Pe cuvant Stefane ca am crezut ca le-am vazut si auzit pe toate ! In ceea ce te priveste, normal. Insa ai reusit sa ma surprinzi din nou cu asta cu scoala...Incredibil! Nemaipomenit! Pescuitul in scoli ...Tabere cu ME...Probe de ...bac! Ce sa mai ...memorabil!
Stefane ,chiar esti inepuizabil! Si, fi atent, ca in acest caz tenta de admiratie chiar este reala

Legat de energia ta! Distructiva sau cum o fi ,dar ai mai omule energii nebanuite...
In rest ,binenteles ca sunt vorbe in vant si un fel de galenica

Parere personala. Ca toate celelalte proiecte. Dar ma rog ,asta e treba TA ce proiecte pui pe masa,ca pe mine nu ma pasioneaza, eu considerand in continuare ca PESCUITUL NU ESTE SI NU VA FII UN SPORT !!! Decat ,evantual, cel virtual sau drilluri la simulator
Oricum , distractie maxima in continuare!!
Ps: vezi ca maine "derbedeii" astia de prin Alba organizeaza Cupa Apullum la stationar ,pe balta lui Bota . Vine si Benzar si alte persoane respectabile din pescuitul stationar. O sa fie si Andrei -Micutzu... Date la ei !!!! Cum isi permit sa faca concursuri ,chiar si private, fara stirea ,umbrela si aprobarea federatiei ? Derbedeii naibii!!!!
Ma rog ,ei sustin in continuare ca ai ceva datorii la ei ...Poate de aia isi permit?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.