TABERE DE PESCUIT SPORTIV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: TABERE DE PESCUIT SPORTIV
...si de unde se pleaca: din gara, de la autogara, din fata de la Palatul copiilor, din curtea de la Casa de pesnii, din fata de la cimitirul Pomenirea?!....ca sa stim si noi. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin scrie:...si de unde se pleaca din gara, de la autogara, din fata de la Palatul copiilor, din curtea de la Casa de pesnii, din fata de la cimitirul Pomenirea?!....ca sa stim si noi.

Eu cred ca plecarea se va face din tabara cu halate albe... Da halatu', halatu' cat e halatu'?
...posibil sa se plece si din curtea Spitalului 9... 

WSB CLUB
WSB CLUB
Domnllor...singura afirmatie ce se poate face despre Mr. Prezi Coco Jambo la trecut...nu la viitor...nu se va pleca... el e "plecat" demult

A inteles si el intr-un final ca socola este singura tabara care i se potriveste cel mai bine.
Domnule presedinte Pigulici am ramas uimit. (nu e prima oara si cred ca nici ultima)
Anuntati-ma si pe mine, va rog, cand organizati taberele scolare. Pentru asemenea ocazie , promit ca ma inscriu inca o data la liceu.
Sau daca permite regulamentul oficial , ma duc direct la seral.

Anuntati-ma si pe mine, va rog, cand organizati taberele scolare. Pentru asemenea ocazie , promit ca ma inscriu inca o data la liceu.
Sau daca permite regulamentul oficial , ma duc direct la seral.

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Rambo sta iar pitulat sub pelicula, insa trestia prin care respira sacadat vibreaza indr-o deschidere mica din stuf...oare cat va rezista musiu' cu trestia-n gura, dar mai ales cu ce vine nou din adancurile mlastinii, sunt intrebari care incep sa ma framante...ard de curiozitate!!!

WSB CLUB
WSB CLUB
Fac pariu ca, atunci cand se va ivi prin surprindere de sub ape, va trage cu arcul pe role inca o sageata in propriul kur !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Popescu , tu te ineci prea mult la mal ca sa fii curat !
Pe de alta parte , tu ai cadea cu siguranta un bac in pescuit , atat teorie cat si practic
tu si cu locataru de la Chibrit , ca si ala ii repetent la materie

Pe de alta parte , tu ai cadea cu siguranta un bac in pescuit , atat teorie cat si practic

Nu mai pomeni de Chibrit ca e cuvant interzis aici... vrei sa-ti fie stearsa postarea?! 

WSB CLUB
WSB CLUB