule,lasa publicul sa decida ce e aberatie si ce nu,voi faceti-va treaba si atat,fi linistit ca daca veti face totul pt pescari si ape,nu au sa mai apara aberatiile despre care tot vorbesti.
pana una alta e un forum liber asta si simplu fapt ca ai vrea interzicerea unor persoane care zici tu ca te deranjeaza in dicutii imi spune multe.
- nickydarnico
- senior
Cristi E scrie:problema apelor si a pescuitul ma intereseaza si pe mine,am dreptul la o opinie.
foarte corect!!!!!!!!!!!!!!! respect pt cea mai originala postare !

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
pescuitorul scrie:ptr Tavi si colegii lui de site:
pot face un topic unde sa putem discuta cei care dorim sa lamurim niste probleme fara a fi deranjati de anumiti forumisti????????adica sa le interzicem postarea doar pe acel topic?
stiu ca e un forum dar totusi deranjeaza cu aberatiile lor si denatureaza discutiile.
multumesc
asta e cea mai clara intentie de manipulare pe care o vad pe-aici. bine, e doar parerea mea, normal.

exista mesaj privat, tata. exista si telefon. exista chiar si un forum pe agvps.ro unde nui lasati sa intre p-astia de va-njura.

sa incerci in schimb sa castigi partizani astfel...e naiv si trist.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Asta e ca la sedintele de partid: vreau sa va spun cateva, dar voi sa n-aveti voie sa raspundeti sau sa-mi spuneti ca gresesc. Iar daca mi se pun intrebari, atunci ma fac ca ploua, cum am facut si pana acum! Curat murdar!pescuitorul scrie:ptr Tavi si colegii lui de site:
pot face un topic unde sa putem discuta cei care dorim sa lamurim niste probleme fara a fi deranjati de anumiti forumisti????????adica sa le interzicem postarea doar pe acel topic?
stiu ca e un forum dar totusi deranjeaza cu aberatiile lor si denatureaza discutiile.
multumesc
io nu va inteleg , daca se discuta o situatie din Sibiu de exemplu, de ce sa am parte de postari gen Gigi de la Ajvps Valcea taraie plasele pe fundu oltului?
si ma rog de ce APR poate sa tina topic privat ( sa discutat asta ) si altii nu , asta ii oligarhism sau ce
adik ok , unu lucreaza la ajvps sibiu si altu il intreaba de ce se plasuieste in timisoara si de ce in tzara lu papura voda sa confiscat nush ce permis
deja ma doare capu , bag sama ca altii au mai multe drepturi pacilea, am vb cu forumisti mai vechi si din pacate forumu sa transformat intro balacareala generala , imi pare rau sa zic asta, creca dupa ce am renuntat la postat poze pe motiv de "vezi cai prohibitie, vezi cai prea mare, vezi cai la japca, vezi cai prea mic" - de parca scrie in poza ceam facut cu pestele, voi rari si postarile ca nu se mai discuta la subiectul topicurilor ci la persoane...nu dau nume, dar cineva foarte laudat si preamarit o inceput o discutie cu jigniri din start, deh altii "stie" sa prinda pesti si mai "e" altii care ii "linge" in c**
nu mai continui ca nusi mai au rost si polemicile asa ca io zic PAS

nu mai continui ca nusi mai au rost si polemicile asa ca io zic PAS

Always C&R
http://www.bscteam.ro
Cred ca ai gresit topicul. Uita-te la titlu. Ala cu Sibiul e alaturi!pikeman scrie:io nu va inteleg , daca se discuta o situatie din Sibiu de exemplu, de ce sa am parte de postari gen Gigi de la Ajvps Valcea taraie plasele pe fundu oltului?
Daca cineva de la AGVPS vrea sa faca o sectiune a AGVPS-ului, la fel ca cea a APR-ului, sunt convins ca se poate. Dar acolo membrii AGVPS vor avea dreptul sa isi critice sefii, la fel ca pe sectiunea APR. Domnul de mai sus vrea o sectiune unde sa nu aiba voie nimeni sa-l critice.
poi da, dar contradictia a aparut intre cei doi unu pe sibiu si unu pe valcea, ma rog, am zis ca nu ma mai bag, sasi spele oalele unde vor, domnu vroia un topic unde sa se poate discuta in liniste fara sa intervina cineva cu idei cretze, adevaru e pe la mijloc, numa ca tre sa fie lumea mai rea ca reprezinta ajvps-ul - din sibiuMihaiV scrie:Cred ca ai gresit topicul. Uita-te la titlu. Ala cu Sibiul e alaturi!pikeman scrie:io nu va inteleg , daca se discuta o situatie din Sibiu de exemplu, de ce sa am parte de postari gen Gigi de la Ajvps Valcea taraie plasele pe fundu oltului?
Daca cineva de la AGVPS vrea sa faca o sectiune a AGVPS-ului, la fel ca cea a APR-ului, sunt convins ca se poate. Dar acolo membrii AGVPS vor avea dreptul sa isi critice sefii, la fel ca pe sectiunea APR. Domnul de mai sus vrea o sectiune unde sa nu aiba voie nimeni sa-l critice.
poate ar trebui sa fim oameni mai intai de toate

