Targuri de pescuit 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 20 Mar 2011, 13:20

andreiu_32 scrie:Domnu de la Mim team,poate va ganditi sa va tineti de cuvant si de semnatura pusa pe rezolutia aia de constatare in care stabileati ca-mi veti schimba lanseta aia sakura stingray care s-a rupt in prima ei zi de pescuit....ma gandeam si eu asa...la targu din toamna m-ati pasat ca nu e timp...ca voi fi contactat telefonic,ca bla bla bla....neseriozitatea este mare mare in romania
Am un talon de undita,cumparata de la ei,rupt de 3 ani si nici in ziua de azi nu s-au obosit sa-mi comande unul,o pereche de ochelari rupti la prima folosire..."nu va putem ajuta" ...!!! :evil: si inca o problema cu un shukan,pe care am rezolvat-o singur numai sa nu mai "dau" de ei. FFF neseriosi :evil: :evil: :evil:
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 20 Mar 2011, 13:39

adiwolf scrie:
kleniacul scrie:
andreiu_32 scrie:Domnu de la Mim team,poate va ganditi sa va tineti de cuvant si de semnatura pusa pe rezolutia aia de constatare in care stabileati ca-mi veti schimba lanseta aia sakura stingray care s-a rupt in prima ei zi de pescuit....ma gandeam si eu asa...la targu din toamna m-ati pasat ca nu e timp...ca voi fi contactat telefonic,ca bla bla bla....neseriozitatea este mare mare in romania
Nu e vina lui,e a patronului,care impune politica asta de refuz al reparatiilor in garantie sub diverse pretexte.............
eu consider ca este.
si el are o problema in a reprezenta o astfel de firma.
nu iti asociezi numele si renumele cu oricine, asta daca ti la imaginea ta.
ai si tu dreptate adi dar daca ne gandim cat de greu este de gasit un sponsor pentru o competitie de pescuit cred ca omul a fost nevoit sa mai faca si ceva compromisuri.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

andreiu_32
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreiu_32 » 20 Mar 2011, 17:56

Desi vin d ela dunare,inghetat si fara peste,intrai nitel sa va spun ca tocmai patronul celor de la Mim team m-a pasat in toamna la targ,era semnatura lui pe rezolutia data in care specifica faptul ca imi vor rezolva problema.
Eu chiar eram un client fidel de-al lor,dar incepand de atunci nici macar nu le-am mai intrat prin magazine si nici macar site-ul nu l-am mai vizitat.
Baietii de la vanzare au incercat sa ma ajute,pt ca ma si cunosteau de prin magazine ca le faceam vanzari de o gramada de bani, dar chiar patronul este neserios.Se facea ca nu stie despre ce e vorba ,ca alea, ca altele,numai ca i-am adus aminte ca "sunt eu ala care a obtinut numarul dumneata si am vb personal la telefon despre problema mea cu stingrayu" atunci si-a adus aminte,iar cand i-am pus in nas hartia semnata de el m-a luat la abrambureala ca o s avad ca ma contacteaza...prostii...in fine....am stopat vizitele in magazinele lor si in plus tuturor cunoscutilor mei le-am recomandat sa nu mai achizitioneze nimic de la ei.E si asta o forma de protest

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 20 Mar 2011, 18:14

:shock: :lol: :lol: :lol: .
" VA ASTEPTAM LA TARG " ! :lol:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

stradic
veteran
veteran

targuri

Mesaj de stradic » 20 Mar 2011, 20:27

Sacura alea s tare casante am 2 amici si la amandoi li s au rupt. din ce mi au spus ei nu s prea de calitate bete
rapala the best vobler in the world

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 20 Mar 2011, 20:40

..."patronul celor de la Mim team m-a pasat in toamna la targ"..
..."eram un client fidel de-al lor,dar incepand de atunci nici macar nu le-am mai intrat prin magazine si nici macar site-ul nu l-am mai vizitat. "....."Baietii de la vanzare au incercat sa ma ajute,pt ca ma si cunosteau de prin magazine ca le faceam vanzari de o gramada de bani, dar chiar patronul este neserios.Se facea ca nu stie despre ce e vorba ,ca alea",..."...prostii...in fine....am stopat vizitele in magazinele lor si in plus tuturor cunoscutilor mei le-am recomandat sa nu mai achizitioneze nimic de la ei.E si asta o forma de protest" :evil: :evil: :evil: :fluch :fluch :fluch

