Targuri de pescuit 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 21 Mar 2011, 12:16

de acord , in sensul ca da, un nene care a rupt ceva lansete la viata lui ( printre care si subsemnatul) iti poate zice daca e rupta defect de fabricatie, sau lovita etc ...

zise bine bogdan82 ce zise mai devreme, si mai sunt si alte particularitati, chiar si daca nu e taiat cu bisturiul, si e aschiat, felul in care se face aschierea versus asezarea foilor de carbon care compun blankul etc etc etc ....

de principiu, producatorul are oameni care isi dau seama ce si cum ...

toata treaba e sa ai bunavointa din partea distribuitorului, care sa ia batul, sa-l trimita la producator pentru evaluare si sa te sustina in operatiunea de schimb ( banuiesc ca si producatorul trage tot catre "ai lovit-o in transport nene" ) :D :D :D

si aici intervine relatia distribuitorului cu producatorul, si costurile de transport ... cine le suporta pe alea ... de principiu ar trebui sa fie in sarcina producatorului, care sa aiba incredere in distribuitor ca face o triere corecta, si ii ajung cat mai multe probleme reale, nu lansete rupte prin neglijenta ...

e sensibil lantul asta , iar daca ( cum pare in cazul de fata) distribuitorul nu isi da suportul ... esti mancat ... pa garantie reala, e doar pe hartie ...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Mar 2011, 22:59

@Gyorg: vor fi fluorocarboane dela Powerline, ma intereseaza in special fluoro SI? Multumesc!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 21 Mar 2011, 23:49

TN-uri de la Jackall vor fi la targ?
Until next time....Tight Lines!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 22 Mar 2011, 00:19

Nu stiu cine e responsabil cu marlania linkurilor pe care le deschide browserul automat catre expoaventuri incontinuu dar din partea mea ****** ****** *** ****** *** ***** ***** ********** **** *** **.

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 22 Mar 2011, 01:25

stie careva cat e intrarea?

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 22 Mar 2011, 07:56

Chief scrie:@Gyorg: vor fi fluorocarboane dela Powerline, ma intereseaza in special fluoro SI? Multumesc!
verific si revin cat pot de repede.
poti sa-mi zici de ce le preferi?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 22 Mar 2011, 08:42

AdrianHD scrie:TN-uri de la Jackall vor fi la targ?
DA ! Tocmai au venit ieri TN-uri si ISHAD-uri .
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 22 Mar 2011, 08:48

Fluorocarbon bun, foarte rezistent si ca forta si ca abraziune. Am avut trei role, se facea si 0,18 si era dar la vreo 4,2 kg, mare lucru pt fluorocarbon, 0,23 si 0,27 parca. Mai foloseam si la pescuitul cu lingura pe clasa ML si am rupt tripla Mustad in agatatura... ma rog, foarte rezistente in primul rand. Adica un 10 lb la 0,18 fata de 0,25-0,27 un 10 lb de la altii... e o chestie. Am o fixatie cu ele si vreau sa-mi mai iau o rola. Am pescuit si cu Sakura Aya, si cu Yo-Zuri si mai stiu io care dar nu mi-au placut nici pe departe ca asta... Stii tu vreo problema a lui? Ma intrebi de curiozitate sau vrei sa imi recomanzi altceva? Nu mai e ce-a fost? E drept ca nu mi-am luat de vreo 2 ani ca n-am mai gasit. Baietii de la MimTeam de-aici mi-au spus ca nu era competitiv din cauza pretului. La vreo 36 de lei rola sincer nu mi se pare scump. Am studiat cam toata gama Powerline si as mai fi interesat si de alte modele, am sa trec oricum pe la stand. Multumesc
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 22 Mar 2011, 09:35

n-am nimic cu el numai ca eu am folosit pana acum alt floro. Acum va trebui sa trec pe produsele de la Mimteam si vroiam sa vad de esti interesat de el. Clar ca dupa ce ai testat mai multe tipuri ai o parere avizata.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 22 Mar 2011, 09:40

La ce pret sunt? La fel ca anul trecut? Vad ca pe site-ul de la Abrevis nu au aparut.....si cand apar,apar vreo 2-3 si se dau urgent :( sau apar cateva culori care nu-s prea interesante....
Until next time....Tight Lines!

Scrie răspuns