OAIE
In legatura cu Ionica ai dreptate am auzit si eu ca nu ar fi tocmai usa de biserica, dar daca il prind facind asemenea lucruri pe malul apei iti garantez ca nu va scapa ne pedepsit. Pe linga dosar penal voi face public fapta lui in toata presa locala. De fapt nu conduce iel APS-Deva.
In legatura cu Adi Szebestein din Hunedoara nu conduce iel APS-HD face parte din biroul director al asociatiei. Asociatia APS-HD este condusa de presedintele asociatiei
Daca crezi ca AJVPS-ul a facut mai multe si face pentru pescari decit noi iti respect convingerile personale raminind ca timpul sa confirme s-au sa infirme parerile tale.
Topicul Fanilor AGVPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
FORZA AJVPS
io am vazut, asistat si auzit de controale ajvps sibiu & fagarash , nu stiu daca sau soldat cu ceva amenzi sau capturi de betze, dar stiu ca au fugarit niste plasari pe baraj cu politia...io nu cred in unii care fac afaceri din asociatii, momentan nimic concret, dao dreq "abia neam infiintat, ne trebuie timp" asociatii de 1-2 ani de zile, asteapta sa pape ce ar ramane din eventuala spargere a ajvpsului...scuze ptr cele 2,3 asociatii (desi sunt mult mai multe) care au mai facut ceva, dar stiu si eu 2,3 ajvpsuri care au facut ceva ... balanta e echilibrata ... dar cu obligativitate la asociere si o eventuala impartire a apelor in mai multe asociatii, pescuitu poate deveni o afacere sau un lux ... nu mai povestesc , ca deja se repeta aceleasi si aceleasi idei 
Momentan asociatiile promoveaza concursuri

Momentan asociatiile promoveaza concursuri

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
eu sunt unul dintre eipilula scrie:Bogdane...imi cer scuze ...dar nu am putut sa ma abtin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cunosc cazuri(doua)
sa imi spuna si mie cineva cu ce drept imi confisca undita sii permisul ajvps valcea?
k l noi se poate pescui cu acordul ajvps si in prohibitie doar k eu nu am voie k nu am vizat permisul la eisi sa imi8 iau permisu si batu inapoi a trebuit sa imi fac permis la ajvps
deci trebuie sa fiu si eu fan ajvps
CU DEDICATIE PT PESCUITORUL
pt apshd
daca vreti sal prindeti pe ionica faceti controale.stiti ca la apa calda se pescuieste de parca nar fi prohibitie?si mai rau se da la hatza ziua in amiaza mare!!!!!!!
oamenii-nu pescarii- vin la dvs in asociatie pt ca este mai ieftin pt nimic altceva.ati facut un lucru bun ,recunosc, ca ati populat barajul ,dar e prea putin.vine vara si vin hoardele de "rapitori" si il vor nimici.
controale domnilor si amenzi asta vreau.nu vorbe in vant!!!nu mai vreau sa ma duc pe apa si sa vad 10 bete de pescar.nu mai vreau sa scot triunghiuri cu lingurita.
ce faceti in plus fata de ajvps?ca eu nu vad nimic schimbat pe malul apei?!
in iarna am vrut sa vin la dvs sa fac permisul!mati impresionat cu popularea!mi sa parut corecta si plata celor 10 lei in plus pt populare! acum nu regret ca am vizat la ajvps.voi veni la dvs si promit ca mai aduc inca 10 pescari + ca va voi lauda la toti daca vad ceva concret pe malul apei!
cu stima
daca vreti sal prindeti pe ionica faceti controale.stiti ca la apa calda se pescuieste de parca nar fi prohibitie?si mai rau se da la hatza ziua in amiaza mare!!!!!!!
oamenii-nu pescarii- vin la dvs in asociatie pt ca este mai ieftin pt nimic altceva.ati facut un lucru bun ,recunosc, ca ati populat barajul ,dar e prea putin.vine vara si vin hoardele de "rapitori" si il vor nimici.
controale domnilor si amenzi asta vreau.nu vorbe in vant!!!nu mai vreau sa ma duc pe apa si sa vad 10 bete de pescar.nu mai vreau sa scot triunghiuri cu lingurita.
ce faceti in plus fata de ajvps?ca eu nu vad nimic schimbat pe malul apei?!
in iarna am vrut sa vin la dvs sa fac permisul!mati impresionat cu popularea!mi sa parut corecta si plata celor 10 lei in plus pt populare! acum nu regret ca am vizat la ajvps.voi veni la dvs si promit ca mai aduc inca 10 pescari + ca va voi lauda la toti daca vad ceva concret pe malul apei!
cu stima
Saptamina aceasta am facut doua controale impreuna cu inspectorul piscicol si cu jandarmi in zona Hateg pe Riul Mare pina la barajul de la Gura Apei. S-au aplicat 6 amenzi contraventionale si la un pescar din Petrosani i s-a intocmit dosar penal pentru ca l-am prins pescuind cu triunghiul pe riul Strei in zona Subcetate.
Saptamina trecuta am fost in control pe Mures unde am gasit pescuind in zona Dobra pescuind doua persoane la scobar fiind prohibitie si ne avind nici permis de pescuit. La Mintia pescuiau 4 persoane dar foloseau blinchere si erau in regula. Tot saptamina trecuta am fost in control si la barajul Cincis din Hunedoara unde am gasit un sungur pescar care pascuia la pluta la caras
Toti cei gasiti pescuind in perioada de prohibitie au fost amendati contraventional cu suma de 250 lei.
Din pacate judetul este mare si imi este destul de greu sa il acopar in intregime . Anul acesta am intocmit inpreuna cu Jandarmi 8 dosare penale pentru braconaj si am confiscat 2 setci din plasa gasite pe Mures in zona Burjuc.
Inpreuna cu inspectorul piscicol si cu Jandarmi facem controale in fiecara saptamina si am constatat ca s-au inputinat cei care dadeau la hita si la triunghi si mai ales anul acesta pot sa spun ca s-a respectat perioada de
prohibitie
As fi curios sa vad si activitatea celorlalte asociatii???
Saptamina trecuta am fost in control pe Mures unde am gasit pescuind in zona Dobra pescuind doua persoane la scobar fiind prohibitie si ne avind nici permis de pescuit. La Mintia pescuiau 4 persoane dar foloseau blinchere si erau in regula. Tot saptamina trecuta am fost in control si la barajul Cincis din Hunedoara unde am gasit un sungur pescar care pascuia la pluta la caras
Toti cei gasiti pescuind in perioada de prohibitie au fost amendati contraventional cu suma de 250 lei.
Din pacate judetul este mare si imi este destul de greu sa il acopar in intregime . Anul acesta am intocmit inpreuna cu Jandarmi 8 dosare penale pentru braconaj si am confiscat 2 setci din plasa gasite pe Mures in zona Burjuc.
Inpreuna cu inspectorul piscicol si cu Jandarmi facem controale in fiecara saptamina si am constatat ca s-au inputinat cei care dadeau la hita si la triunghi si mai ales anul acesta pot sa spun ca s-a respectat perioada de
prohibitie
As fi curios sa vad si activitatea celorlalte asociatii???

scuzama,dar esti dus cu pluta?pe ce lume traiesti?tu esti devina ca ai cedat presiunilor unor mafioti care nu aveau dreptul sa faca ce au facut.@ndrey scrie:eu sunt unul dintre eipilula scrie:Bogdane...imi cer scuze ...dar nu am putut sa ma abtin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cunosc cazuri(doua)
sa imi spuna si mie cineva cu ce drept imi confisca undita sii permisul ajvps valcea?
k l noi se poate pescui cu acordul ajvps si in prohibitie doar k eu nu am voie k nu am vizat permisul la eisi sa imi8 iau permisu si batu inapoi a trebuit sa imi fac permis la ajvps
deci trebuie sa fiu si eu fan ajvps
CU DEDICATIE PT PESCUITORUL
ce naiba a fost in capul tau?doar citesti demult pe net,nu ai inteles nimic pana acuma?
ai fost fraier,ca sa nu spun mai mult,de doua ori,prima ca ai cedat pe balta batul si permisul si al doilea ca te-ai dus ca mielul sa le ridici facand inca un permis.
sory,dar iti meriti soarta.
aaaaa si inca ceva,cine ti-a spus ca se poate pescui in prohibitie altceva decat este permis?
am impresia ca tu crezi si auzi doar ce iti place.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.