Targuri de pescuit 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Targuri de pescuit 2011

Mesaj de Gyorg » 19 Mar 2011, 08:21

Stimati pescari de rapitori,

In perioada 24-27 Martie 2011 are loc Targul Super Pescar, respectiv 31 Martie – 3 Aprilie 2011, Expo Aventuri la Pescuit.

Ma veti gasi la standul MIMTEAM unde veti avea ocazia sa vedeti live cum evolueaza voblerele sau nalucile Gary Yamamoto, Berkley, Sebile sau River2Sea, intr-un bazin cu apa special amenajat.

Deasemenea vom putea discuta pe larg despre noile lansete si mulinetele de la Sakura, Sert sau Mitchell sau despre competitiile de pescuit la rapitori.

Va astept cu placere,

Gyorg – Lucian Constantin
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 19 Mar 2011, 09:27

daca se chinuiau un pic, le faceau unul dupa altul in aceeasi locatie, macar sa nu se chinuie organizatorii si sa dureze o saptamana

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 19 Mar 2011, 10:26

Sper sa faceti si reduceri,ca de obicei la tirgurile serioase,lucru care nu se prea intimpla la noi.Totusi trebuie sa recunoastem ca Mim Team si Energo au mai redus preturile la tirguri,chiar si Abrevis,dar la celelalte firme nu prea am vazut.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 19 Mar 2011, 11:12

In 4-8 mai o sa fie Expo si in Timisoara ! Poate ne intilnim acolo ...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Mar 2011, 12:39

andriipopa75 scrie:daca se chinuiau un pic, le faceau unul dupa altul in aceeasi locatie, macar sa nu se chinuie organizatorii si sa dureze o saptamana
Nu merge asa colegu' aici e concurenta maxima. :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

andreiu_32
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreiu_32 » 19 Mar 2011, 17:58

Domnu de la Mim team,poate va ganditi sa va tineti de cuvant si de semnatura pusa pe rezolutia aia de constatare in care stabileati ca-mi veti schimba lanseta aia sakura stingray care s-a rupt in prima ei zi de pescuit....ma gandeam si eu asa...la targu din toamna m-ati pasat ca nu e timp...ca voi fi contactat telefonic,ca bla bla bla....neseriozitatea este mare mare in romania

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 19 Mar 2011, 23:38

ouch! :shock: :oops:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 20 Mar 2011, 01:16

andreiu_32 scrie:Domnu de la Mim team,poate va ganditi sa va tineti de cuvant si de semnatura pusa pe rezolutia aia de constatare in care stabileati ca-mi veti schimba lanseta aia sakura stingray care s-a rupt in prima ei zi de pescuit....ma gandeam si eu asa...la targu din toamna m-ati pasat ca nu e timp...ca voi fi contactat telefonic,ca bla bla bla....neseriozitatea este mare mare in romania
Nu e vina lui,e a patronului,care impune politica asta de refuz al reparatiilor in garantie sub diverse pretexte.Daca vrei sa ti-l schimbe ia batul cu tine,factura/garantia/bonul fiscal si du/te si fa scandal la tirg,in fiecare zi daca nu il schimba din prima,si nu te lasa aburit.Eu am patit o treaba de asta cu un ceas Certina,luat de la B$B acum aproape 5 ani cu aproximativ 10 milioane lei vechi.Desi am luat legatura cu ei prin fax,tel,nu am rezolvat-o decit dupa 3 luni cind m-am dus in Unirea la standurile lor si cind voia cineva sa cumpere le explicam ca sub 10 mil nu merita sa-ti iei ceas de la ei,iar peste nu iti mai vezi banii inapoi,desi ceasul e stricat din magazin.Dupa ce am alungat vreo doi clienti mi s-a dat telefonul managerului de produs care,dupa citeva discutii si o noua examinare a ceasului de catre ceasornicarul lor,a dispus sa mi se returneze banii.Fa galagie,dar in mod civilizat,fara injuraturi si alte alea,si cred ca o sa-ti dea doua lansete ca sa scape de tine.Alege ore aglomerate,nu intra in standul lor,stai pe culoarul de vizitare,pastreaza biletul de intrare si poate nimeresti si vreo camera de televiziune aproape.Succes si sa ne spui ce ai facut.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 20 Mar 2011, 07:06

andreiu_32 scrie:Domnu de la Mim team,poate va ganditi sa va tineti de cuvant si de semnatura pusa pe rezolutia aia de constatare in care stabileati ca-mi veti schimba lanseta aia sakura stingray care s-a rupt in prima ei zi de pescuit....ma gandeam si eu asa...la targu din toamna m-ati pasat ca nu e timp...ca voi fi contactat telefonic,ca bla bla bla....neseriozitatea este mare mare in romania
Eu am avut o asemenea aventura cu o centrala eoliana. Nu vroiau sa o schimbe (avea alti parametrii decat cei din contract). Au venit baietii la o expozitie in Bucuresti si timp de 2 zile i-am pichetat si le goneam clientii povestindu-le ce am patit cu firma respectiva. In cele din urma au rezolvat problema.
Bucuresti

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Mar 2011, 13:09

kleniacul scrie:
Nu e vina lui,e a patronului,care impune politica asta de refuz al reparatiilor in garantie sub diverse pretexte.............
eu consider ca este.
si el are o problema in a reprezenta o astfel de firma.
nu iti asociezi numele si renumele cu oricine, asta daca ti la imaginea ta.

Scrie răspuns