Targuri de pescuit 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PETREMAN
junior
junior

Mesaj de PETREMAN » 25 Mar 2011, 00:11

ReluOlaru scrie:Shakespeare de la Mim-Team ?
Dupa numele firmei de pe bon se pare ca da....Mim-Team. :wink:

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 25 Mar 2011, 07:50

eu inteleg prin targ,toate firmele renumite,si preturi mai mici!
care nu au fost,preturile care au fost afisate la targ atat sunt si in magazinele lor.
eu am fost pe la 11 dim,dezorganizare totala,cei de la energofish nici nu aveau preturile afisate la toate produsele.
sper ca la celalalt sa beneficiem si noi de niste reduceri...

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Mar 2011, 08:00

PsiHo scrie:eu inteleg prin targ,toate firmele renumite,si preturi mai mici!
care nu au fost,preturile care au fost afisate la targ atat sunt si in magazinele lor.
eu am fost pe la 11 dim,dezorganizare totala,cei de la energofish nici nu aveau preturile afisate la toate produsele.
Majoritatea expozantilor vor sa faca reduceri la al doilea tirg,acum asteapta sa vada ce se vinde,daca ramin cu stocuri mari fac reduceri la al doilea.Energofish a avut sortimente destul de putine,ca varietate a aceluiasi produs,de ex am luat cirlige drennan ,dar nu aveau toate marimile,de asemeni la Salmo aveau destul de putine culori si marimi,am vazut ca aveau multe scule produse sub brandul propriu,am vazut si o chestie curioasa,o montura de crap cu 2 ancore, o fi pentru Crapzilla.

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 25 Mar 2011, 08:06

am inteles...
Sarac targul asta...
m-am dus cu 5mil..si-am cheltuit 1mil ...o sa ma duc si la expo sa arunc un ochi daca tot asa raman preturile nu are rost sa investesc acum cand le pot lua pe parcurs din mag la acelasi pret

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Mar 2011, 09:15

Eu inca n-am vazut targ de zarzavaturi sau de chiloti sau de orice alte produse la care preturile sa fie reduse. Cand e targ pretu e acelasi, daca nu ma mare, singuru beneficiu e ca vezi produse pe care de obicei nu le vezi in magazine.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 25 Mar 2011, 10:59

Produsele de la cei mai importanti importatori din Romania sunt prezente la acest targ. Fie ca este vorba despre MimTeam, Best for Fishing, Arrow, Normark, ori Energofish, ca sa ma limitez aici doar la cateva nume cu sonoritate printre pescarii nostri, au la standuri exact tot ce au si in stoc in momentul de fata. Nu exista o explicatie logica pentru ca asemenea importatori sa tina in magazie produse pentru al doilea targ. Doar in ideea de a sabota primul targ. Adica sa se saboteze implicit pe ei. Pierd bani si clienti. Nu acesta este ideea unui bussines. Targul SuperPescar are toata gama de produse care definesc astazi piata de profil din Romania. Eu de pilda, vreau sa-mi cumpar Heddon Zara Spook, dar nu au acest produs nici cei de la Abrevis, nici cei de la Pe Apa, nici cei de la TotalFishing si nici de la xxx. Dar stiu cu siguranta ca nu vor aduce nici la cel de al doilea targ. Asadar ar trebui sa spun ca ambele targuri sunt slabute, pentru ca nu am gasit eu Zara Spook. Anul trecut o masina cu megafoane patrula in fata intrarii la Targul SP si urla din toti tranzistorii "Pescari, pastrativa banii! Adevaratul targ este abia peste o saptamana.!" Cum au pastrat pescarii banii in buzunar s-a putut constata dupa vantul care a batut pe la RomExpo in acea saptamana. Anul acesta nishte "binevoitori" au postat pe siteul SP "preturile" pentru biletele de la intrare la Targ: 90 ron adulti si 30 ron copii. Trec peste incercarile puerile de a descuraja pescarii sa vina la targ si va informez ca preturile de intrare sunt 11 lei adulti iar copiii pana in 12 ani au intrarea libera. Mai multe targuri inseamna mai multe optiuni pentru pescari si pentru importatori si retaileri. Vremea monopolului a trecut iar aceste incercari de a submina primul targ al primaverii loveste in primul rand in expozantii care au cheltuit bani, timp si energie pentru a fi prezenti la eveniment.
P.S. Pescarii de rapitor pot veni sa incerce nalucile de la Sebile, Jaxon, Yozuri, Jackal, Hammer, Bass Assassin, Rapala ori Salmo in piscina de mari dimensiuini care le sta la dispozitie. Aveti deci sansa sa descoperiti live voblere si alte naluci deosebite care nu-si divulga in cutie talentele. Deasemenea pescuitul in piscina cu aceste naluci va poate ajuta sa testati chiar lansete sau mulinete, totul este sa va exprimati aceasta dorinta la standuri.

PETREMAN
junior
junior

Mesaj de PETREMAN » 25 Mar 2011, 11:03

geppetto scrie:Eu inca n-am vazut targ de zarzavaturi sau de chiloti sau de orice alte produse la care preturile sa fie reduse. Cand e targ pretu e acelasi, daca nu ma mare, singuru beneficiu e ca vezi produse pe care de obicei nu le vezi in magazine.
Sa stii ca unele produse aveau reduceri si este normal ca e concurenta adica sunt o gramada de firme intrun singur loc si vor toti sa vanda iar probabil cei care spunem ca este slabut targul din simplul motiv ca nu am gasit ceea ce cautam noi....si la magazin cand te duci clar vezi ce cumperi. :wink:

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 26 Mar 2011, 09:00

PsiHo scrie:eu inteleg prin targ,toate firmele renumite,si preturi mai mici!
Reduceri sunt la standul firmei ABREVIS !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 26 Mar 2011, 09:03

Va asteptam azi la Targul Super Pescar 2011 ! Vizitati standul ABREVIS ! Marfa Japoneza la preturi bune!
Si reduceri la diferite produse !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Mar 2011, 16:43

De curiozitate, la targul SP si la cel de peste o saptamana, vin si reprezentanti ai asociatiilor de pescari? Pt ca as vrea sa imi fac permisul si sa ma inscriu intr-o asociatie dar nu alerg eu dupa ei, no way! r face bine sa vina la targ si sa incerce sa atraga acolo membri, cotizanti sau simpli platitori ai dreptului de acces pe apa.

Scrie răspuns