Dupa numele firmei de pe bon se pare ca da....Mim-Team.ReluOlaru scrie:Shakespeare de la Mim-Team ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Majoritatea expozantilor vor sa faca reduceri la al doilea tirg,acum asteapta sa vada ce se vinde,daca ramin cu stocuri mari fac reduceri la al doilea.Energofish a avut sortimente destul de putine,ca varietate a aceluiasi produs,de ex am luat cirlige drennan ,dar nu aveau toate marimile,de asemeni la Salmo aveau destul de putine culori si marimi,am vazut ca aveau multe scule produse sub brandul propriu,am vazut si o chestie curioasa,o montura de crap cu 2 ancore, o fi pentru Crapzilla.PsiHo scrie:eu inteleg prin targ,toate firmele renumite,si preturi mai mici!
care nu au fost,preturile care au fost afisate la targ atat sunt si in magazinele lor.
eu am fost pe la 11 dim,dezorganizare totala,cei de la energofish nici nu aveau preturile afisate la toate produsele.
sper ca la celalalt sa beneficiem si noi de niste reduceri...
Sa stii ca unele produse aveau reduceri si este normal ca e concurenta adica sunt o gramada de firme intrun singur loc si vor toti sa vanda iar probabil cei care spunem ca este slabut targul din simplul motiv ca nu am gasit ceea ce cautam noi....si la magazin cand te duci clar vezi ce cumperi.geppetto scrie:Eu inca n-am vazut targ de zarzavaturi sau de chiloti sau de orice alte produse la care preturile sa fie reduse. Cand e targ pretu e acelasi, daca nu ma mare, singuru beneficiu e ca vezi produse pe care de obicei nu le vezi in magazine.
Reduceri sunt la standul firmei ABREVIS !PsiHo scrie:eu inteleg prin targ,toate firmele renumite,si preturi mai mici!
care nu au fost,preturile care au fost afisate la targ atat sunt si in magazinele lor.
eu am fost pe la 11 dim,dezorganizare totala,cei de la energofish nici nu aveau preturile afisate la toate produsele.
sper ca la celalalt sa beneficiem si noi de niste reduceri...