Suspendarea aplicarii HG nr.1016/2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 21 Feb 2009, 16:51

apsalba scrie: Traiesc eu pe spatele tau? Cand o sa cheltuiesti tu atatia bani cat am cheltuit eu pentru ca sa se schimbe ceva in pescuit, o sa ai dreptul sa vorbesti. Pana atunci un pic de retinere nu ar strica. Chestia aia cu morala incearca sa o vezi si referitor la persoana ta.
marsh ma!!! tu crezi ca ii forumul lu' tata-tau ? adik daca nu sustinem prostia ta , nu avem dreptul sa ne adresam pe forum?, ca ce? ca intri tu si te ofensezi ca nu te aproba lumea ?
marsh ma !!! marsh !!! :evil: :evil: :evil:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 21 Feb 2009, 17:31

_Sanya scrie:deci a fost sedinta MARE ? cu rezultat nimic :?
No, servus! Am mai spus si cu alta ocazie: si tacerea (unora) reprezinta un raspuns! :wink: Probabil cartile au fost facute... :roll:
Fir intins!;-)

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 21 Feb 2009, 17:45

apsalba scrie:Hotararea ramane in vigoare. La altceva sa va ganditi. In niciun caz la faptul ca taxa reprezinta contravaloarea permisului. Filozofii care citesc din legi numai ce le place sa se apuce de studii.
OK! Ne-ati mai spus asta! Ne-am lamurit!! Reprezinta taxa pentru eliberarea permisului! Care se plateste la trezo! Asta-i tot? Sa-nteleg ca in aceasta "mare" adunare ati stabilit doar pretul permisului? Si, permisul, permisul, cat costa permisul? Si cand se pune in circulatie? :roll: :datz: :help:
Fir intins!;-)

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 21 Feb 2009, 18:35

Salut. Dupa parerea mea vinovati sunt pescarii. Au proliferat RASPANDACII( cei care raspundesc zvonuri) cum se poate vedea si aici fat care pune in miscare turma neinformata sa mearga de urgenta la ajvsp sa plateasca permisul ca se vor scumpi si bietii oameni se duc stau si la coada numai sa poata plati permisul pe 2oo9 ne scumpit. A mai intervenit si scumpirea vizei pentru permisele de frontiera si asta a determinat pe multi sa vizeze cat mai repede permisele la ajvps.
Dar mai e un dar si alte asociatii care nu fac parte din ajvsp au incasat banii de la pescari pentru permisele pe 2oo9 si culmea coincidentei au aceleasi preturi adica intreg 8o lei iar pensionarii 5o lei la care se adauga permisul de frontiera. Ce ma ingrijoreaza e ca a scris cineva aici ca ministrul agriculturii Ilie Sarbu este membru in Consiliul de conducere al AGVPS. In cel mai scurt timp ne vom trezi ca e presedinte cum a fost Adrian Nastase si v-a face cum vor cei de la AGVPS Sa auzim numai de bine. Mircea13

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 21 Feb 2009, 19:06

Cred ca notiunea de ,,turma" ai dobandit-o din suburbiile din care provii si ai uitat ca traiesti intr-o era avansata de civilizatie. Ori ai absolvit deja academia de oierit si de aici deriva limbajul ,,academic" folosit ? :x :evil:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 21 Feb 2009, 22:29

mircea13 scrie:Salut. Dupa parerea mea vinovati sunt pescarii. Au proliferat RASPANDACII( cei care raspundesc zvonuri) cum se poate vedea si aici fat care pune in miscare turma neinformata sa mearga de urgenta la ajvsp sa plateasca permisul ca se vor scumpi si bietii oameni se duc stau si la coada numai sa poata plati permisul pe 2oo9 ne scumpit. A mai intervenit si scumpirea vizei pentru permisele de frontiera si asta a determinat pe multi sa vizeze cat mai repede permisele la ajvps.
Dar mai e un dar si alte asociatii care nu fac parte din ajvsp au incasat banii de la pescari pentru permisele pe 2oo9 si culmea coincidentei au aceleasi preturi adica intreg 8o lei iar pensionarii 5o lei la care se adauga permisul de frontiera. Ce ma ingrijoreaza e ca a scris cineva aici ca ministrul agriculturii Ilie Sarbu este membru in Consiliul de conducere al AGVPS. In cel mai scurt timp ne vom trezi ca e presedinte cum a fost Adrian Nastase si v-a face cum vor cei de la AGVPS Sa auzim numai de bine. Mircea13
mie imi miroase a lup in costum de oaie !
ii usor sa-ti creezi un nou nikname si sa o dai in filozofii cu noi , dar mie parca imi suna cunoscut :roll:
si inca ceva , din familia ovinelor tu faci parte , ca pe mine , nici tu nici altcineva nu ma v-a mana de la spate .
eu zic sa mergeti voi, astia care nu mai puteti de grija noastra la pesti si pe noi sa ne lasati in voia sortii , soarta care ii mult mai blanda decat grija voastra.
PS. vai ce multumit as fi sa ma intalnesc cu voi pe malul apei sa vad si eu fel de pescari sunteti . voi care nu mai pueti de grija mea.

