Topicul Fanilor AGVPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
dan bobei scrie:io sunt fan.........metallica
"here I am
on the road again
here I am
back on the stage.."
suntem mai multi care iubim ajvpeseii...ups! pardon, Metallica

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- johnnybravo
- Moderator
- vanatoruldepesti
- veteran
ptr. jonin: nu am nici o legatura cu AGVPS. Daca as putea, as desfiinta AGVPS si i-as trimite la sapa pe toti angajatii acestei organizatii staliniste. Poate astfel vor intelege si ei cum se castiga bani din munca.
Mi-am propus sa nu scriu nimic pe acest topic, dar mesajele din "privat" si cele de pe forum conduc la o confuzie. Repet, nu am nici cea mai mica simpatie fata de AGVPS... din contra!
Mi-am propus sa nu scriu nimic pe acest topic, dar mesajele din "privat" si cele de pe forum conduc la o confuzie. Repet, nu am nici cea mai mica simpatie fata de AGVPS... din contra!

io am amic care a fost "ascuns" pt braconajBygDaddy scrie:poate ca lupta ei impotriva braconierilor dar poate nu au oameni destui sau sunt prea multi braconieri ca io sa mor daca vad un rezultat adik un dosar penal sau ceva de genu!!!!

Din pacate el a fost singurul cercetat si condamnat, desi in acea zi au fost prinsi mai multi la "cules de peste" S-a rupt digul la o pescarie si crapalaii au intrat in rau
Sincer nu stiu cine are meritul de-al fi inchis ajvps sau poate proprietarii baltii or fi avut nevoie de un tap ispasitor. Un lucru e clar a facut inchisoare pt braconaj
pe bune. eu sunt clar fan agvps.sau poate ideii de asociatie nationala?probabil ca asta e solutia.
asociatiile "independente" care sau nascut numi trezesc increderea.motive.......cate vreti.exemplu:ionica de la aps deva este un braconier care nu are cel mai mic respect pt pesti.ii se spune si ionica minciuna.mia povestit personal de capturi ilegale si mai cunosc cativa care lau vazut dand la triunghi.
in hunedoara "celebrul'adi sebestain este un profitor de ultima speta care creste preturi dupa bunul plac.are magazine de 2 lei si se da mare comerciant.
pescui de multi ani si ii cunosc!de ce asa avea incredere?
de ce cred ca in general asa este peste tot?
asociatiile "independente" care sau nascut numi trezesc increderea.motive.......cate vreti.exemplu:ionica de la aps deva este un braconier care nu are cel mai mic respect pt pesti.ii se spune si ionica minciuna.mia povestit personal de capturi ilegale si mai cunosc cativa care lau vazut dand la triunghi.
in hunedoara "celebrul'adi sebestain este un profitor de ultima speta care creste preturi dupa bunul plac.are magazine de 2 lei si se da mare comerciant.
pescui de multi ani si ii cunosc!de ce asa avea incredere?
de ce cred ca in general asa este peste tot?
observatie vad ca nimeni din sb nu a postat aici ..inca....eu is super multumit de ajvps.....k cu ceilalti (nu dau njme) al dreaq de iam vazut in control; pe pol sau pe vreo balta...decei....aia ce fac elibereaza permise si atat???? dspre paza, controale si despre alte chestii aia nu au auzit????
deci mai bine cu ajvps ....

Cand sa faca controale daca nu au timp?
Sunt la vanatoare nesimtitii de la AJVPS cu notabilitatile(scart)orasului!
Am avut cateva partide de pescuit in care pur si simplu imi era frica sa mai stau pe malul apei din cauza focurilor de arma,peste 35 de focuri!!!
Si unde?Langa cabana lor,iar in fata plasele bagate.
Ca sa nu mai spun de blondele pe care le plimbau cu barca si se rupeau in figuri facand opturi pe apa.
Sunt la vanatoare nesimtitii de la AJVPS cu notabilitatile(scart)orasului!
Am avut cateva partide de pescuit in care pur si simplu imi era frica sa mai stau pe malul apei din cauza focurilor de arma,peste 35 de focuri!!!
Si unde?Langa cabana lor,iar in fata plasele bagate.
Ca sa nu mai spun de blondele pe care le plimbau cu barca si se rupeau in figuri facand opturi pe apa.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!