Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
BaTMaN
- utilizator constant

@ Gyorg
Despre ce vorbim ???!!!!
Am contestat undeva calitatea betelor?!!! Este vorba de "calitatea" patronului!! Punct.

Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
-
bogdan82
- veteran

problema nu se pune asa...firma mimteam are o obligatie legala ca distribuitor al respectivul brand sa inlocuiasca respectivul produs daca acesta a fost defect...sa fim seriosi, daca blankul a pocnit si ruptura este perfect neteda(de zici ca-i taiata cu cutitul) este clar defect de fabricatie(si sunt si alte situatii)...un pescar profesionist isi cam da seama daca ruptura a fost din vina pescarului, sau a producatorului...Cap 3
http://www.dreptonline.ro/legislatie/le ... uselor.php
Pe de alta parte suntem constienti ca nu tu esti cel care se ocupa direct cu probleme de genul...dar esti cam singurul care se pare ca este dispus sa poarte un dialog...
-
PODOSU DOREL
- utilizator constant

@ Gyorg
"- acum incercati sa va puneti si in pielea celor de la Mimteam, daca ei sunt distribuitori Sakura in Romania credeti sa pot sa ceara la fiecare bat rupt sa-l inlocuiasca? Cum credeti ca pot ei demonstra ca batul este rupt din exploatare sau este acoperit de garantie? "
Da pot sa ceara pt fiecare bat rupt sa se respecte garantia.Dar prefera sa fie injurati de citiva clienti decit sa piarda niste bani.
@Gyorg
"eu cred ca se rezolva de la sine, cine a patit-o renunta sa mai cumpere "
e cel mai cinic mod de gindire al unui comerciant
-
kleniacul
- veteran

PODOSU DOREL scrie:@ Gyorg
"- acum incercati sa va puneti si in pielea celor de la Mimteam, daca ei sunt distribuitori Sakura in Romania credeti sa pot sa ceara la fiecare bat rupt sa-l inlocuiasca? Cum credeti ca pot ei demonstra ca batul este rupt din exploatare sau este acoperit de garantie? "
Da pot sa ceara pt fiecare bat rupt sa se respecte garantia.Dar prefera sa fie injurati de citiva clienti decit sa piarda niste bani.
@Gyorg
"eu cred ca se rezolva de la sine, cine a patit-o renunta sa mai cumpere "
e cel mai cinic mod de gindire al unui comerciant
Eu cred ca e un sfat subliminal,ca nu il poate da direct.Eu am un Sakura Shucan si sint multumit de el,ca sa nu se spuna ca am ceva cu Shucan-ul.
-
kzoli
- veteran

Daca aveti factura si garantie valabila, depuneti o sesizare la OPC, e gratis ... baietii abia asteapta

...
-
MatrixVR5
- veteran

-
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
adiwolf
- veteran

pe pricipiul lui Gyorg ar trebui sa nu mai existe garantii la astfel de produse.
chiar asa, cum draqu poti sa faci o delimitare si o constatare corecta pt un defect de fabricatie sau un defect produs din vina posesorului la astfel de produse??
exista un normativ?? sau se face dupa ureche si la bunul plac al revanzatorului??
-
luciag
- junior

stie cineva cat costa intrarea la targ???
multumesc
oscilanta sa oscileze...si rotativa sa roteasca..
-
MatrixVR5
- veteran

-
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
vali stratonov
- veteran

adiwolf scrie:pe pricipiul lui Gyorg ar trebui sa nu mai existe garantii la astfel de produse.
chiar asa, cum draqu poti sa faci o delimitare si o constatare corecta pt un defect de fabricatie sau un defect produs din vina posesorului la astfel de produse??
exista un normativ?? sau se face dupa ureche si la bunul plac al revanzatorului??
Din pacate Adi draga e doar dupa ureche si TOTDEAUA in favoarea REVINZATORULUI.....
Iti zic asta din experianta

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!