suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 08 Iun 2007, 15:39

lacul de acumulare.......fii sigur ca nu de Lacul Avrig dintre Negoiu si Barcaciu-desi suna interesant,sub hidrocentrala-din experienta anilor trecuti-e full in aceasta perioada-si de aceea ziceam...
MARlACHI

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Iun 2007, 22:47

ba fratzilor e crima la scorei :evil: prietenul nostru nicky :D a cam luat-o... :oops: :oops: :oops: slab de tot ,cred ca maine se intoarce acasa 8) la nevastasa ca i-o fi dor :shock: ,dar las cal iau eu duminica :lol: dac il mai lasa :( la o ''''pescuiala'''' :D :D

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Iun 2007, 22:55

liviu scrie:lacul de acumulare.......fii sigur ca nu de Lacul Avrig dintre Negoiu si Barcaciu-
acolo am vrut si eu printre altele sa merg :roll: acum 3 ani si spre nenorocul meu am facut sa mai merg cu un preten si doua 'fete' :lol: toate bune pregatizi cu rucsacele facute ca pentru a adoua zi sa urcam cam 7ore de mers de la cabana barcaciu :P nu era mult dar bat-o vina de ''''perfect''' si focul de tabara de seara ne-o inmuiat ciolanele :( eu as fi vrut sa urc de unul singur :twisted: dar atunci nu prea merita si uite asa am luat-o si in barba :evil: si pe fata pe inserate :lol: (cica ar fi fost uni si ar fi prins 100 buc pastrav de la cabanier am aflat :?: :?: :?: )

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 10 Iun 2007, 17:20

ed scrie:ba fratzilor e crima la scorei :evil: prietenul nostru nicky :D a cam luat-o... :oops: :oops: :oops: slab de tot ,cred ca maine se intoarce acasa 8) la nevastasa ca i-o fi dor :shock: ,dar las cal iau eu duminica :lol: dac il mai lasa :( la o ''''pescuiala'''' :D :D
tinere ma bucur ca ai fost asa de hotarat sa-mi faci un favor, dar acuma posteaza iarasi si adule la cunostinta tuturor ce lectii ai vrut sa-mi dai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 10 Iun 2007, 17:26

ed scrie:ba fratzilor e crima la scorei :evil: prietenul nostru nicky :D a cam luat-o... :oops: :oops: :oops: slab de tot ,cred ca maine se intoarce acasa 8) la nevastasa ca i-o fi dor :shock: ,dar las cal iau eu duminica :lol: dac il mai lasa :( la o ''''pescuiala'''' :D :D
tinere ma bucur ca ai fost asa de hotarat sa-mi faci un favor, [/b]
sunt sigur ca dintre toti cei ce au optat pt o partida la pasnic , cu ocazia deschiderii , nimeni , nimeni nu poate sa spuna ca a prins mai mult de 3-4 carasi pe zi.
va spun ca deschiderea de anul asta o sa ramana in amintirea multora dintre noi. nu pot sa cred ce am patit .
eu nu pot sa zic ca am luat mai mult de 3 carasi si 5-6 babusti.
daca cineva ma poate contrazice sa o faca !
a ! astazi am facut cu Edy o partida la biba sa ne mai descretim fruntile
bine ca exista astfel de pesti. :oops: :oops: :oops: :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Iun 2007, 14:05

tinere se pare ca tocmeala de acasa nu mi-a iesit :x locul era super dar,,,,,,,,,sperantze :oops:

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 16 Iun 2007, 23:24

HellRAISER scrie:@dorin...mai lasa mah aeroportul ala k am auzit k atzi ratacit niste bagaje de la americanii aia care au venit in sb la festivalul de teatru:)))
ce sa-i faci......ghinion :lol: .nu cred ca s-au ratacit la noi.....de la tine aud pt prima data despre chestia asta...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Iun 2007, 14:58

deci ce facem mai iesim sau nu???? acum k a venit vara stam aksa si bem bere in pat???>:P
haidetzi mah sa iesim la o bere pe la scorei....sau unde vretzi....sau va fac cu clean la turnu rosu sau....... nu va tzine :twisted: deci astept mesaje sau postari...nicky ce faci frate dai inpoi.....nusthu cum sa va mai porvoc.... :cry: :cry: :cry:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 19 Iun 2007, 22:24

frate eu ma bag fara sa ma gandesc si daca asta inseamna ca ma bag cu capul in gard :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Iun 2007, 14:59

nicky....au venit alea de la cabelas....tre sa punem bani k poate sambata le avem in manutza...sa dea domnu.......si dupa aia iesim....acum vedem noi....mai intra si u ma pe mess

Scrie răspuns