TABERE DE PESCUIT SPORTIV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cristi Y
senior
senior

Re: TABERE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de Cristi Y » 30 Aug 2013, 11:46

apsalba scrie: Parcă este vorba de alt aluat, față de experimentele nereușite de până acum
intr-adevar , nereusite experiente , la crap in ultimii 8 ani un titlu de campioni mondiali , 2 de vicecampioni mondiali , si alte cateva podiumuri la individual

apsalba scrie:Competiția nu are față umană. În câțiva ani pescuitul sportiv din România va fi cu totul și cu totul altceva!

o sursa de venit pentru teparul popescu si acoliti ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Aug 2013, 11:49

apsalba scrie:Tavi,
Tu ești șmecher sau ești blond?
Ma abtin. Tot asa cum ma abtin sa te intreb din ce categorie de cuvantatoare esti daca vii cu ideea introducerii pescuitului in scoli si optional la bac.
Deci: toata "constructia" matale federala-sportiva care de fapt inseamna o sacosa de hartii si multe vorbe goale, se bazeaza pe niste legi prost scrise, prost aplicate, interpretate aberant pe o fortare a sintagmei "sport- sportiv".
Dincolo de textele nefericite de lege si de sintagma sportiv, pescuitul nu este un sport in adevaratul sens al cuvantului. Pe langa multe alte deosebiri fata de un sport veritabil, e una cu un mare dichis: se intampla ca pescuitul sa se ocupe in principal cu inteparea unor animale pentru placerea animalului de pe mal. Care placere e mai spre stomac sau spre creier, mai putin important acum
Asta nu e sport si nu va fi niciodata sport. Nu poti sa inveti in scoala sportul inteparea animalelor...ce sa mai zic de proba la bac...pescuitul e un hobby iar in scoli nu se predau hobbyuri si nu se dau probe din hobbyuri.
Astfel de idei ridica serioase probleme de garderoba, nu de culoarea parului. Cred ca se apropie tot mai mult momentul cand o o camasa cu manecile la spate va fi un must have pentru garderoba matale. Mu conteaza culoarea, da sa fie legate bine....
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Aug 2013, 11:53

Tavi scrie:
apsalba scrie:Tavi,
Tu ești șmecher sau ești blond?
Ma abtin. Tot asa cum ma abtin sa te intreb din ce categorie de cuvantatoare esti daca vii cu ideea introducerii pescuitului in scoli si optional la bac.
Deci: toata "constructia" matale federala-sportiva care de fapt inseamna o sacosa de hartii si multe vorbe goale, se bazeaza pe niste legi prost scrise, prost aplicate, interpretate aberant pe o fortare a sintagmei "sport- sportiv".
Dincolo de textele nefericite de lege si de sintagma sportiv, pescuitul nu este un sport in adevaratul sens al cuvantului. Pe langa multe alte deosebiri fata de un sport veritabil, e una cu un mare dichis: se intampla ca pescuitul sa se ocupe in principal cu inteparea unor animale pentru placerea animalului de pe mal. Care placere e mai spre stomac sau spre creier, mai putin important acum
Asta nu e sport si nu va fi niciodata sport. Nu poti sa inveti in scoala sportul inteparea animalelor...ce sa mai zic de proba la bac...pescuitul e un hobby iar in scoli nu se predau hobbyuri si nu se dau probe din hobbyuri.
Astfel de idei ridica serioase probleme de garderoba, nu de culoarea parului. Cred ca se apropie tot mai mult momentul cand o o camasa cu manecile la spate va fi un must have pentru garderoba matale. Mu conteaza culoarea, da sa fie legate bine....
Măi, inteligentule,
Ia citește ce scrie aici:
http://musca13.ro/wordpress/wp-content/ ... ut-M13.pdf

PS După lectură te poți înțepa în limbă! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mișto prevederea de la art. 7.5.4 Mare-i grădina ta, Doamne! :lol: :lol: :lol: :lol:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 30 Aug 2013, 12:03

apsalba scrie:Da zavera, este posibil așa ceva. Un prim pas s-a făcut. CNFP organizează deja cursuri pentru antrenori de pescuit sportiv.
Federația își va face propria sa infrastructură, nu va mai plăti bani la șmecheri, având în vedere că majoritatea așaziselor piste consacrate sunt de fapt ape publice.
Se poate face și dotarea cu materiale și echipamente sportive. Un fraier râdea că facem o fermă de râme. La schimb, se poate face și aprovizionarea cu viermuși. :D
Dacă nu știam ce presupune organizarea unei tabere, nu lansam acest program pe care l-am discutat cu MTS.
E posibil ca pescuitul sportiv să devină probă opțională la bacalaureat. Toți vă plângeți că nu avem pește și ape curate, dar nu spuneți niciunul că aceasta este o consecință a lipsei de educație. Educația se face de mic, nu când ai devenit o gloabă bătrână.
PS Te îndoiești că pescuitul sportiv este un sport recunoscut? Parcă cineva a primit un răspuns oficial în acest sens. Tot pe forumul ăsta. :D
E, aici este chiar o problema. Presupun ca se vor organiza cursuri de antrenori si ca unii le vor absolvi, cu diplomele de rigoare.

Aici se nasc cel putin doua intrebari:
1. Care dintre cluburile federale, actuale sau viitoare, isi va putea permite sa-i angajeze cu contract de munca? Chiar la salariile din Romania, asta inseamna minimum 15-20.000 euro/an.
2. Ce-i vor putea invata proaspat titratii antrenori pe sportivii de talia dlor Adelin, Gyorg, Buzatu, fratii German, Andronic, Stratonov etc (asta ca sa nu-i enumar decat cativa-scuze celor omisi). Dar ce le vor spune campionilor mondiali 2012 la crap?

