Suspendarea aplicarii HG nr.1016/2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 21 Feb 2009, 08:44

A fost doar introducerea, urmeaza cuprins si incheere. :D :D :D

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 21 Feb 2009, 08:52

Chiar nimeni nu decarteaza nimic,ceva, o floare ,o, maslina,o anulare,un bonus!S au sa taiat,avintul si cuvintul?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Feb 2009, 09:59

Uita-te si pe topicul alaturat. Dar stau si ma intreb, de ce va intereseaza pe voi? Voi, marii aparatori ai libertatii. De ce nu veniti sa va sustineti cauza si trebuie sa va facem noi raportul? Avem vreo obligatie fata de voi? :)

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 21 Feb 2009, 10:52

DE CE??????????????.........pentru ca:SPERAM, ca prin VOI, sa putem pescui,CIVILIZAT ,de la 01 01 ,indiferent de valoarea permisului de pescuit!
Prin spargerea ajvps-ului,mai speram sa avem totusi cu cine sa vorbim!M am inselat ,asa ca "succese maxime"
PS azi am 2(doua),asa zise permise (200)ron,nici unul nu este legal,poate si din cauza "voastra"!(aps),ajvps si aiurea!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 21 Feb 2009, 10:57

apsalba scrie:De ce nu veniti sa va sustineti cauza si trebuie sa va facem noi raportul? Avem vreo obligatie fata de voi? :)
...deocamdata ,voi incercati sa traiti "pe spatele nostru"
...asa ca ,macar obligatia morala
...sau poate e prea pretentios... :oops:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Feb 2009, 11:51

DidelPro scrie:DE CE??????????????.........pentru ca:SPERAM, ca prin VOI, sa putem pescui,CIVILIZAT ,de la 01 01 ,indiferent de valoarea permisului de pescuit!
Prin spargerea ajvps-ului,mai speram sa avem totusi cu cine sa vorbim!M am inselat ,asa ca "succese maxime"
PS azi am 2(doua),asa zise permise (200)ron,nici unul nu este legal,poate si din cauza "voastra"!(aps),ajvps si aiurea!
Ai tu vreun merit la spargerea AGVPS-ului? Trebuie sa aparem noi ca tu sa pescuiesti civilizat? Poti sa-mi arati si mie un permis de ala ilegal?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Feb 2009, 11:54

old_radu scrie:
apsalba scrie:De ce nu veniti sa va sustineti cauza si trebuie sa va facem noi raportul? Avem vreo obligatie fata de voi? :)
...deocamdata ,voi incercati sa traiti "pe spatele nostru"
...asa ca ,macar obligatia morala
...sau poate e prea pretentios... :oops:
Traiesc eu pe spatele tau? Cand o sa cheltuiesti tu atatia bani cat am cheltuit eu pentru ca sa se schimbe ceva in pescuit, o sa ai dreptul sa vorbesti. Pana atunci un pic de retinere nu ar strica. Chestia aia cu morala incearca sa o vezi si referitor la persoana ta.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 21 Feb 2009, 12:33

Gresit!!!!!!!!!!!!!!...............am un "MERIT", mare, am fost printre cei care am facut reclama si am convins 70(sapte zeci,am lista nominala pot sa o trimit acum pe fax),care am trecut cu arme si bagaje la aps abramis giurgiu,sperind sa faca ceea ce "TU"s au, dumneavoastra,in nume personal,faceati"CANCI".Fara suparare,dar voi fara noi ,erati acum membri,ajvps!
Permisele sunt emise de ajvps tulcea si oltenita ,fara permis anpa!,este legal!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 21 Feb 2009, 12:37

@ apsalba

Nu rastalmacii si nu te juca cu cuvintele.
In mod sigur ai un venit care nu provine dintr-un anumit proces de productie.
Banuiesc ca o parte din banii ce intra in visteriile tale,sunt si din partea pescarilor,deci implicit si din partea mea.Daca nu din partea pescarilor , poate bani de la buget unde contribuiesc si eu.
Cred ca poti observa cati useri sunt de acord cu tine .
Asa ca..."ciocul mic,ca noi suntem la putere ,acum "... :lol: :lol: :lol:

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 21 Feb 2009, 12:47

apsalba scrie:Hotararea ramane in vigoare. La altceva sa va ganditi. In niciun caz la faptul ca taxa reprezinta contravaloarea permisului. Filozofii care citesc din legi numai ce le place sa se apuce de studii.
Pe ce te bazezi cind afirmi ca HG 1016/2008 ramine in vigoare? Decizia cred ca apartine instantei de judecata! Tonul imperativ al premonitiei poate deruta si nu cred ca de astfel de manevre ducem lipsa! Prin dialog social se propun solutii nu se decide definitiv si irevocabil asupra constitutionalitatii unui act administrativ. Afirmatia facuta de tine trebuie apreciata ca o parere proprie si doar atit!

Scrie răspuns