Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vanatoruldepesti
- veteran

pescuitorule, indiferent cat ti-ar explica tie cineva cum trebuie sa pricepi lucrurile, pe tine nu te ajuta natura sa intelegi si vezi ca ai depasit limitele oricarei discutii.... Poate ai ginionul sa te tratez vreodata cu o sticla de Saniuta
AJVPS a incalcat doua legil
PENALE din Romania prin ceea ce i-au facut lui @ndrei:
TALHARIE si SANTAJ. Au luat fara sa aiba dreptul niste bunuri din posesia unei persoane folosind forta si daca vrei, cu toate ca vei reusi decat sa citesti, nu si sa pricepi, au circumstante agravante pentru ca faptele au foat comise de mai multe persoane. Nu au facut niciun proces verbal si i-au spus lui @ndrei ca daca vrea batul si PREMISUL, trebuie sa devina membru AJVPS. Nu iti cer nici un ban pentru faptul ca al tau IQ a crescut acum probabil cu un procent si nici pentru consultatia gratuita. Nu o sa reusesti sa convingi pe nimeni ca tu esti altfel, minte iti este blocata pe o matrita si, din nefericire pentru tine, nu poti sa depasesti limitele native. Oricat am incercat sa ma abtin sa iti mai adresez vreun rand, nu reusesc. Nu pot sa inteleg de ce moderatorii iti tolereaza modul repetat de adresare. Ti-am citit toate postarile si in proportie de 90% sunt numai riposte indreptate nejustificat impotriva celor ce condamna AGVPS. Creezi scandal pe site. Probabil ai ordin de la stapanii tai, cei care te-au dresat sa parazitezi rapitori.ro.
-
Hell
- veteran

-
-
pescuitorul
- veteran

ptr vanatorul de tataie:
fartioare tu cred ca esti complexat ca nu te baga nimeni in seama si tot vrei sa o faci cu mine.
tu nu vezi ca te bagi ca musca in lapte ????????chiar nu observi????/
noi discutam pe forum o problema si tu vii sa te aberezi cu marile lipsuri ale existentei tale pe pamantul asta. tii umbra pamantului frate.
trebuie sa iti spun ca sunt haioase postarile tale dar fa-le mai scurte ca plictisesti lumea pe site.
noi pana acum pe acest topic am vb de liceenta si tu vrei sa te bagi in seama cu ce au facut aia de la valcea.
eu nu ripostez incerc sa le explic oamenilor niste lucruri exact cum sunt nu denaturate cum faceti unii dintre voi doar ca sa ii atrageti la acele asociatii .
asa ca voi face un topic unde sa nu ai acces sa aberezi.

-
pescuitorul
- veteran

ptr Tavi si colegii lui de site:
pot face un topic unde sa putem discuta cei care dorim sa lamurim niste probleme fara a fi deranjati de anumiti forumisti????????adica sa le interzicem postarea doar pe acel topic?
stiu ca e un forum dar totusi deranjeaza cu aberatiile lor si denatureaza discutiile.
multumesc
-
Tavi
- veteran

Tre sa vorbesti cu adminu.
-
pescuitorul
- veteran

multumesc de raspuns.
sper sa citeasca caci nu il voi cauta special ptr asta.
-
Tavi
- veteran

Moderatorii nu au asemenea drepturi.
-
Cristi E
- senior

pescuitorul scrie:ptr Tavi si colegii lui de site:
pot face un topic unde sa putem discuta cei care dorim sa lamurim niste probleme fara a fi deranjati de anumiti forumisti????????adica sa le interzicem postarea doar pe acel topic?
stiu ca e un forum dar totusi deranjeaza cu aberatiile lor si denatureaza discutiile.
multumesc
adica cum?cu ce drept ceri tu acest lucru?nu ti se pare lipsit total de bun simt ca sa nu mai zic alceva,dreptul de a interzice cuiva sa isi spuna parerea,fie ea rea sau buna,eu nu vad ca te-a deranjat nimeni si cu nimic,ca si-au spus oamenii niste pareri e dreptul lor,ca tie ti se par deplasate e problema ta,poate au si oamenii dreptate,fa pe situl de la ajvps discriminari de genul pe care le vrei,aici e totusi un forum al pescarilor,forum unde discutiile sunt libere.
ps-ai mp,unde poti discuta cat vrei cu cine vrei,privat fara sa fi deranjat.
-
pikeman
- veteran

-
Cristi E scrie:pescuitorul scrie:ptr Tavi si colegii lui de site:
multumesc
adica cum?cu ce drept ceri tu acest lucru?nu ti se pare lipsit total de bun simt ca sa nu mai zic alceva,dreptul de a interzice cuiva sa isi spuna parerea,fie ea rea sau buna,eu nu vad ca te-a deranjat nimeni si cu nimic,ca si-au spus oamenii niste pareri e dreptul lor,ca tie ti se par deplasate e problema ta,poate au si oamenii dreptate,fa pe situl de la ajvps discriminari de genul pe care le vrei,aici e totusi un forum al pescarilor,forum unde discutiile sunt libere.
ps-ai mp,unde poti discuta cat vrei cu cine vrei,privat fara sa fi deranjat.
APR-ul are forum exclusivist altii de ce nar avea? fiindca se incearca a se vorbi strict de Sibiu si altii au deturnato pe Valcea Oradea si alte treburi , au si ei necazurile lor nu contest , dar deh, oricum o iesit un terci topicu asta

-
pescuitorul
- veteran

care e problema?
eu vroiam un topic unde sa nu ma bruieze cu aberatii.
nu stiu ce parere consideri tu ca isi spune omul cand nu discuta pe forum chestii legate de pescuit ci de IQ sau alte treburi.
nu ca fac discriminari .normal fiecare are dreptul sa spuna parerea dar intr-un fel. dar nu prostii.
sau poate ca ar fi bine ca cei care adminstreaza forumul sa scoate mesajele de pe topicuri care sunt paralele cu subiectul.
sau facem un topic de aberatii.