TABERE DE PESCUIT SPORTIV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: TABERE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de old_radu » 31 Aug 2013, 10:00

...Doamne , mare ti-e "jardenu' "... :roll:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 31 Aug 2013, 11:49

zavera scrie:Domnule preşedinte, cu tot respectul, nu mi-aţi răspuns la întrebare...
intrebarile incomode raman totdeauna fara raspuns - e o obisnuinta de acuma.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Aug 2013, 13:05

apsalba scrie:[Da zavera, este posibil așa ceva. Un prim pas s-a făcut. CNFP organizează deja cursuri pentru antrenori de pescuit sportiv.
Federația își va face propria sa infrastructură, nu va mai plăti bani la șmecheri, având în vedere că majoritatea așaziselor piste consacrate sunt de fapt ape publice.
Se poate face și dotarea cu materiale și echipamente sportive. Un fraier râdea că facem o fermă de râme. La schimb, se poate face și aprovizionarea cu viermuși. :D
Dacă nu știam ce presupune organizarea unei tabere, nu lansam acest program pe care l-am discutat cu MTS.
E posibil ca pescuitul sportiv să devină probă opțională la bacalaureat. Toți vă plângeți că nu avem pește și ape curate, dar nu spuneți niciunul că aceasta este o consecință a lipsei de educație. Educația se face de mic, nu când ai devenit o gloabă bătrână.[/size]PS Te îndoiești că pescuitul sportiv este un sport recunoscut? Parcă cineva a primit un răspuns oficial în acest sens. Tot pe forumul ăsta.[/size] :D
apsalba scrie:De aici încolo nu mai depinde numai de mine, ci de toți care vor să facă ceva pentru pescuitul sportiv. Eu cred că am făcut începutul. De aici încolo, fiecare trebuie să arate că știe, ce poate și ce vrea să facă. Ce pot să asigur, este că vor începe să apară cluburi puternice și manageri competenți. Sportivii la rândul lor, vor trebui să arate ce știu pe pistele de competiții. De restul se va ocupa federația.
Și ca să dau vreo două exemple, un club (deja existent) și care îți face secție de pescuit sportiv este vechiul nostru colaborator Hidroconstrucția (care acum este sponsorul federației de polo). Anul viitor (din discuțiile cu dl. Radu Morar) va lua ființă clubul sportiv PVTV. Parcă este vorba de alt aluat, față de experimentele nereușite de până acum. Îmi pare rău, dar 90% din actualele așa zisele cluburi de pescuit sportiv de până acum, fie vor înțelege ce înseamnă un club sportiv, fie își vor da obștescul sfârșit. Competiția nu are față umană. În câțiva ani pescuitul sportiv din România va fi cu totul și cu totul altceva! Sper eu, așa cum trebuie să arate un sport cu 1 milion de practicanți! Porcăriile spuse pe aici nici nu vor mai conta. Iar cei care le-au proferat, vor ajunge din nou în praful din care s-au ridicat

Concluzia celor scrise mai sus e cat se poate de clara:

Delirium tremens
Reprezinta o criza caracterizata prin delir, halucinatii vizuale sau auditive majore, tremuraturi ale fetei si ale membrelor, transpiratii abundente, accelerare a ritmului cardiac, febra, aprecierea gresita a realitatii, agitatie psihomotorie severa, dereglari periculoase ale frecventei cardiace si tensiunii arteriale. Manifestarea cea mai periculoasa este in cazul intreruperii bruste a consumului, bolnavul avand iluzii vizuale, olfactive sau halucinatii cu caracter terifiant. Se instaleaza si dupa stari de neliniste, tulburari de somn, indispozitie generala. Reprezinta si un sindrom specific, acut si grav consecutiv dezobisnuirii bruste de alcool a unei persoane care sufera de alcoolism cronic. Tratamentul consta in rehidratarea intensiva a pacientului prin perfuzie intravenoasa, sub administrarea de medicamente sedative pe cale injectabila si sub supravegherea in mediu spitalicesc
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Sep 2013, 08:43

zavera,
Tu pareai sa ai ceva sclipiri de inteligenta. Raspunsul este simplu si clar. Cluburile sportive pentru proprii sportivi si federatia pentru antrenorii federalie. Este evident ca niste cluburi precum ale lui Tava si Adelin nu vor fi capabile de asa ceva.
Ma bucur ca Adelin si-a dat seama si s-a apucat de medicina. O sa aiba timp sa ajunga doctor. Si asa are destul timp la dispozitie.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 01 Sep 2013, 10:23

Ma omule, tu ai treaba si noi te retinem...
Tu nu vrei sa mergi intr-o tabara cu halate albe? Te putem ajuta, ar fi pacat sa te pierdem atat de tanar si atat de experimentat in ale pescuitului, expertule.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 01 Sep 2013, 10:33

Pe forumul siteu-lui baricada au inceput sa fie sterse postarile incomode federatiei ...