Exact asa am patit si procedat si eu.Caracter de patron ZERO.Bla blauri,minciuni,eschive,aroganta.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 20 Mar 2011, 20:58

BaTMaN scrie: Exact asa am patit si procedat si eu.Caracter de patron ZERO.Bla blauri,minciuni,eschive,aroganta.
Si eu am patit la fel cu sefutzu ala... :twisted:
In schimb doamnele de acolo tare amabile :)
Numa' bine.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 20 Mar 2011, 21:19

.Caracter de patron ZERO Asa este,am avut si eu o contra cu el,in magazin,am cumparat si eu mult de la ei,dar acum ii evit,ultima discutie am avut-o cind un amic a vrut sa cumpere un bat de feeder si nu era marcat cw-ul ei si dl Dutescu,patronul,il invata sa incarce progresiv lanseta pentru a determina cit arunca ,de parca Razvan avea chef de incercari stiintifice pe malul girlei.Asemenea atitudine imprimata firmei determina indepartarea clientilor fideli,desi vinzatorii sint de treaba,dar nu pot dicta ei remedierea garantiilor asa cum ar fi obligatoriu in conditii legale.Pt BatMan,nu a zis ca ai dat la japca cu el,ca asta e scuze la lansetele rupte?

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BaTMaN » 20 Mar 2011, 22:08

@ kleniacul
Nu,cu sukanul nu am mai apelat la ei,era vorba de primul inel care a iesit atunci cand am lansat cu o greutate de 1 oz.Oricum imi era sila sa mai apelez la el si la garantie. :evil: :evil:
@ sorinB .."In schimb doamnele de acolo tare amabile"

WRONG :evil: :evil: :evil: cel putin in privinta nevestei acestui patron,NU-L pot face domn :evil: care la targul de acum un an,fiind plasat elegant catre ea pentru rezolvarea si remedierea problemelor, mi-a zambit "elegant" a notat si ........si atat. :evil: :evil: :evil: Sacul si peticul.Oricum au de la mine multe bile negre si un mare RUSINICA :evil: :evil: :evil:

AVIZ amatorilor!!! :twisted:
P.S Cred ca Sukanul a fost si blestemat de el pentru ca l-am pierdut :headbash: in acel an.Paguba totala si mare 3 bete uitate in tubul protectie;
sukanul,st croix si okuma alumina :crazy1: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 20 Mar 2011, 22:20

din punctul meu de vedere, chiar daca ma puteti acuza ca sunt de partea Mimteam, problema cu lansetele Sakura rupte sta cam asa:

- cunosc cativa pescari buni de rapitori care folosesc lansete Sakura destul de mult timp. Unii dintre acestia chiar au si rupt cel putin o lanseta de acest fel (inclusiv eu) dar care tot nu renunta la ele, de ce ? Puteti sa-i intrebati direct, cred ca-i si cunoasteti.

- din alt punct de vedere Sakura are niste lansete foarte tari, super senzitive dar in acelasi timp si foarte casante. Daca ai "reusit" sa ciobesti putin blank-ul sau sa fortezi prea tare in bat (nu in drill), te-ai trezit cu el bucati.

- acum incercati sa va puneti si in pielea celor de la Mimteam, daca ei sunt distribuitori Sakura in Romania credeti sa pot sa ceara la fiecare bat rupt sa-l inlocuiasca? Cum credeti ca pot ei demonstra ca batul este rupt din exploatare sau este acoperit de garantie?

- nu vrea sa dau alte exemple dar am ceva prieteni care au avut aceleasi probleme la case mai mari decat Sakura si cam cu acelasi rezultat.

eu cred ca se rezolva de la sine, cine a patit-o renunta sa mai cumpere sau devine mult mai atent la exploatare.
[color=darkred][/color]
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns