La asta am vazut APS-ul.Sunt cam singuri pe care-i vad mereu la cele 2 targuri.Fario_nebunu scrie:De curiozitate, la targul SP si la cel de peste o saptamana, vin si reprezentanti ai asociatiilor de pescari? Pt ca as vrea sa imi fac permisul si sa ma inscriu intr-o asociatie dar nu alerg eu dupa ei, no way! r face bine sa vina la targ si sa incerce sa atraga acolo membri, cotizanti sau simpli platitori ai dreptului de acces pe apa.
Targuri de pescuit 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
-
- veteran
Nu am spus ca expozantii pastreaza pentru tirgul AVP produsele,doar ca reducerile le pastreaza pentru al doilea tirg,ca sa ,,scape"de marfa nevinduta.Exceptia a fost Abrevis,care a aratat ca se pot face reduceri si la tirguri,si Senzor.Ca exemplu, Energofish avea pretul la Sliderele de 10 cm 43 ron,deci unde-i reducerea?Mim Team avea reduceri la junghiuri,am vazut un pret bunicel la un combo,barca pneumatica + motor,nu mai stiu firma.malin scrie:Produsele de la cei mai importanti importatori din Romania sunt prezente la acest targ. Fie ca este vorba despre MimTeam, Best for Fishing, Arrow, Normark, ori Energofish, ca sa ma limitez aici doar la cateva nume cu sonoritate printre pescarii nostri, au la standuri exact tot ce au si in stoc in momentul de fata. Nu exista o explicatie logica pentru ca asemenea importatori sa tina in magazie produse pentru al doilea targ. Doar in ideea de a sabota primul targ. Adica sa se saboteze implicit pe ei. Pierd bani si clienti. Nu acesta este ideea unui bussines. Targul SuperPescar are toata gama de produse care definesc astazi piata de profil din Romania. Eu de pilda, vreau sa-mi cumpar Heddon Zara Spook, dar nu au acest produs nici cei de la Abrevis, nici cei de la Pe Apa, nici cei de la TotalFishing si nici de la xxx. Dar stiu cu siguranta ca nu vor aduce nici la cel de al doilea targ. Asadar ar trebui sa spun ca ambele targuri sunt slabute, pentru ca nu am gasit eu Zara Spook. Anul trecut o masina cu megafoane patrula in fata intrarii la Targul SP si urla din toti tranzistorii "Pescari, pastrativa banii! Adevaratul targ este abia peste o saptamana.!" Cum au pastrat pescarii banii in buzunar s-a putut constata dupa vantul care a batut pe la RomExpo in acea saptamana. Anul acesta nishte "binevoitori" au postat pe siteul SP "preturile" pentru biletele de la intrare la Targ: 90 ron adulti si 30 ron copii. Trec peste incercarile puerile de a descuraja pescarii sa vina la targ si va informez ca preturile de intrare sunt 11 lei adulti iar copiii pana in 12 ani au intrarea libera. Mai multe targuri inseamna mai multe optiuni pentru pescari si pentru importatori si retaileri. Vremea monopolului a trecut iar aceste incercari de a submina primul targ al primaverii loveste in primul rand in expozantii care au cheltuit bani, timp si energie pentru a fi prezenti la eveniment.
P.S. Pescarii de rapitor pot veni sa incerce nalucile de la Sebile, Jaxon, Yozuri, Jackal, Hammer, Bass Assassin, Rapala ori Salmo in piscina de mari dimensiuini care le sta la dispozitie. Aveti deci sansa sa descoperiti live voblere si alte naluci deosebite care nu-si divulga in cutie talentele. Deasemenea pescuitul in piscina cu aceste naluci va poate ajuta sa testati chiar lansete sau mulinete, totul este sa va exprimati aceasta dorinta la standuri.
- vijelie
- veteran
fanelul scrie:Destul de subtire targul....In final am reusit sa gasesc ce cautam cu ajutorul lui Vijelie. Multumiri si pe aceasta cale, Vali. Multa lume cunoscuta - macar din vedere - pare ca e destul de mica lumea bolnavilor de peste. Din pacate nu cred ca am cum sa ajung la celalalt targ de pescuit cu toate ca as fi vrut sa vad ce mai aduce Cabelas in Ro. Cred ca targul de la sfarsitul lui martie e "must see".
oricand cu mare placere

