Suspendarea aplicarii HG nr.1016/2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

Suspendarea aplicarii og 1016/2008

Mesaj de pityu » 20 Feb 2009, 10:58

Podosu Dorel a scris
sint curios cite asociatii au platit statului cv.permiselor pe care le-au platit pescarii.Ce bine ar fi sa se faca niste controale pe la asociatii
Si eu sunt foarte curios. Cine are curajul sa-i controleze :?:

pityu
veteran
veteran

Suspendarea aplicarii og 1016/2008

Mesaj de pityu » 20 Feb 2009, 11:01

MihaiV a scis
Pityule, ce tot ii dai inainte si inapoi cu AGVPS-ul? Ti s-a schimbat si tie statutul si lupta contra lor a devenit obiectiv de baza?
Scuza-ma Mihai! Nu ma refeream la tine si nici la fratele Bogdan!

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 20 Feb 2009, 11:25

PODOSU DOREL scrie:@pityu

"Ce va place sa impartiti nimicul! Parca titlul topicului era "Suspendarea aplicarii HG 1016/2008"
Eu sunt curios cine in tara asta e in stare sa suspende o Hotarare de Guvern. Daca AGVPS-ul e in stare de asa ceva, atunci e ... "Baia Mare". Nu stiu ce sanse mai are pescuitul romanesc in atari conditii si nu stiu incotro se indreapta tara daca legile se fac numai pentru satisfacerea unor grupuri de interese.
Astea sunt de discutat, nu nimicurile cu cine cat o dat si cat mai are de luat, etc. Astea discuta tatele in piete!"

e trist daca pina acum nu ti-ai dat seama ca legile nu sint facute pt a reglementa anumite domenii ci in functie de ineresele unora.Si cum cei ce sint la putere se tot schimba se schimba si protejatii deci si legile

nimicurile desre care vorbesti sint totusi interesante pt ca asociatiile au luat banii pt a cumpara permise in schimb au fost folositi pt binele mai marilor de la asociatii iar statul s-a ales cu praful de pe tobe.

sint curios cite asociatii au platit statului cv.permiselor pe care le-au platit pescarii.Ce bine ar fi sa se faca niste controale pe la asociatii :lol:
Dorel, in 2008 toate asociatiile au luat mai multi bani pentru permisul de pescuit (1 RON). Daca ar fi vrut sa-i verse in buzunarele statului nu aveau cum... deoarece suma legala pe care acesta o putea incasa era de doar 1 RON. Asociatiile aveau 3 optiuni:
1. sa restituie cotizantilor suma luata in plus
2. sa mearga pe burta, plusul rezultat sa le ramana in cont si sa-i cheltuiasca dupa bunul plac
3. sa-i considere avand pentru valoare permisului din 2009... multa bataie de cap, pastrarea integrala a membrilor etc... intr-un final ajungand tot la punctul 2.

P.S. "Ce se naste din pisica... mananca soareci". Pisica este AGVPS.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 20 Feb 2009, 12:12

... Nu stiu ce sanse mai are pescuitul romanesc in atari conditii si nu stiu incotro se indreapta tara daca legile se fac numai pentru satisfacerea unor grupuri de interese. Astea sunt de discutat, nu nimicurile cu cine cat o dat si cat mai are de luat, etc. Astea discuta tatele in piete!
Trebuie sa fi naiv rau ca sa crezi ca in Romania legile nu se fac pentru a satisface unele grupuri de interese. :lol:
S'altare și bunăstare !

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Suspendarea aplicarii og 1016/2008

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2009, 13:02

pityu scrie:MihaiV a scis
Pityule, ce tot ii dai inainte si inapoi cu AGVPS-ul? Ti s-a schimbat si tie statutul si lupta contra lor a devenit obiectiv de baza?
Scuza-ma Mihai! Nu ma refeream la tine si nici la fratele Bogdan!
Nici n-am zis asta!

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 20 Feb 2009, 15:09

@ feugen

nu are importanta suma ci principiul.Mersul pe burta ne-a adus in situatia actuala in care nu se poate avea incredere in asociatii.

micuticalos
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de micuticalos » 20 Feb 2009, 15:18

In concluzie cum sta treaba? Va intreb pe voi, pentru ca tare le stiti pe toate. Numai ca la intrebarea pusa la inceput nu mi-a raspuns nimeni??!

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 20 Feb 2009, 15:35

Si tacerea este un raspuns! :wink: :lol: :lol:
Fir intins!;-)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Feb 2009, 15:37

micuticalos scrie:I. Numai ca la intrebarea pusa la inceput nu mi-a raspuns nimeni??!
...vezi ca nu ai pus nici o intrebare (la inceput )
aditoader scrie:Si tacerea este un raspuns! :wink: :lol: :lol:
:lol:

micuticalos
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de micuticalos » 20 Feb 2009, 15:59

Se pare ca din cauza padurii nu vedem brazii(arbore specific zonei noastre) :(

Scrie răspuns