suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
liviu scrie:lacul de acumulare.......fii sigur ca nu de Lacul Avrig dintre Negoiu si Barcaciu-acolo am vrut si eu printre altele sa mergacum 3 ani si spre nenorocul meu am facut sa mai merg cu un preten si doua 'fete'
toate bune pregatizi cu rucsacele facute ca pentru a adoua zi sa urcam cam 7ore de mers de la cabana barcaciu
nu era mult dar bat-o vina de ''''perfect''' si focul de tabara de seara ne-o inmuiat ciolanele
eu as fi vrut sa urc de unul singur
dar atunci nu prea merita si uite asa am luat-o si in barba
si pe fata pe inserate
(cica ar fi fost uni si ar fi prins 100 buc pastrav de la cabanier am aflat
![]()
![]()
)
- nickydarnico
- senior
tinere ma bucur ca ai fost asa de hotarat sa-mi faci un favor, dar acuma posteaza iarasi si adule la cunostinta tuturor ce lectii ai vrut sa-mi daied scrie:ba fratzilor e crima la scoreiprietenul nostru nicky
a cam luat-o...
![]()
![]()
slab de tot ,cred ca maine se intoarce acasa
la nevastasa ca i-o fi dor
,dar las cal iau eu duminica
dac il mai lasa
la o ''''pescuiala''''
![]()

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- nickydarnico
- senior
tinere ma bucur ca ai fost asa de hotarat sa-mi faci un favor, [/b]ed scrie:ba fratzilor e crima la scoreiprietenul nostru nicky
a cam luat-o...
![]()
![]()
slab de tot ,cred ca maine se intoarce acasa
la nevastasa ca i-o fi dor
,dar las cal iau eu duminica
dac il mai lasa
la o ''''pescuiala''''
![]()
sunt sigur ca dintre toti cei ce au optat pt o partida la pasnic , cu ocazia deschiderii , nimeni , nimeni nu poate sa spuna ca a prins mai mult de 3-4 carasi pe zi.
va spun ca deschiderea de anul asta o sa ramana in amintirea multora dintre noi. nu pot sa cred ce am patit .
eu nu pot sa zic ca am luat mai mult de 3 carasi si 5-6 babusti.
daca cineva ma poate contrazice sa o faca !
a ! astazi am facut cu Edy o partida la biba sa ne mai descretim fruntile
bine ca exista astfel de pesti.

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
deci ce facem mai iesim sau nu???? acum k a venit vara stam aksa si bem bere in pat???>:P
haidetzi mah sa iesim la o bere pe la scorei....sau unde vretzi....sau va fac cu clean la turnu rosu sau....... nu va tzine
deci astept mesaje sau postari...nicky ce faci frate dai inpoi.....nusthu cum sa va mai porvoc....

haidetzi mah sa iesim la o bere pe la scorei....sau unde vretzi....sau va fac cu clean la turnu rosu sau....... nu va tzine

- nickydarnico
- senior