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- vijelie
- veteran
[quote="malin"]Produsele de la cei mai importanti importatori din Romania sunt prezente la acest targ. Fie ca este vorba despre MimTeam, Best for Fishing, Arrow, Normark, ori Energofish....
maline daca baracuda nu are stand asta nu inseamna ca nu a fost prezent prin N standuri
de cum intri pe usa te lovesti de Fisella care jos palaria... au tinut preturile jos sa cumpere toata lumea... daca te uitai acolo aveau marfa gramada de la Baracuda.... Abrevisul care se stie
...grupa de marfa Japanica si americanica
... marfa de mega calitate ca preturi rezon... nu vreau sa comentez prea mult .... targul este pe departe in cea mai frumoasa locatie posibila... o hala moderna demna de un targ international... nu intr-un cort de munti si botezuri facut la viteza din economie
pacat ca este o zona in care se lucreaza si in cursul saptamanii a fost infernal de ajuns.. acum i-au gasit pe aia sa schimbe sinele de tramvai
.... in rest ce sa mai zic.... vizitatorii au avut destule okazii de a castiga la concursurile organizate .... premii grupa mare cum ar fi:
-nada,linguri,sonar,tricouri,sepci,plastice, boilesuri....premii peste premii ...concursuri organizate de superpescar si PVTV.Eu unul zic ca a meritat sa vina lumea si inca nu este prea tarziu ca azi(ca este astazi de un minut) sa vina sa viziteze targul....

maline daca baracuda nu are stand asta nu inseamna ca nu a fost prezent prin N standuri

-nada,linguri,sonar,tricouri,sepci,plastice, boilesuri....premii peste premii ...concursuri organizate de superpescar si PVTV.Eu unul zic ca a meritat sa vina lumea si inca nu este prea tarziu ca azi(ca este astazi de un minut) sa vina sa viziteze targul....

- vijelie
- veteran
stiu ca asta este un site de rapitori... daca erati pescari de stationar va garantez ca gaseati standul Energofiah cel mai tare din targ... eu am concurat 30 de ani si ma mai pricep cat de cat la o scula de stationar... ce are acum Energo la stand.... este pe departe cea mai tare oferta calitate pret din tara si poate de afara.... vargi de 7 metri la 200grame probabil...cu o tinuta si o linie betob la numai 2,5-2,7 milioane nu visam noi pescarii nici in visele cele mai dulci HAHAHAHA
intrati de curiozitate si cereti sa testati noul feeder competition feeder sa veseti cum o scula cat un creion usoara ca o varga de 4metri ridica 3-4 kilograme de nada de la sol.... pai pe bune dragi pescari.... cate astfel de lansete cu puteri pana in 30 de grame lungi de 3,9metri ati vazut pana acum? JOS PALARIA CALITATE PRET!!!!!!!!!
-o chestie marfa are mimteam ...bazinul lor...om bagat la bazin sa faca teste cu echipamentul si sonorizarea adecvata... frumos!
-de abrevis nu mai zic ca vad ca toata lumea ii lauda si nu are rost sa mai repet si eu ce au spus ei
-Total fishing........... aici nu ai ce sa comentezi ca Dan are marfa de la shimano si la el in stand domneste cea mai mare ordine din expozitie.... regim cazon cu angajatii si colaboratorii JOS PALARIA SI LUI PENTRU MANA DE FIER CU CARE ISI CONDUCE AFACEREA!!!
-barcile sunt barci...pacat ca Starcraftul nu a putut sa ajunga la expozitie...
-aaaaaa sa nu uit.... vad ca nu a pomenit nimeni de Caius ... standul lui ca intotdeauna curat,marfa de SUPERCALITATE si preturi accesibile tuturor RESPECT !!!

-o chestie marfa are mimteam ...bazinul lor...om bagat la bazin sa faca teste cu echipamentul si sonorizarea adecvata... frumos!
-de abrevis nu mai zic ca vad ca toata lumea ii lauda si nu are rost sa mai repet si eu ce au spus ei

-Total fishing........... aici nu ai ce sa comentezi ca Dan are marfa de la shimano si la el in stand domneste cea mai mare ordine din expozitie.... regim cazon cu angajatii si colaboratorii JOS PALARIA SI LUI PENTRU MANA DE FIER CU CARE ISI CONDUCE AFACEREA!!!
-barcile sunt barci...pacat ca Starcraftul nu a putut sa ajunga la expozitie...
-aaaaaa sa nu uit.... vad ca nu a pomenit nimeni de Caius ... standul lui ca intotdeauna curat,marfa de SUPERCALITATE si preturi accesibile tuturor RESPECT !!!
- semlecangheorghe
- veteran