Costica Buhac , argatul lui popescu , face o afirmatie prin care sustine ca federatia se duce in Portugalia sa apere titlul mondial , sec fara alte detalii :roll: :roll:

daca federatia este asa transparenta si bineintentionata poate raspunde la urmatoarea intrebare :

federatia este inscrisa si va participa la campionatul mondial organizat de CIPS-ed care se va desfasura in perioada 26-29 septembrie 2013 la Montargil in Portugalia ???

daca se poate raspuns concret fara aburelile specifice

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 01 Sep 2013, 13:35

apsalba scrie:zavera,
Tu pareai sa ai ceva sclipiri de inteligenta. Raspunsul este simplu si clar. Cluburile sportive pentru proprii sportivi si federatia pentru antrenorii federalie. Este evident ca niste cluburi precum ale lui Tava si Adelin nu vor fi capabile de asa ceva.
Ma bucur ca Adelin si-a dat seama si s-a apucat de medicina. O sa aiba timp sa ajunga doctor. Si asa are destul timp la dispozitie.
Propun să lăsăm sclipirile mele de inteligenţă pentru o altă discuţie, pentru că ele nu constituie subiectul acestui topic.
Oricum, mulţumesc pentru răspunsul clar privind soarta antrenorilor.
Sunt convins că primul club care va angaja un antrenor de pescuit va fi Cetate Deva, de departe cel mai "federal" dintre toate cele existente pe lista federală. Dacă va avea şi resurse financiare pentru asta, va fi super OK. Să vedem ce va fi!

Oricum, treaba cu susţinerea bacalaureatului la pescuit este genială. Îi invidiez pe puştanii actuali. Nu vor mai rupe cartea ca mine, vor studia pe baltă, vor plăti meditaţii la profesorii de pescuit. Sublim!
Apropo, profesorii de pescuit de unde vor proveni? Că nu se poate să înveţi pescuit, la şcoală, fără profesor. Măcar la vreo universitate din asta, particulară, gen Spiru Haret !
Doamne, cate dezvoltări se pot face aici: masterate, doctorate, docenţe, poate şi academicieni.
Sunt din ce în ce mai interesat.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Sep 2013, 14:53

Asta inseamna locuri de munca, dezvoltare, crestere economica, asa doar, ca viziune de ansamblu, cred ca federatia o sa scoata Romania in cateva luni din recesiune. Io ma apuc sa cumpar deja lei, pt ca va spun eu, in cativa ani leul va fi ata de puternic incat e posibil sa ajunga moneda unica in Europa...si cand te gandesti ca toate au plecat de la un biet CIS si un batranel simpatic... :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 01 Sep 2013, 18:35

infama cooperativa scrie:E posibil ca pescuitul sportiv să devină probă opțională la bacalaureat.
E o certitudine faptul ca parafrenia a atins apogeul , obligatoriu aici urmeaza o lunga perioada de tratament psihiatric :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 03 Sep 2013, 12:32

Cu tot respectul, domnule preşedinte, vă rog să-mi răspundeţi la câteva întrebări de strictă actualitate:

1. Care este calendarul taberelor de pescuit sportiv aprobate de conducerea federaţiei pentru anul 2013?

2. Ce date ne puteţi furniza privind durata sederii elevilor în tabără, condiţiile de masă şi cazare, eventualele costuri care vor trebui suportate de elevi, etc

3. Care sunt cluburile organizatoare, unde se fac înscrierile?

4. Federaţia poate elibera adeverinţe pentru motivarea absenţelor?

Am vorbit aseară cu o cunoştinţă, care este director de şcoală în Piteşti (şi pescar pasionat) şi s-a dovedit foarte interesat.

Scrie răspuns