Sunt niste intrebari pe care sigur va trebui sa vi le puneti. Astea nu mai sunt pentru cluburi, ci pentru dvs.

PS-stiti cat costa Licenta Pro pentru antrenorii de fotbal ?
Va spun eu: 2.000 euro/pers.
La tenis de camp costa chiar 5.000 euro.
Cat costa pentru pescuit? Daca este sport, veti regasi sigur tariful pe grila.
Fara licenta PRO, diplomele nu folosesc la nimic.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Aug 2013, 12:11

Dl. Stratonov este unul din candidații pentru acest curs, cum pot fi oricare dintre cei enumerați mai sus. Cred că ei știu destul și ar putea împărtăși și la cei care vor urma. Asta dacă doresc.
Nu confundați pescuitul sportiv (sport amator) cu fotbalul (sport profesionist). PRO vine de la „profesionist”. Încercați să vă limitați la ce știți, nu la ce presupuneți.
PS Toate cluburile din federație își vor putea permite acest lux. Sunt obligate de lege, iar federația le va sprijini financiar.
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg ... orului.php
Sper că nu mă bănuiești că nu știu ce fac. Te asigur că știu foarte bine și o fac profesionist. Dacă o făceam altfel, federația era demult o amintire la „deranjul” pe care l-am făcut și la câte tentative de blocare ni s-au pus în cale.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 30 Aug 2013, 12:14

zavera scrie: Ce-i vor putea invata proaspat titratii antrenori pe sportivii de talia dlor Adelin, Gyorg, Buzatu, fratii German, Andronic, Stratonov etc (asta ca sa nu-i enumar decat cativa-scuze celor omisi). Dar ce le vor spune campionilor mondiali 2012 la crap?
cei enumerati de tine sunt piedici pentru el de aceea ori i-i impartasesc ideile malefice ori i-i contesta vehement , pe el oricum nu i-l intereseaza performanta ci banii iar banii sunt de la plebe nu de la elita , elita consuma bani asa ca nu este in asentimentul presedintelui
competitia de fapt este doar o punte de conectare a gestionarii permiselor si taxelor de pescuit si a unor laborioase planuri de exploatare a agregatelor minerale pentru formarea de piste de pescuit

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 30 Aug 2013, 12:18

apsalba scrie:Dl. Stratonov este unul din candidații pentru acest curs, cum pot fi oricare dintre cei enumerați mai sus. Cred că ei știu destul și ar putea împărtăși și la cei care vor urma. Asta dacă doresc.
Nu confundați pescuitul sportiv (sport amator) cu fotbalul (sport profesionist). PRO vine de la „profesionist”. Încercați să vă limitați la ce știți, nu la ce presupuneți.
PS Toate cluburile din federație își vor putea permite acest lux. Sunt obligate de lege, iar federația le va sprijini financiar.
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg ... orului.php
Sper că nu mă bănuiești că nu știu ce fac. Te asigur că știu foarte bine și o fac profesionist. Dacă o făceam altfel, federația era demult o amintire la „deranjul” pe care l-am făcut și la câte tentative de blocare ni s-au pus în cale.
OK, ma limitez la ceea ce stiu. Aveti dreptate.
Stiu sigur ca antrenor este o meserie. Cel care obtine o calificare in meseria respectiva are dreptul sa profeseze. Adica sa fie angajat si platit. Asta stim amandoi, SIGUR.
Repet intrebarea...de catre cine si cu ce bani?
Sper ca nu incercati sa ma aburiti cu chestia aia, cu cluburi federale puternice, sponsori generosi...etc, etc.
Ultima oară modificat 30 Aug 2013, 12:19 de către zavera, modificat 1 dată în total.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Aug 2013, 12:19

apsalba scrie:[....]
Sper că nu mă bănuiești că nu știu ce fac. Te asigur că știu foarte bine și o fac profesionist.
[.....]
Imagine
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Aug 2013, 12:20

Îmi pare bine să te cunosc, anem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Aug 2013, 12:21

Pe cuvant Stefane ca am crezut ca le-am vazut si auzit pe toate ! In ceea ce te priveste, normal. Insa ai reusit sa ma surprinzi din nou cu asta cu scoala...Incredibil! Nemaipomenit! Pescuitul in scoli ...Tabere cu ME...Probe de ...bac! Ce sa mai ...memorabil!
Stefane ,chiar esti inepuizabil! Si, fi atent, ca in acest caz tenta de admiratie chiar este reala :lol: Legat de energia ta! Distructiva sau cum o fi ,dar ai mai omule energii nebanuite... :elkgrin:

In rest ,binenteles ca sunt vorbe in vant si un fel de galenica :twisted: Parere personala. Ca toate celelalte proiecte. Dar ma rog ,asta e treba TA ce proiecte pui pe masa,ca pe mine nu ma pasioneaza, eu considerand in continuare ca PESCUITUL NU ESTE SI NU VA FII UN SPORT !!! Decat ,evantual, cel virtual sau drilluri la simulator :lol:

Oricum , distractie maxima in continuare!!

Ps: vezi ca maine "derbedeii" astia de prin Alba organizeaza Cupa Apullum la stationar ,pe balta lui Bota . Vine si Benzar si alte persoane respectabile din pescuitul stationar. O sa fie si Andrei -Micutzu... Date la ei !!!! Cum isi permit sa faca concursuri ,chiar si private, fara stirea ,umbrela si aprobarea federatiei ? Derbedeii naibii!!!! :lol:
Ma rog ,ei sustin in continuare ca ai ceva datorii la ei ...Poate de aia isi permit? :roll: :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns