Suspendarea aplicarii HG nr.1016/2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
vrei sa spui ca cei care fac permisul la agvps nu au net sau nu sant informati?????eu sant destul de cititor la forum si daca crezi ca discutiile astea contradictorii au ca sfarsit plecarea la asociatii te inseli.Un pescar nou care vrea sa ia permis de undeva...dupa atata citire pe site ajunge complet derutat din cauza discutiilor foarte detailate despre ce si cu si unde ar fi bine sa faci permis.eu nu ma ascund ca n-am de ce..am facut la agvps siii ????probleme nu...ca sa ma duc la o asociatie trebuie ceva sa-mi arati ca meriti sa vin la tine nu doar povesti si atacuri la persoane.nici agvps nu da nika in plus nici macar o bere,dar am vazut ce probleme au fost la cate o asociatie in legatura cu permisul,lucru adevarat chiar daca ei nu-l recunosc...asa ca fiecare face ce vrea pentru ca nu cred ca-l doare pe pescar capul sa afle ce face asociatia sau agvps cu banii.sa fim seriosi toata lumea vrea sa pescuiasca cat de cat legal si sa vina primavara sa plece de acasa daca nu vine vreo ploaie ca """unii""nu merg pe timp de asta si asta realitatea....
- nickydarnico
- senior
alexis frate , tu nu zici rau.
chiar ai dreptate de ce sa mergem la o asociatie anume atata timp cat nu ne atrage?
da frate ! vi cu idei bune si ceva credibil , sunt pentru si iti doresc sa ai toti pescarii in asociatia ta. cum asa ceva voi nu prea aveti, dati fuga la guvern sa v-a ajute , ca chipurile :
-voi ati fost neindreptatiti din cauza unor zvonuri.
lasa-ti ca vine vremea in care nu mai faceti voi "figuri de stil" si veti venii cu tot felul de oferte (planuri de inbunatatire a conditilor in pescuitul sportiv ) daca vreti membrii in asociatie. cu siguranta se v-a ajunge la asta !!!
chiar ai dreptate de ce sa mergem la o asociatie anume atata timp cat nu ne atrage?
da frate ! vi cu idei bune si ceva credibil , sunt pentru si iti doresc sa ai toti pescarii in asociatia ta. cum asa ceva voi nu prea aveti, dati fuga la guvern sa v-a ajute , ca chipurile :
-voi ati fost neindreptatiti din cauza unor zvonuri.
lasa-ti ca vine vremea in care nu mai faceti voi "figuri de stil" si veti venii cu tot felul de oferte (planuri de inbunatatire a conditilor in pescuitul sportiv ) daca vreti membrii in asociatie. cu siguranta se v-a ajunge la asta !!!
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
http://www.agvps.ro/revista.php?id_arti ... op=articol un an nou de bun augur
gelupescar spune :
din pacate s-ar putea sa dai peste multe asociatii mult mai slabe si nepregatite ...nu stiu ce te face sa crezi ca in alta parte e mai bine ...acest lucru trebuie dovedit de asociatia respectiva...
- pompieristica de tipul " hai fratilor sa ne unim si sa schimbam asociatia ..." , s-au dovedit fara raspuns in realitate.........rezultatul cu cat mai multe asociatii , cu atat mai putin peste ,cu cat mai multe asociatii cu atat mai multe probleme pentru pescari, ...din lupta acestora pentru interese diverse, pescarul nu are decat de pierdut.. fiecare da amenzi celorlalti , etc..etc....braconierii ramanand intotdeuna liberi , facand misto de platitorii de taxe........etc etc !asa ca ai grija ce-ti doresti ...s-ar putea sa si primesti ...!!!!!
...dar, unestete cu cine vrei tu si dute la ce asociatie vrei tu, pai n-ai aflat ca ajvps de multi ani nu mai e singura alternativa...........Ar fi cazul sa ne unim si sa terminam odata pt totdeauna cu asocierea cu vanatorii ,asa s-ar termina epoca agvps-ista,ca de fapt ei sunt vanatori nu pescari
din pacate s-ar putea sa dai peste multe asociatii mult mai slabe si nepregatite ...nu stiu ce te face sa crezi ca in alta parte e mai bine ...acest lucru trebuie dovedit de asociatia respectiva...
- pompieristica de tipul " hai fratilor sa ne unim si sa schimbam asociatia ..." , s-au dovedit fara raspuns in realitate.........rezultatul cu cat mai multe asociatii , cu atat mai putin peste ,cu cat mai multe asociatii cu atat mai multe probleme pentru pescari, ...din lupta acestora pentru interese diverse, pescarul nu are decat de pierdut.. fiecare da amenzi celorlalti , etc..etc....braconierii ramanand intotdeuna liberi , facand misto de platitorii de taxe........etc etc !asa ca ai grija ce-ti doresti ...s-ar putea sa si primesti ...!!!!!
http://www.24h-online.ro/articol/Patronii lua pe te 24162.htm
articol aparut in cotidianul de vest 24 ore din 22/2/2009 nr 971 ISSN 1842 si intitulat Patronii lu peste.
articol aparut in cotidianul de vest 24 ore din 22/2/2009 nr 971 ISSN 1842 si intitulat Patronii lu peste.
lucky_51 ne spune :
- odata obtinand dreptul la neasociere , ramane desigur intrebarea - pe ce ape ??? daca aceste ape raman la asociatii rezultatu e zero - suntem liberi dar n-avem unde pescui , cele mai bune ape posibil vor fi revendice desigur asociatiile care iar vor spune ca or sa faca si or sa dreaga ....
- probabil cateva ape , ce nu apar pe nici o harta vor reveni generos pescarilor liberi...,imi doresc sa nu fie asa ,dar..........
- asa este , neasocierea este o solutie , astfel ca asociatiile sa-si revizuiasca comportamentul si chiar sa fie nevoite sa faca ceva concret pentru pescuit, banii veniti moca de la membrii terminandu-se............tot mai multi vor libertatea de de a pescui singuri. Sa fie asocierea in pericol de a nu se produce si comunitatea de a suferii.
- odata obtinand dreptul la neasociere , ramane desigur intrebarea - pe ce ape ??? daca aceste ape raman la asociatii rezultatu e zero - suntem liberi dar n-avem unde pescui , cele mai bune ape posibil vor fi revendice desigur asociatiile care iar vor spune ca or sa faca si or sa dreaga ....
- probabil cateva ape , ce nu apar pe nici o harta vor reveni generos pescarilor liberi...,imi doresc sa nu fie asa ,dar..........
Sa nu disperam, cele cateva modificari in legislatie care vor fi discutate bineanteles in urmatoarea sedinta pot fi benefice pentru pescarii liberi. Pentru a concesiona trebuie sa ai bani, forta de munca pentru intretinere si amatori la care sa le creezi conditii sa te viziteze sau sa se aboneze. Cand vor fi create aceste conditii si pe ce ape ramane de vazut dar in alta sedinta.

De atatea sedinte santem satui,de atatea O.G. la fel,deja am impresia ca cei de la conducere sant mai pescari ca noi si se vede ca de atatea minciuni care ne spun se vede dupa timp ..in afara ca mint de ingheata apele mai aduc si zapada..Conditiile vor fi create prin anul 2100 asa spun astrele la Pro tv.De unde bani ca acuma e criza daca si bogatii se plang !!!!!!!!! ?????