Always C&R
-
- veteran
pai pike man cred ca tocmai asta e ideea .
ca pe multi altii deranjeaza locul de munca nu ideile sau parerile.
nu stiu de ce cred oamenii astia ca daca imi dau cu parerea in anumite cazuri sunt pro nu stiu cine.
se mai abera unul pe undeva ca sunt pus sa fac asta pe site. pai el crede ca numai asta am eu de facut!?
eu din cate stiu am dat cateva raspunsuri (rezolvari)pe acest site unor oameni care chiar nu stiau ce sa faca in anumite cazuri(si nu am mai stat sa ma uit ca sunt din valcea, alba sau tara asta)
o sa imi schimb nickul ca sa imi dau cu parerea ca un om caci acum daca se stie locul de munca e gata nu mai pot scrie nimic ca sunt pro.
pe vanatorul asta de ....... cand am spus ca la valcea exista o asociatie (formata numai din oameni care aveau dosare penale de braconaj)care are autorizatie de pescuit industrial si ca vor baga plasele pe,olt nu a mai sarit. nu stiu daca exista pe acest site atunci.sau multi altii care acum sar in sus ca imi dau cu parerea care nu e identica cu a lor. si de aici trebuie sa fie ironici si sa uite de problema ridicata, doar ptr un fapt ca lucrez undeva?!!!!!
nu sunt fanul nimanui dar de acum incolo ma voi implica in probleme ridicate pe raza judetului .
apropo sa il penalizati si pe nickydarnico ca uneori e de acord cu ajv.
(nicky sa nu te superi pe mine )
ca pe multi altii deranjeaza locul de munca nu ideile sau parerile.
nu stiu de ce cred oamenii astia ca daca imi dau cu parerea in anumite cazuri sunt pro nu stiu cine.
se mai abera unul pe undeva ca sunt pus sa fac asta pe site. pai el crede ca numai asta am eu de facut!?
eu din cate stiu am dat cateva raspunsuri (rezolvari)pe acest site unor oameni care chiar nu stiau ce sa faca in anumite cazuri(si nu am mai stat sa ma uit ca sunt din valcea, alba sau tara asta)
o sa imi schimb nickul ca sa imi dau cu parerea ca un om caci acum daca se stie locul de munca e gata nu mai pot scrie nimic ca sunt pro.
pe vanatorul asta de ....... cand am spus ca la valcea exista o asociatie (formata numai din oameni care aveau dosare penale de braconaj)care are autorizatie de pescuit industrial si ca vor baga plasele pe,olt nu a mai sarit. nu stiu daca exista pe acest site atunci.sau multi altii care acum sar in sus ca imi dau cu parerea care nu e identica cu a lor. si de aici trebuie sa fie ironici si sa uite de problema ridicata, doar ptr un fapt ca lucrez undeva?!!!!!
nu sunt fanul nimanui dar de acum incolo ma voi implica in probleme ridicate pe raza judetului .
apropo sa il penalizati si pe nickydarnico ca uneori e de acord cu ajv.

- nickydarnico
- senior
Alex, eu nu ma supar pe nimeni ,dar daca esti mai atent la postarile mele, nu cred ca ai sa gasesti ceva contra agvps. da stiu ca aminteam de o privire a unui angajatde la filiala(cred ca sti cine se incadreaza in descriere)dar nu criticam agvps-ul.
"pescuitorule,lasa publicul sa decida ce e aberatie si ce nu,voi faceti-va treaba si atat,fi linistit ca daca veti face totul pt pescari si ape,nu au sa mai apara aberatiile despre care tot vorbesti. "
si in textul de mai sus nu cred ca , Cristi E o zis ceva deplasat. din contra, daca pescarul vede (ca la noi in sibiu) ceva miscare ,atunci nu va mai fi nevoie sa ducem aceste polemici la nesfarsit.
pt toti utilizatorii , scuze daca ati inteles ca sunt contra agvps . nu ,nu sunt,si chiar consider ca in momentul de fata sunt singurii care fac ceva pt ape.
"pescuitorule,lasa publicul sa decida ce e aberatie si ce nu,voi faceti-va treaba si atat,fi linistit ca daca veti face totul pt pescari si ape,nu au sa mai apara aberatiile despre care tot vorbesti. "
si in textul de mai sus nu cred ca , Cristi E o zis ceva deplasat. din contra, daca pescarul vede (ca la noi in sibiu) ceva miscare ,atunci nu va mai fi nevoie sa ducem aceste polemici la nesfarsit.
pt toti utilizatorii , scuze daca ati inteles ca sunt contra agvps . nu ,nu sunt,si chiar consider ca in momentul de fata sunt singurii care fac ceva pt ape.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )