Topicul Fanilor AGVPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
pentru @ndrey :
intreaba-l pe pescarul de pe sticla daca te lasa sa pescuiesti gratis in balta lui si apoi poate aflii de ce te-au taxat cei de la ajvps.sau acum nu e bine ca se fac controale?????????
puteam sa iti explic dar nu are rost. dau informatii doar celor din judet ptr ca cu unii dintre voi nnu meritati sa deschida omul pagina de net.
nu puteti fi fratilor cu curu in doua luntrii( si cu bani putini si acces peste tot .)
sa imi spuneti cand o asociatie de apartament (vb unui coleg :unde sa te duci la sediul lor ca te pune in bucatarie si nevasta-sa curata cartofi si ceapa ptr ciorba) constanta o infractiune la pescuit.
cu stima
intreaba-l pe pescarul de pe sticla daca te lasa sa pescuiesti gratis in balta lui si apoi poate aflii de ce te-au taxat cei de la ajvps.sau acum nu e bine ca se fac controale?????????
puteam sa iti explic dar nu are rost. dau informatii doar celor din judet ptr ca cu unii dintre voi nnu meritati sa deschida omul pagina de net.
nu puteti fi fratilor cu curu in doua luntrii( si cu bani putini si acces peste tot .)
sa imi spuneti cand o asociatie de apartament (vb unui coleg :unde sa te duci la sediul lor ca te pune in bucatarie si nevasta-sa curata cartofi si ceapa ptr ciorba) constanta o infractiune la pescuit.
cu stima
Saptamina aceasta am facut doua controale impreuna cu inspectorul piscicol si cu jandarmi in zona Hateg pe Riul Mare pina la barajul de la Gura Apei. S-au aplicat 6 amenzi contraventionale si la un pescar din Petrosani i s-a intocmit dosar penal pentru ca l-am prins pescuind cu triunghiul pe riul Strei in zona Subcetate.
Saptamina trecuta am fost in control pe Mures unde am gasit pescuind in zona Dobra pescuind doua persoane la scobar fiind prohibitie si ne avind nici permis de pescuit. La Mintia pescuiau 4 persoane dar foloseau blinchere si erau in regula. Tot saptamina trecuta am fost in control si la barajul Cincis din Hunedoara unde am gasit un sungur pescar care pascuia la pluta la caras
Toti cei gasiti pescuind in perioada de prohibitie au fost amendati contraventional cu suma de 250 lei.
Din pacate judetul este mare si imi este destul de greu sa il acopar in intregime . Anul acesta am intocmit inpreuna cu Jandarmi 8 dosare penale pentru braconaj si am confiscat 2 setci din plasa gasite pe Mures in zona Burjuc.
Inpreuna cu inspectorul piscicol si cu Jandarmi facem controale in fiecara saptamina si am constatat ca s-au inputinat cei care dadeau la hita si la triunghi si mai ales anul acesta pot sa spun ca s-a respectat perioada de
prohibitie
As fi curios sa vad si activitatea celorlalte asociatii???
Saptamina trecuta am fost in control pe Mures unde am gasit pescuind in zona Dobra pescuind doua persoane la scobar fiind prohibitie si ne avind nici permis de pescuit. La Mintia pescuiau 4 persoane dar foloseau blinchere si erau in regula. Tot saptamina trecuta am fost in control si la barajul Cincis din Hunedoara unde am gasit un sungur pescar care pascuia la pluta la caras
Toti cei gasiti pescuind in perioada de prohibitie au fost amendati contraventional cu suma de 250 lei.
Din pacate judetul este mare si imi este destul de greu sa il acopar in intregime . Anul acesta am intocmit inpreuna cu Jandarmi 8 dosare penale pentru braconaj si am confiscat 2 setci din plasa gasite pe Mures in zona Burjuc.
Inpreuna cu inspectorul piscicol si cu Jandarmi facem controale in fiecara saptamina si am constatat ca s-au inputinat cei care dadeau la hita si la triunghi si mai ales anul acesta pot sa spun ca s-a respectat perioada de
prohibitie
As fi curios sa vad si activitatea celorlalte asociatii???

-
- veteran
ptr adiwolf :
NU MAI VORBII PROSTII SI NU MAI DEZINFORMA LUMEA .ordinul de prohibitie spune ca se poate pescuii in aceasta perioada in apele unde exista liceenta de acvacultura, ceea ce ajvps valcea are.ca nu ai permis de la ei au dreptul sa te taxeze ptr ca ei au liceenta nu profish sau alti cartofi prajiti, ceapa sau mai stiu eu ce asociatii.
asa ca au avut tot dreptul sa il taxeze.
NU MAI VORBII PROSTII SI NU MAI DEZINFORMA LUMEA .ordinul de prohibitie spune ca se poate pescuii in aceasta perioada in apele unde exista liceenta de acvacultura, ceea ce ajvps valcea are.ca nu ai permis de la ei au dreptul sa te taxeze ptr ca ei au liceenta nu profish sau alti cartofi prajiti, ceapa sau mai stiu eu ce asociatii.
asa ca au avut tot dreptul sa il taxeze.
@ndrey, parerea mea e ca esti un mare fraier!@ndrey scrie:eu sunt unul dintre ei
sa imi spuna si mie cineva cu ce drept imi confisca undita sii permisul ajvps valcea?
k l noi se poate pescui cu acordul ajvps si in prohibitie doar k eu nu am voie k nu am vizat permisul la eisi sa imi8 iau permisu si batu inapoi a trebuit sa imi fac permis la ajvps
deci trebuie sa fiu si eu fan ajvps
CU DEDICATIE PT PESCUITORUL
Vad ca esti de ceva vreme pe forumul asta. Cand ti s-a confiscat undita si permisul de ce nu ai deschis topic pe forum sa ceri sfaturi? Acum, e tardiv. Sa-ti fie de bine! Pe viitor poate vei avea curiozitatea de a citi legea si a vedea ce drepturi ai.
-
- veteran
intrebari de necunoscator: Ce a fost mai grav? ca pescuiau in perioada de prohibitie sau ca nu aveau permisAPSHD scrie:Saptamina aceasta am facut doua controale
Saptamina trecuta am fost in control pe Mures unde am gasit pescuind in zona Dobra pescuind doua persoane la scobar fiind prohibitie si ne avind nici permis de pescuit.
Tot saptamina trecuta am fost in control si la barajul Cincis din Hunedoara unde am gasit un sungur pescar care pascuia la pluta la caras

cel care pescuia la caras avea permis

Amenda a fost aceeasi in ambele situatii?
multumesc
Aveti vreo dovada in acest sens? Daca nu, sunteti cel putin la fel de mincinos! Corect?pescuitorul scrie:in apele unde exista liceenta de acvacultura, ceea ce ajvps valcea are.
Cu putin timp in urma purtatorul de cuvant al ANPA a anuntat ca nu AJVPS valcea nu are licenta de acvacultura. Pana la proba contrarie, il cred pe el!
@ndrey, ai auzit de infractiunea de furt? De politie ai auzit? De daune ai auzit? Trezeste-te!