@pityu
"Ce va place sa impartiti nimicul! Parca titlul topicului era "Suspendarea aplicarii HG 1016/2008"
Eu sunt curios cine in tara asta e in stare sa suspende o Hotarare de Guvern. Daca AGVPS-ul e in stare de asa ceva, atunci e ... "Baia Mare". Nu stiu ce sanse mai are pescuitul romanesc in atari conditii si nu stiu incotro se indreapta tara daca legile se fac numai pentru satisfacerea unor grupuri de interese.
Astea sunt de discutat, nu nimicurile cu cine cat o dat si cat mai are de luat, etc. Astea discuta tatele in piete!"
e trist daca pina acum nu ti-ai dat seama ca legile nu sint facute pt a reglementa anumite domenii ci in functie de ineresele unora.Si cum cei ce sint la putere se tot schimba se schimba si protejatii deci si legile
nimicurile desre care vorbesti sint totusi interesante pt ca asociatiile au luat banii pt a cumpara permise in schimb au fost folositi pt binele mai marilor de la asociatii iar statul s-a ales cu praful de pe tobe.
sint curios cite asociatii au platit statului cv.permiselor pe care le-au platit pescarii.Ce bine ar fi sa se faca niste controale pe la asociatii