TABERE DE PESCUIT SPORTIV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cristi Y
senior
senior

Re: TABERE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de Cristi Y » 30 Aug 2013, 09:58

johnnybravo scrie:daca mut subiectul la Anunturi Vanzare/Cumparare il mai slabiti pe om
interesanta scara de evaluare ai :roll: :roll:

daca tu categorisesti om pe cel care scuipa pe toti cei care au urcat Romania pe podiumuri ... lasi de dorit prietene

uneori va meritati din plin conducatorii asa cum si tu iti meriti nick-ul

johnny ...BRAVO !!! :evil: :evil:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 30 Aug 2013, 10:14

O idee extraordinara !
Mai ales ca, pe alt forum, dl. presedinte Popescu scrie:

Cu ministerul (educatiei) discutăm posibilitatea introducerii predării pescuitului sportiv în școli.

Oricum, se nasc vreo cateva intrebari:

- pescuitul este un sport (?) scump! Oare federatia va plati taxele (abonamentele) pentru balta?
- stie dl. presedinte cate avize sunt necesare pentru organizarea unei tabere pentru elevi? Pot sa-i spun eu: 19.
- momelile si nadele vor fi furnizate de federatie, in cadrul unui program similar celui intitulat "Cornul si laptele"? Ceva gen: "Râma şi viermuşul?
- poate deveni pescuitul proba de bacalaureat? Macar "proba la alegere", in loc de fizica, chimie, biologie?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Aug 2013, 10:28

Da zavera, este posibil așa ceva. Un prim pas s-a făcut. CNFP organizează deja cursuri pentru antrenori de pescuit sportiv.
Federația își va face propria sa infrastructură, nu va mai plăti bani la șmecheri, având în vedere că majoritatea așaziselor piste consacrate sunt de fapt ape publice.
Se poate face și dotarea cu materiale și echipamente sportive. Un fraier râdea că facem o fermă de râme. La schimb, se poate face și aprovizionarea cu viermuși. :D
Dacă nu știam ce presupune organizarea unei tabere, nu lansam acest program pe care l-am discutat cu MTS.
E posibil ca pescuitul sportiv să devină probă opțională la bacalaureat. Toți vă plângeți că nu avem pește și ape curate, dar nu spuneți niciunul că aceasta este o consecință a lipsei de educație. Educația se face de mic, nu când ai devenit o gloabă bătrână.
PS Te îndoiești că pescuitul sportiv este un sport recunoscut? Parcă cineva a primit un răspuns oficial în acest sens. Tot pe forumul ăsta. :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Aug 2013, 10:38

apsalba scrie: Dacă nu știam ce presupune organizarea unei tabere, nu lansam acest program pe care l-am discutat cu MTS.
E posibil ca pescuitul sportiv să devină probă opțională la bacalaureat.
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Intrebare: se vor pune camere de supraveghere pe balta ca sa nu se copieze?
Banii de "protocol" - stii- se obisnuieste - cine-i strange? federatia?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Aug 2013, 10:43

Tavi,
Tu ești șmecher sau ești blond?

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 30 Aug 2013, 10:56

apsalba scrie: E posibil ca pescuitul sportiv să devină probă opțională la bacalaureat.
si pe tine cand te baga astia in manualul de istorie?
apsalba scrie:Toți vă plângeți că nu avem pește și ape curate, dar nu spuneți niciunul că aceasta este o consecință a lipsei de educație.
uite unde era ecologistu' lu peste.
de asta nu-ti cureti gainatul din curte, educatule?
apsalba scrie:Educația se face de mic, nu când ai devenit o gloabă bătrână.
in sfarsit, te-ai recunoscut si tu in ceva... tu ai zis :lol:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 30 Aug 2013, 11:07

apsalba scrie:Da zavera, este posibil așa ceva. Un prim pas s-a făcut. CNFP organizează deja cursuri pentru antrenori de pescuit sportiv.
Federația își va face propria sa infrastructură, nu va mai plăti bani la șmecheri, având în vedere că majoritatea așaziselor piste consacrate sunt de fapt ape publice.
Se poate face și dotarea cu materiale și echipamente sportive. Un fraier râdea că facem o fermă de râme. La schimb, se poate face și aprovizionarea cu viermuși. :D
Dacă nu știam ce presupune organizarea unei tabere, nu lansam acest program pe care l-am discutat cu MTS.
E posibil ca pescuitul sportiv să devină probă opțională la bacalaureat. Toți vă plângeți că nu avem pește și ape curate, dar nu spuneți niciunul că aceasta este o consecință a lipsei de educație. Educația se face de mic, nu când ai devenit o gloabă bătrână.
PS Te îndoiești că pescuitul sportiv este un sport recunoscut? Parcă cineva a primit un răspuns oficial în acest sens. Tot pe forumul ăsta. :D
OK, multumesc. Puteti da si un orizont de timp? Ceva gen: un an, trei ani, zece ani ?...
Eu am depasit faza liceului si a bac-ului, dar pot fi altii interesati. Chiar si eu, pentru copiii mei (nu-i am inca, dar ...la 24 de ani, mai am timp).

Sa vedem ce ne rezerva federatia, macar in viitor. Ca trecutul si prezentul, (nu prea) exista. Iar putinul care exista...era mai bine sa lipseasca. Veti fi sigur de acord cu mine.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Aug 2013, 11:25

De aici încolo nu mai depinde numai de mine, ci de toți care vor să facă ceva pentru pescuitul sportiv. Eu cred că am făcut începutul. De aici încolo, fiecare trebuie să arate că știe, ce poate și ce vrea să facă. Ce pot să asigur, este că vor începe să apară cluburi puternice și manageri competenți. Sportivii la rândul lor, vor trebui să arate ce știu pe pistele de competiții. De restul se va ocupa federația.
Și ca să dau vreo două exemple, un club (deja existent) și care îți face secție de pescuit sportiv este vechiul nostru colaborator Hidroconstrucția (care acum este sponsorul federației de polo). Anul viitor (din discuțiile cu dl. Radu Morar) va lua ființă clubul sportiv PVTV. Parcă este vorba de alt aluat, față de experimentele nereușite de până acum. Îmi pare rău, dar 90% din actualele așa zisele cluburi de pescuit sportiv de până acum, fie vor înțelege ce înseamnă un club sportiv, fie își vor da obștescul sfârșit. Competiția nu are față umană. În câțiva ani pescuitul sportiv din România va fi cu totul și cu totul altceva! Sper eu, așa cum trebuie să arate un sport cu 1 milion de practicanți! Porcăriile spuse pe aici nici nu vor mai conta. Iar cei care le-au proferat, vor ajunge din nou în praful din care s-au ridicat!

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 30 Aug 2013, 11:34

zavera scrie:Ca trecutul si prezentul, (nu prea) exista
exista zavera , ilustra federatie compusa din doi combatanti care au sute de postari pe toate forumurile de pescuit nu se considera activitate ??? postari constructive bineinteles :lol: :lol: :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 30 Aug 2013, 11:39

apsalba scrie: De restul se va ocupa federația...
Adica de tzepe ! Spune-o clar, nu te sfii... !!!
:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns