Legat de echipament am deschis un topic acum cateva luni, topicul se numea LANSETA SPIN PENTRU UN INCEPATOR, 1000 de raspunsuri , 1000 de pareri, CONCLUZIE: HABAR N-AM CE SA ALEG...
adi, treaba sta mai simplu, incearca sa identifici un pescar sau un grup de pescari in care crezi ca poti avea incredere la modul in care isi aleg sculele, pescuiesc, abordeaza partidele etc, si mergi la inceput pe sfatul lor
de preferinta cineva cu care poti merge la pescuit, daca nu macar sa fii sigur ca au experienta pe genul de ape si speciile de pesti pe care le frecventezi si tu
foarte sincer iti spun ca si eu am fost fix in situatia ta, si cand m-am apucat de spinning i-am avut "profesori" pe iliuta goean si eugen german "Bertilure", cand am inceput sa merg la olt l-am avut ghid pe mihai.f, etcetera, chiar si acum in permanenta cred ca in orice discutie trebuie sa faci un schimb de experienta....sunt convins ca am mult de invatat in continuare, nu iti ajunge o viata de om sa capeti destule experienta pe toate genurile de ape dupa toate speciile de pesti, cu toate tehnicile, etc...
si acum am "profesor" in ceea ce priveste pescuitul crapului de exemplu
as merge la peste cu el/ei chiar daca n-as putea pescui, doar sa vad cum abordeaza, cum pescuiesc, ce discuta, etc
referitor la sfaturi, ca sa subliniez, cate bordeie atatea obiceie dar si in pescuit ca si in religie la inceput cand nu stii cum sta treaba iti trebuie sa ai un "guru" pe a carui cale trebuie sa mergi, si usor usor iti vei dezvolta propriile opinii, parereri, concluzii, cu fiecare partida pe care o faci....