Suspendarea aplicarii HG nr.1016/2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

Suspendarea aplicarii HG 1016/2008

Mesaj de pityu » 19 Feb 2009, 22:44

Luckty_51 a scris
Deci asteptam pretul permisului.
Nu-l mai astepta ca el apare sau nu indiferent cat de mult il astepti tu sau eu!
Deocamdata HG nr.1016/2008 este in vigoare si noi trebuie sa-l respectam, indiferent ca place sau nu AGVPS-ului.
Daca a ajuns o simpla asociatie de pescari (fie el si AGVPS) sa faca si sa desfaca legi in tara asta, atunci e jale mare. Mare de tot!!!!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 20 Feb 2009, 00:18

E baeti cu cohones. :lol: Noi e prosti, aia e clar. :lol: :twisted:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 20 Feb 2009, 08:03

Dar daca majoritatea invinge minoritatea, nu ma refer la etnie ci la faptul ca inca AGVPS-ul are cei mai multi ,,membrii" :?: :D :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Suspendarea aplicarii HG 1016/2008

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2009, 08:26

pityu scrie:Luckty_51 a scris
Deci asteptam pretul permisului.
Nu-l mai astepta ca el apare sau nu indiferent cat de mult il astepti tu sau eu!
Deocamdata HG nr.1016/2008 este in vigoare si noi trebuie sa-l respectam, indiferent ca place sau nu AGVPS-ului.
Daca a ajuns o simpla asociatie de pescari (fie el si AGVPS) sa faca si sa desfaca legi in tara asta, atunci e jale mare. Mare de tot!!!!
Pityule, ce tot ii dai inainte si inapoi cu AGVPS-ul? Ti s-a schimbat si tie statutul si lupta contra lor a devenit obiectiv de baza? Zau ca mai bine te ocupi de pesti decat sa scormonesti prin ograda altora!

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 20 Feb 2009, 08:29

Legal ? nu cred , de fapt daca chiar va fi sedinta azi no sa fie rezultat pt ca fiecare tine partea lui si ele nu au nici o asemanare ... daca asa va merge , putem astepta pana la pensie sa fie rezolvat problema ... ANPA ar trebui sa hotareasca fara sa tina cont de nimeni :roll:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Feb 2009, 08:32

pityu scrie:Eu sunt curios cine in tara asta e in stare sa suspende o Hotarare de Guvern. Daca AGVPS-ul e in stare de asa ceva, atunci e ... "Baia Mare".
Poate nu stiai dar in tara asta suspendarea actelor normative n-o face nici AGVPS-ul si nici Pityu, ci instanta! Si daca suspenda ceva atunci aduc si argumente si inseamna ca actul ala nu era in regula. Ai vrea sa ramana in aplicare Hotarari de Guvern care incalca Constitutia? Acu nu ma refer la 1016, ci in general, cum te-ai referit si tu mai sus.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 20 Feb 2009, 08:37

Se poate face prin :ordonanta, prezidentiala!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Feb 2009, 09:26

pityu scrie: Daca AGVPS-ul e in stare de asa ceva, atunci e ... "Baia Mare". !
...mai bine i-ar manca ..."Lupeni" pe toti si noi sa putem merge la pescuit
...fie si pe baza chtantei... :lol: :lol: :lol:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 20 Feb 2009, 09:31

@pityu

"Ce va place sa impartiti nimicul! Parca titlul topicului era "Suspendarea aplicarii HG 1016/2008"
Eu sunt curios cine in tara asta e in stare sa suspende o Hotarare de Guvern. Daca AGVPS-ul e in stare de asa ceva, atunci e ... "Baia Mare". Nu stiu ce sanse mai are pescuitul romanesc in atari conditii si nu stiu incotro se indreapta tara daca legile se fac numai pentru satisfacerea unor grupuri de interese.
Astea sunt de discutat, nu nimicurile cu cine cat o dat si cat mai are de luat, etc. Astea discuta tatele in piete!"

e trist daca pina acum nu ti-ai dat seama ca legile nu sint facute pt a reglementa anumite domenii ci in functie de ineresele unora.Si cum cei ce sint la putere se tot schimba se schimba si protejatii deci si legile

nimicurile desre care vorbesti sint totusi interesante pt ca asociatiile au luat banii pt a cumpara permise in schimb au fost folositi pt binele mai marilor de la asociatii iar statul s-a ales cu praful de pe tobe.

sint curios cite asociatii au platit statului cv.permiselor pe care le-au platit pescarii.Ce bine ar fi sa se faca niste controale pe la asociatii :lol:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 20 Feb 2009, 09:49

Suspendarea va veni totusi din partea asociatiilor datorita faptului ca nemaiavand membri se va autodesfinta. Numai cu vicele si secretara nu cred ca vei reusi sa convigi statul sa-ti dea ceva.

Scrie răspuns