Targuri de pescuit 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 28 Mar 2011, 20:07

aspius scrie: As vrea sa apreciez prestatia dvs., in calitate de 'one man show'. Atent, prezent si cumsecade cu toata lumea. Felicitari dle. 'Gyorg' (desi, fie vorba intre noi, sunt scule mai bune ca Sakura).

Bani, pesti si voie buna...
multumesc pentru aprecieri !
sigur ca sunt si alte lansete mai bune ca Sakura, asa cum sunt si alte lucruri pe lumea asta, cel mai important insa este sa asigure un raport calitate-pret bun, ceeace cred ca Sakura face cu brio!

cu stima,
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 31 Mar 2011, 16:06

care ati fost? promotii ceva?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Mar 2011, 20:38

PsiHo scrie:care ati fost? promotii ceva?
Erau si reduceri dar numai la unii. De pilda azi la Abrevis am vazut mini voblere bunicele cu 10 lei bucata, se vaindeau ca painea calda dintr-o cutie. In general sunt multumit de ce am vazut. Mi-a placut si ce am vazut la Mim Team, la Pe apa si Total Fishing. In schimb nu mai tin minte ce firma are un fel de gard si e pazita cmai ceva ca un magazin de bijuterii de 3-4 bodiguarzi, se intra doar prin-un loc cu cos de cumparaturi...ridicolul nu omoara, pacat!
Din pacate am vazut si o scena mai urata - un batran venit la targ povestea ca afara a fost "agatat" de un burtos slinos care i-a spus ca daca vrea scule mai ieftine sa i le "comande" lui si le va fura. Auzisem ca se practica asa ceva dar nu prea credeam.... :cry:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 31 Mar 2011, 20:53

Acolo unde zice fario ca era ingradit e Energofish, dar a fost foarte frumos aranjat :wink:
Cel mai frumos mi s-a parut la Mimteam, bazinul de proba, si prezentarea lui Gyorg...
Mi-a mai placut si standul Totalfishing, si xxx.ro.
De la Abrevis am facut ceva cumparaturi, totusi destul de putina marfa la targ, probabil ''de vina'' a fost si celalalt targ :)
Oricum mi-a placut...
Numa' bine.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 31 Mar 2011, 21:25

Fario_nebunu scrie:
PsiHo scrie:care ati fost? promotii ceva?
Erau si reduceri dar numai la unii. De pilda azi la Abrevis am vazut mini voblere bunicele cu 10 lei bucata, se vaindeau ca painea calda dintr-o cutie. In general sunt multumit de ce am vazut. Mi-a placut si ce am vazut la Mim Team, la Pe apa si Total Fishing. In schimb nu mai tin minte ce firma are un fel de gard si e pazita cmai ceva ca un magazin de bijuterii de 3-4 bodiguarzi, se intra doar prin-un loc cu cos de cumparaturi...ridicolul nu omoara, pacat!
Din pacate am vazut si o scena mai urata - un batran venit la targ povestea ca afara a fost "agatat" de un burtos slinos care i-a spus ca daca vrea scule mai ieftine sa i le "comande" lui si le va fura. Auzisem ca se practica asa ceva dar nu prea credeam.... :cry:
Asa este organizat standul Energofish mereu

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 31 Mar 2011, 21:25

sorinB scrie:Acolo unde zice fario ca era ingradit e Energofish, dar a fost foarte frumos aranjat :wink:
Cel mai frumos mi s-a parut la Mimteam, bazinul de proba, si prezentarea lui Gyorg...
Mi-a mai placut si standul Totalfishing, si xxx.ro.
De la Abrevis am facut ceva cumparaturi, totusi destul de putina marfa la targ, probabil ''de vina'' a fost si celalalt targ :)
Oricum mi-a placut...
Numa' bine.
Merci ptr apreciere Sorin,
daca participati la prezentare va rog sa ma provocati la discutii pe diferite teme, ma ajuta si pe mine ca prezentator si pe voi ca interlocutori, cel putin daca vreti sa vedeti si parerea mea.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Apr 2011, 02:19

Serviciile celor de la MIM TEAM au fost intotdeauna, pentru mine cel putin , "jos palaria".Dealtfel ca si produsele Sakura luate de acolo.Asa ca :respekt:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Apr 2011, 10:53

elias scrie:Serviciile celor de la MIM TEAM au fost intotdeauna, pentru mine cel putin , "jos palaria".Dealtfel ca si produsele Sakura luate de acolo.Asa ca :respekt:
securistule :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Apr 2011, 12:31

Mah,Pikeman ai neste poante in tine ca oricit as fi de stresat,ma umfla risul,si-mi faci ziua mai buna...auzi "saku-rist' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 02 Apr 2011, 08:24

Salut, cum e targul din Piata Constitutiei?
As vrea sa dau si eu o fuga. Au TNuri la reducere :D?
@Fario sau oricine poate da un raspuns, este acolo prezenta vreo asociatie pentru a lua direct de acolo permisul ANPA?
Ceva promotii misto la barcute gonflabile sau motoare termice mici?

Multumesc pentru eventualele raspunsuri 8)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Scrie răspuns