Targuri de pescuit 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 02 Apr 2011, 11:50

Nu e nicio promotie, ba chiar pe la unele standuri japca pe fata, mai scumpe ca la magazinul lor sau online. TN-uri nu sunt la promotie, la motoare si barci nu m-am uitat si da, exista asociatie pt ANPA.
Cel mai mila mi-a fost de baietii de la xxx.ro. Un stand frumos cu multe produse, dar prost configurat, se fura intro veselie voblere, silicoane, etc...chiar imi era mie rusine de hotii care se bucurau la un pachet de silicoane sau un zalt...
Toata stima mea pt Gyorgi sau cum il cheama pt explicatiile si demonstratiile cu naluci la bazinul artificial, chiar daca facea si reclama.
La fel, servire ireprosabila la fishshop. Sincer, abrevisul m-a cam dezamagit..fara suparare...
In mare ai ce cumpara, eu am cheltuit fara sa-mi dau seama, numai pe jiguri, carlige offset, naluci si agrafe cu vartej, cam 500 lei...

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 02 Apr 2011, 12:13

Am fost si eu la targ in prima zi.

Abrevis : gume Mann's de 8 cm-8 Ron / de 10 cm - 10 ron / gruburi Slider de 4 cm - 10 ron plicul/ voblere Lovec Rapy de 2-3 cm la 10 ron bucata / mai erau in ceva cutii niste voblere Rebel & other la reducere / stoc mare la lingurile Kuusamo

Fishshop : cam aceeasi marfa si preturi ca pe online - in plus pachete de 25 de bucati la gumele Relax - Kopyto de 6.5 cm parca 25 de ron / Kopyto de 7.5 , Laminat de 8 cm. Shad de 8 cm la 30 de ron plicul.

Mim-Team : fir SpiderWire la 25 de ron rola la reducere - voblere/gume Sebile la un pret ce trecea lejer de 50-60 de ron ajungand chiar la 70-80 de ron

Totalfishing : produse de la Normark (Shimano, Rapala, Sufix, Blue Fox) la preturi destul de piperate + Trabucco (Caputre / Rapture / K-Karp).

Prietenul Pescarilor : reducere 20 % la ceva naluci Suxxes / reducere la ceva mulinete

xxx : multe naluci de la berti (culori / modele noi) / zalt-uri / big hammer / cateva gume si voblere de la cabelas / vreo 2-3 modele de yo-zuri la peste 20 $ bucata :)

Energofish : voblere salmo la preturi mai mari decat pe online
www.pentrupescuit.ro

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 02 Apr 2011, 13:15

Prin urmare merita sa merg ca sa nu mai alerg dupa cartonul de la ANPA si ca sa imi clatesc ochii. :)
@Biban - ce asociatie era prezenta acolo?
Intreb pentru ca m-am uitat pe lista expozantilor si nu am vazut pe nimeni.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 02 Apr 2011, 13:57

T.Adrian scrie: @Biban - ce asociatie era prezenta acolo?
Intreb pentru ca m-am uitat pe lista expozantilor si nu am vazut pe nimeni.
Nu stiu, oricum nu e completa lista de expozanti.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 02 Apr 2011, 20:04

T.Adrian scrie:Prin urmare merita sa merg ca sa nu mai alerg dupa cartonul de la ANPA si ca sa imi clatesc ochii. :)
ai fost ? poti sa iei "cartonul " direct de acolo?

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 02 Apr 2011, 20:09

Azi nu am ajuns, dar maine cu siguranta trec pe acolo.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 03 Apr 2011, 17:09

Desi nu aveam nici un chef dupa munca, am zis sa dau o fuga.
Am gasit cateva standuri parasite, dar in rest destul de multa agitatie. Oferta foarte variata, mai ales la lansete. Am pus mana pe cateva lamiglasuri de exceptie (trebuie sa imi cumpar si eu candva :roll: ), pe un skeet reese de cast care m-a lasat cu gura cascata, pe ceva st croix, pe noul bat de la Sakura, care, pot sa spun ca nu m-a impresionat, dar nici de lepadat nu e: e doar un par scump si foarte comod la mana (parea destul de senzitiv).
Intr-adevar, super oferta la Abrevis la voblere poloneze. 10 lei cele mici de clean si 15 lei la cele mai mari. Mi-am luat si eu 3 culori mai interesante, care sigur o sa dea randament.
La prietenul pescarilor reduceri destul de consistente la toate produsele, dar mai ales la linguri Colonel.
Barci de pescuit, pot spune ca oferta era mult sub asteptari. Ceva 3d tender cu reducere de 200-600 roni, dar tot foarte scumpe, o copie de barca americana de pescuit (5000+ euro fara motor) si niste copai din alea de plastic.
Intr-adevar, pentru cine vroia sa fure, pai pleca acasa cu sacosa de maruntisuri.
Am cautat un stand la care sa imi fac permis de mi-au iesit ochii din cap. Nu am gasit. Asta e.Braconam pana rezolvam, aferim :lol:

Mi-am mai luat si niste jeliboane varsate, destul de interesante, bune de pus pe offseturi si cateva jeliboane minnow, foarte foarte inteeresante. Deabia astept sa le incerc.

Targ bun, dar per ansamblu fara oferte. Nu prea ma intereseaza ca se aduna toti la un loc daca pot sa cumpar de pe net, si chiar sa fac analiza produselor mai usor.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 04 Apr 2011, 03:59

Adrian, vad ca ai o poza cu bug-eye-bait, poti sa-mi zici daca ai ceva experiente deosebite cu astfel de naluci?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 04 Apr 2011, 06:57

Sunt niste super voblere, desi nu dau mereu rezultate. Eu le-am pescuit in special dimineata devreme si seara tarziu, cu rezultate foarte bune pe culorile aproape naturale. Capturi surprinzatoare nu am avut, doar niste cleni frumusei si ceva strapazani (sub 400 g), dar asta probabil si din cauza ca pescuiam pe Neajlov la apa relativ mica.
In mijlocul zilei, nu am avut rezultate cu ele. Am avut rezultate in schimb la strike-pro (baby pro) fire tiger.
Meritau banii inainte cand erau mai ieftine, ii merita si acum, dar te doare sufletul cand agati in tufa de pe malul opus :( . Asta e unul din motivele pentru care eu pescuiesc in zonele dificile cu strike-pro.
Aproape orice vobler e bun, doar ca trebuie sa ii gasim momentul optim. 8)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Apr 2011, 08:21

T.Adrian scrie:...(lipsa text).... Capturi surprinzatoare nu am avut, doar niste cleni frumusei si ceva strapazani (sub 400 g), dar asta probabil si din cauza ca pescuiam pe Neajlov la apa relativ mica...(lipsa text)....
Salut, si scuze ptr OFF topic

Strapii au fost prinsi pe Neajlov, sau pe Neajlov doar clenii i-ai prins ?

Stima,
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns