Targuri de pescuit 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 20 Mar 2011, 22:27

@ Gyorg
:respekt: :respekt:
Despre ce vorbim ???!!!!
Am contestat undeva calitatea betelor?!!! Este vorba de "calitatea" patronului!! Punct. :evil:
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 20 Mar 2011, 22:43

problema nu se pune asa...firma mimteam are o obligatie legala ca distribuitor al respectivul brand sa inlocuiasca respectivul produs daca acesta a fost defect...sa fim seriosi, daca blankul a pocnit si ruptura este perfect neteda(de zici ca-i taiata cu cutitul) este clar defect de fabricatie(si sunt si alte situatii)...un pescar profesionist isi cam da seama daca ruptura a fost din vina pescarului, sau a producatorului...Cap 3

http://www.dreptonline.ro/legislatie/le ... uselor.php

Pe de alta parte suntem constienti ca nu tu esti cel care se ocupa direct cu probleme de genul...dar esti cam singurul care se pare ca este dispus sa poarte un dialog...

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 20 Mar 2011, 22:44

@ Gyorg

"- acum incercati sa va puneti si in pielea celor de la Mimteam, daca ei sunt distribuitori Sakura in Romania credeti sa pot sa ceara la fiecare bat rupt sa-l inlocuiasca? Cum credeti ca pot ei demonstra ca batul este rupt din exploatare sau este acoperit de garantie? "

Da pot sa ceara pt fiecare bat rupt sa se respecte garantia.Dar prefera sa fie injurati de citiva clienti decit sa piarda niste bani.

@Gyorg

"eu cred ca se rezolva de la sine, cine a patit-o renunta sa mai cumpere "

e cel mai cinic mod de gindire al unui comerciant

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 20 Mar 2011, 22:58

PODOSU DOREL scrie:@ Gyorg

"- acum incercati sa va puneti si in pielea celor de la Mimteam, daca ei sunt distribuitori Sakura in Romania credeti sa pot sa ceara la fiecare bat rupt sa-l inlocuiasca? Cum credeti ca pot ei demonstra ca batul este rupt din exploatare sau este acoperit de garantie? "

Da pot sa ceara pt fiecare bat rupt sa se respecte garantia.Dar prefera sa fie injurati de citiva clienti decit sa piarda niste bani.

@Gyorg

"eu cred ca se rezolva de la sine, cine a patit-o renunta sa mai cumpere "

e cel mai cinic mod de gindire al unui comerciant
Eu cred ca e un sfat subliminal,ca nu il poate da direct.Eu am un Sakura Shucan si sint multumit de el,ca sa nu se spuna ca am ceva cu Shucan-ul.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Mar 2011, 23:10

Daca aveti factura si garantie valabila, depuneti o sesizare la OPC, e gratis ... baietii abia asteapta :wink: ...

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 21 Mar 2011, 10:24

:lol: ...FAIRPLAY... :lol: :lol: :lol:
CORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHII !
MULTE PLANGERI - PULTE TEPE :lol: :lol: :lol:
Sunt foarte surprins sa aud ca la noi au aparut si bete de spinning de unica folosinta. Numai ca producatorul omite specificarea acestui lucru . :oops:
:lol: :lol: :lol:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Mar 2011, 10:27

pe pricipiul lui Gyorg ar trebui sa nu mai existe garantii la astfel de produse.
chiar asa, cum draqu poti sa faci o delimitare si o constatare corecta pt un defect de fabricatie sau un defect produs din vina posesorului la astfel de produse??
exista un normativ?? sau se face dupa ureche si la bunul plac al revanzatorului??

luciag
junior
junior

Mesaj de luciag » 21 Mar 2011, 10:47

stie cineva cat costa intrarea la targ???

multumesc
oscilanta sa oscileze...si rotativa sa roteasca..

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 21 Mar 2011, 11:02

Se pot face sesizari la nivel inalt :lol:
http://www.sakura-rod.co.jp/world/World ... ketEN.html
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 21 Mar 2011, 12:05

adiwolf scrie:pe pricipiul lui Gyorg ar trebui sa nu mai existe garantii la astfel de produse.
chiar asa, cum draqu poti sa faci o delimitare si o constatare corecta pt un defect de fabricatie sau un defect produs din vina posesorului la astfel de produse??
exista un normativ?? sau se face dupa ureche si la bunul plac al revanzatorului??
Din pacate Adi draga e doar dupa ureche si TOTDEAUA in favoarea REVINZATORULUI..... :oops: :oops: :oops:

Iti zic asta din experianta :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns