TABERE DE PESCUIT SPORTIV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: TABERE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de Tavi » 30 Aug 2013, 12:23

apsalba scrie:
Măi, inteligentule,
Ia citește ce scrie aici:
http://musca13.ro/wordpress/wp-content/ ... ut-M13.pdf

PS După lectură te poți înțepa în limbă! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mișto prevederea de la art. 7.5.4 Mare-i grădina ta, Doamne! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nea Fane, nu ma intereseaza ce-ti inchipui matale ca intelegi din statutul clubului. In ultima instanta il putem schimba oricand daca nu mai corespunde "realitatilor". Daca ma uit la rezultatele obtinute de matale de cand tot organizezi de zor pescuitul cred ca ne vom transforma curand in club de cules sportiv de ciuperci, ne luam CIS si ne afiliem la federatia de specialitate.
Pescuitul proba la bac.... :lol: :lol:
E mare gradina, bine zici. Matale probabil ai o privire mai de ansamblu de cand ai sarit gardul...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Aug 2013, 12:25

apsalba scrie:Îmi pare bine să te cunosc, anem! :lol: :lol: :lol: :lol:
sunt convins :lol: ... si mie imi pare bine ca am cu ce sa ma amuz atunci cand am chef de o pauza la servici ...

ps: ce fain ... se va da bac-ul pe balta :lol1: ... esti pur si simplu criminal :lol1: :lol1: :lol1: , chiar meriti un premiu :lol1: :lol1: :lol1:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Aug 2013, 13:10

Zamfi scrie:Pe cuvant Stefane ca am crezut ca le-am vazut si auzit pe toate ! In ceea ce te priveste, normal. Insa ai reusit sa ma surprinzi din nou cu asta cu scoala...Incredibil! Nemaipomenit! Pescuitul in scoli ...Tabere cu ME...Probe de ...bac! Ce sa mai ...memorabil!
Stefane ,chiar esti inepuizabil! Si, fi atent, ca in acest caz tenta de admiratie chiar este reala :lol: Legat de energia ta! Distructiva sau cum o fi ,dar ai mai omule energii nebanuite... :elkgrin:

In rest ,binenteles ca sunt vorbe in vant si un fel de galenica :twisted: Parere personala. Ca toate celelalte proiecte. Dar ma rog ,asta e treba TA ce proiecte pui pe masa,ca pe mine nu ma pasioneaza, eu considerand in continuare ca PESCUITUL NU ESTE SI NU VA FII UN SPORT !!! Decat ,evantual, cel virtual sau drilluri la simulator :lol:

Oricum , distractie maxima in continuare!!

Ps: vezi ca maine "derbedeii" astia de prin Alba organizeaza Cupa Apullum la stationar ,pe balta lui Bota . Vine si Benzar si alte persoane respectabile din pescuitul stationar. O sa fie si Andrei -Micutzu... Date la ei !!!! Cum isi permit sa faca concursuri ,chiar si private, fara stirea ,umbrela si aprobarea federatiei ? Derbedeii naibii!!!! :lol:
Ma rog ,ei sustin in continuare ca ai ceva datorii la ei ...Poate de aia isi permit? :roll: :lol: :lol: :lol:
Observ că din vocabularul lor a dispărut denumirea de Campionat Național. De fapt din intregul calendar competițional AGVPSR. Eu nu mă cobor la nivelul lui Tudose sau al lui Benzar. Unul este un oligofren, altul patron de prăvălie de articole de pescuit. Ți-aș sugera să dai o geană pe aici:
http://www.mts.ro/federatii/Alba/361_pe ... ortiv.html
Și pe aici:
http://www.cnfpa-sna.ro/?p=5
Și ca să faci o comparație cu balta lui Bota, dă o geană pe aici:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Si încă nu este gata. Dar în toamna asta o inaugurăm.
PS Vezi că mai încep una la Teiuș. Cam 80 de hectare suprafață. :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Aug 2013, 13:16

Tavi scrie:
apsalba scrie:
Măi, inteligentule,
Ia citește ce scrie aici:
http://musca13.ro/wordpress/wp-content/ ... ut-M13.pdf

PS După lectură te poți înțepa în limbă! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mișto prevederea de la art. 7.5.4 Mare-i grădina ta, Doamne! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nea Fane, nu ma intereseaza ce-ti inchipui matale ca intelegi din statutul clubului. In ultima instanta il putem schimba oricand daca nu mai corespunde "realitatilor". Daca ma uit la rezultatele obtinute de matale de cand tot organizezi de zor pescuitul cred ca ne vom transforma curand in club de cules sportiv de ciuperci, ne luam CIS si ne afiliem la federatia de specialitate.
Pescuitul proba la bac.... :lol: :lol:
E mare gradina, bine zici. Matale probabil ai o privire mai de ansamblu de cand ai sarit gardul...
Nu crezi că tu nu mai corespunzi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Îți sugerez să-l folosești ca hârtie de budă. Și așa nu ați făcut nimic din ce ați scris prin el. Oricum, cine la făcut n-a făcut prea mare efort. Copy-paste de pe undeva! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Aug 2013, 13:40

Nea Fane, multumim pentru grija ce ne-o porti.
Ma mir totusi ca un ditamai Presedintele de ditamai Federatia Nationala isi gaseste timp sa citeasca statutul si sa numere ou.. realizarile unui modest si minuscul club de bieti amatori, fara diplome, fara CIS, fara pretentii...
Sau cumva v-ati terminat treaba si va plictisiti?
Apele sunt pline de pesti, pescuitul sportiv e organizat, competitiile organizate sub egida federatiei merg struna, competitorii sunt antrenati, finantanti si echipati de federatia afiliata la FIPS castiga titluri mondiale in draci? Bazele sportive isi lustruiesc luciul de apa accesat gratuit? :D
Sunt atatea proiecte marete de finalizat...e pacat, zau asa, ar fi cazul sa va concentrati pe lucrurile cu adevarat importante.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 30 Aug 2013, 13:55

Tavi scrie:Sunt atatea proiecte marete de finalizat...e pacat, zau asa, ar fi cazul sa va concentrati pe lucrurile cu adevarat importante.

Tavi , internetul este singurul loc unde federatia si presedintele ei au realizat ceva , sute de postari ...
daca intr-adevar avea spirit constructiv nu ar fi provocat atata intriga si in primul rand nu pierdea cateva ore pe zi raspunzand provocarilor pe net

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 30 Aug 2013, 14:08

Domnule preşedinte, cu tot respectul, nu mi-aţi răspuns la întrebare.
Cine îi va angaja, cu contract de muncă, salarii, drepturi sociale, etc pe antrenorii aceia?
Mai ales că va fi nevoie, probabil, şi de preparatori fizici, medici, masori, psihologi, etc. Cred că ştiţi că majoritatea concursurilor de pescuit sunt adevărate teste de anduranţă.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 30 Aug 2013, 21:19

apsalba scrie: Ce pot să asigur, este că vor începe să apară cluburi puternice și manageri competenți. Sportivii la rândul lor, vor trebui să arate ce știu pe pistele de competiții. De restul se va ocupa federația.....
Jack....iara'si ai beut "ceva" :wallbash: :wallbash:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Aug 2013, 21:59

Din tot topicul, cel mai mult mi-a placut ideea asta:
apsalba scrie:De aici încolo nu mai depinde numai de mine, ci de toți care vor să facă ceva pentru pescuitul sportiv. Eu cred că am făcut începutul. De aici încolo, fiecare trebuie să arate că știe, ce poate și ce vrea să facă...
Sacosa Federatiei de Carton e plina cu toate hartiile posibile, deci misiunea lui Mister Caritate s-a incheiat.
Acuma, cand deja e nevoie de munca propriu-zisa, e randul altora !!! :lol :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 30 Aug 2013, 22:18

razvan m. scrie:Din tot topicul, cel mai mult mi-a placut ideea asta:
apsalba scrie:De aici încolo nu mai depinde numai de mine, ci de toți care vor să facă ceva pentru pescuitul sportiv. Eu cred că am făcut începutul. De aici încolo, fiecare trebuie să arate că știe, ce poate și ce vrea să facă...
Sacosa Federatiei de Carton e plina cu toate hartiile posibile, deci misiunea lui Mister Caritate s-a incheiat.
Acuma, cand deja e nevoie de munca propriu-zisa, e randul altora !!! :lol :lol: :lol:
Da, dar trebuie să recunoaşteţi că ideea introducerii pescuitului sportiv în curricula şcolară este absolut fabuloasă. Mai ales partea cu susţinerea bac-ului la materia "pescuit" este senzaţională.

Asta îmi aduce aminte finalul poeziei "Mahniri de tanăr cărturar", de T.Arghezi :

...Sau fă-mă, Doamne, iar băiat,
Să mai dau un bacalaureat!
:)

Scrie răspuns