gelupescar
junior
junior

Mesaj de gelupescar » 21 Feb 2009, 23:52

cred ca la procesul dintre AGVPS si ANPA ar trebui sa mergem o "turma" de pescari,cu scule de pescuit, sa demonstram ca de fapt nici macar 5 din 100 de capi ai AGVPS habar nu au cum arata un carlig,ce sa mai vorbim de voblere,shaduri,popuri si alte chestii pescaresti.Ar fi cazul sa ne unim si sa terminam odata pt totdeauna cu asocierea cu vanatorii ,asa s-ar termina epoca agvps-ista,ca de fapt ei sunt vanatori nu pescari

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 22 Feb 2009, 00:43

gelupescar scrie:cred ca la procesul dintre AGVPS si ANPA ar trebui sa mergem o "turma" de pescari,cu scule de pescuit, sa demonstram ca de fapt nici macar 5 din 100 de capi ai AGVPS habar nu au cum arata un carlig,ce sa mai vorbim de voblere,shaduri,popuri si alte chestii pescaresti.Ar fi cazul sa ne unim si sa terminam odata pt totdeauna cu asocierea cu vanatorii ,asa s-ar termina epoca agvps-ista,ca de fapt ei sunt vanatori nu pescari
ce inseamna "POPURI"? si parca era vorba de ne-obligativitatea de asociere in nici una dintre asociatii.
asa am inteles eu ,dar unii dintre noi chiar, sunt demni de TURMA

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 22 Feb 2009, 08:25

Salut.V-a deranjat ca am folosit cuvantul turma nu e nici o problema. Stramosii nostrii erau ciobani si era o mare cinste sa fii cioban si nu vacar sau porcar etc. Sensul era ca foarte multi pescari se vor duce sa vizeze permisele tot la ajvps iar prin luna iunie ne prezinta o situatie in care demonstreaza ca ei au 1oo.ooo de mebrii care sustin asocierea si toate celelalte care noua nu ne convin.AGVPS poate sa il infuenteze pe ministrul Ilie Sarbu sa modifice legislatia cum le convine lor iar noi nu avem cum influenta cu nimic acest lucru.Va repet vinovati sunt pescarii pentru faptul ca se duc si vizeaza la ajvps. Dar mai e un dar foarte important peste 90% din pescari nu au internet si nu sunt informati in nici un fel( presa,radio,TV,etc)Mai e si faptul ca noile asociatii infiintate au aceleasi preturi ca si ajvps si oamenii nu au incredere in ele fiind obisnuiti cu asociatiile vechi.Deci trebuie dusa munca de lamurire de la om la om ca sa nu se vizeze permisele la ajvpsSa auzim numai de bine. Mircea13
PS. Nu raspund la provocari !

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 22 Feb 2009, 09:47

Interesant, a fi,cioban,vacar sau porcar este una dar sa aduci omul la nivel de animal si sa-l introduci in ,,turma" este alta. Ce e mai rau, e faptul ca ai lovit in cei batrani care stiu ca au pescuit in liniste 40 de ani cu taxele platite inr-un singur loc si nu mai au incredere in schimbare pentruca schimbarea pana acum nu le-a adus deocamdata nimic. De altfel se pare ca nici raspandacii nu au reusit mare lucru in randul celor tineri din moment ce tot mai multi vor libertatea de de a pescui singuri. Sa fie asocierea in pericol de a nu se produce si comunitatea de a suferii. 8) :wink:

Scrie răspuns