TABERE DE PESCUIT SPORTIV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: TABERE DE PESCUIT SPORTIV
Cu tot respectul, domnule preşedinte, vă rog să-mi răspundeţi la câteva întrebări de strictă actualitate:
1. Care este calendarul taberelor de pescuit sportiv aprobate de conducerea federaţiei pentru anul 2013?
2. Ce date ne puteţi furniza privind durata sederii elevilor în tabără, condiţiile de masă şi cazare, eventualele costuri care vor trebui suportate de elevi, etc
3. Care sunt cluburile organizatoare, unde se fac înscrierile?
4. Federaţia poate elibera adeverinţe pentru motivarea absenţelor?
Am vorbit aseară cu o cunoştinţă, care este director de şcoală în Piteşti (şi pescar pasionat) şi s-a dovedit foarte interesat.
Repet întrebările puse în urmă cu câteva zile, la care aştept în continuare răspuns din pertea federaţiei. Oare, dacă dl. Popescu nu poate răspunde, nu mai există nimeni altcineva care să deţină informaţii suficiente pentru a formula răspunsuri.
Sunt convins că aceste răspunsuri există, din moment ce, conform legii, toate solicitările pentru tabere care sunt dedicate elevilor şi studenţilor trebuie să fie avizate de Ministerul Educaţiei, pe baza unor cereri scrise formulate de potenţialii organizatori ÎNAINTE de 15 iulie, pentru anul şcolar următor.
Nu cred că dl. preşedinte Popescu se putea expune cu o cacealma de asemenea proporţii.
1. Care este calendarul taberelor de pescuit sportiv aprobate de conducerea federaţiei pentru anul 2013?
2. Ce date ne puteţi furniza privind durata sederii elevilor în tabără, condiţiile de masă şi cazare, eventualele costuri care vor trebui suportate de elevi, etc
3. Care sunt cluburile organizatoare, unde se fac înscrierile?
4. Federaţia poate elibera adeverinţe pentru motivarea absenţelor?
Am vorbit aseară cu o cunoştinţă, care este director de şcoală în Piteşti (şi pescar pasionat) şi s-a dovedit foarte interesat.
Repet întrebările puse în urmă cu câteva zile, la care aştept în continuare răspuns din pertea federaţiei. Oare, dacă dl. Popescu nu poate răspunde, nu mai există nimeni altcineva care să deţină informaţii suficiente pentru a formula răspunsuri.
Sunt convins că aceste răspunsuri există, din moment ce, conform legii, toate solicitările pentru tabere care sunt dedicate elevilor şi studenţilor trebuie să fie avizate de Ministerul Educaţiei, pe baza unor cereri scrise formulate de potenţialii organizatori ÎNAINTE de 15 iulie, pentru anul şcolar următor.
Nu cred că dl. preşedinte Popescu se putea expune cu o cacealma de asemenea proporţii.
nu raspunde nimeni !!!! probabil ca se reculeg dupa ipotetica participare la concursul din Portugalia ( la crap )care s-a terminat ieri , locul 1 Romania !!!!!!!!!!!! , lotul Ovidius , care peste 2 saptamani va participa pe aceeasi pista la C. Mondial
din partea federatiei ............NIMENI , pai Buhac se batea cu pumnii in piept ca frps are un lot acolo !!!! , probabil s-au ratacit pe drum
asteptam cu interes sa vedem campionatul national de la Doripesco din 12.08 ( asa cum a anuntat popescu ) si peste doua saptamani marele eveniment !!!! , participarea lotului frps la campionatul mondial din Portugalia , insotiti de cei 20 de suporteri pe care frps a anuntat oficial ca i-i finanteaza pt deplasare

din partea federatiei ............NIMENI , pai Buhac se batea cu pumnii in piept ca frps are un lot acolo !!!! , probabil s-au ratacit pe drum
asteptam cu interes sa vedem campionatul national de la Doripesco din 12.08 ( asa cum a anuntat popescu ) si peste doua saptamani marele eveniment !!!! , participarea lotului frps la campionatul mondial din Portugalia , insotiti de cei 20 de suporteri pe care frps a anuntat oficial ca i-i finanteaza pt deplasare

.....mai e ceva de zis in cazul lui fane-facuta-facatura ?
buhac ala cine mai e ?

buhac ala cine mai e ?
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
este ciracul lui popescu , singurul membru real al federatieiaudumbre scrie:buhac ala cine mai e ?

au inceput hingherii sa stranga maidanezii de pe strazi !!!!!!!!
asta cred ca este cauza pentru care popescu a cam disparut de ceva vreme !!!!
poate se gaseste cineva sa-l revendice altfel in 14 zile lucratoare va fi eutanasiat !!
acum fara gluma , se pare ca vehementul presedinte cam are probleme cu niste acte false
cum e nea fane ???? mai dai citate din legi ??
ESCROCULE !!!!!
poate se gaseste cineva sa-l revendice altfel in 14 zile lucratoare va fi eutanasiat !!

acum fara gluma , se pare ca vehementul presedinte cam are probleme cu niste acte false

cum e nea fane ???? mai dai citate din legi ??

ESCROCULE !!!!!
-
- veteran
Era de asteptat ca mitomanul sef sa ajunga sa dea cu subsemnatul , ca prea era tare-n gura , si asta nu este decat inceputul sfarsitului pentru infama cooperativa
Nu numai niste acte sunt false , intreaga cooperativa este falsa

Nu numai niste acte sunt false , intreaga cooperativa este falsa

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Holy cow ! Adica este arestat?Cristi Y scrie:au inceput hingherii sa stranga maidanezii de pe strazi !!!!!!!!
poate se gaseste cineva sa-l revendice altfel in 14 zile lucratoare va fi eutanasiat !!![]()
![]()
![]()
![]()
acum fara gluma , se pare ca vehementul presedinte cam are probleme cu niste acte false![]()
![]()
![]()
![]()
cum e nea fane ???? mai dai citate din legi ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESCROCULE !!!!!
În condiţiile astea, ce va face, va conduce federaţia din puşcărie, aşa cum G.Becali conduce Steaua?
Sper să nu fie adevărat!

Dobitocul care lansează asemenea zvonuri, o să aibă de a face cu mine. Totul are o limită.
Ufff, m-am liniştit! Felicităr! Ar fi fost foarte neplăcut pentru federaţie şi, mai ales, pentru dvs. personal.apsalba scrie:Dobitocul care lansează asemenea zvonuri, o să aibă de a face cu mine. Totul are o limită.
În mod indirect, şi pentru mine, pentru că sştept nişte răspunsuri.

Așteaptă. Răbdarea este o virtute. Toate la timpul lor.