suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 04 Iun 2007, 21:09

gata nicky ???? te lasi de rapitori??? 8) ...glumeam ...eu nu pot iesi decat dupa vreo 3 sapt
:(( treaba mare pe aksa

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 05 Iun 2007, 11:03

HellRAISER scrie:gata nicky ???? te lasi de rapitori??? 8) ...glumeam ...eu nu pot iesi decat dupa vreo 3 sapt
:(( treaba mare pe aksa
my frend! m-as lasa si de pescuit dar nu pot :( :( :(
poate mi-se intampla numai mie , dar eu mai mult de 3 pesti semnificativi, nu am prins pe iesire la rapitori.(si aia s-a intamplat numai odata)
sincer iti zic ca asa renunta . in perioada asta de prohibitie m-am uitat la o multime de filme descarcate de pe net si imi venea sa-mi tai vena.
ce vina am eu ca sunt roman.nu am gresit cu nimic si la nimeni. vreau si eu cand merg la pesti sa prind peste nu sa imi tocesc pingelele degeaba.
nu mai zic nimic ! poate ca renunt la rapitor .la dreaqu cu etnia noastra ca suntem un neam de " lucruri slabe" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
imi cer scuze si va salut.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 05 Iun 2007, 16:19

nickydarnico ......gandeste-te ca sunt altii si mai si decat noi, acest neam de romani care traim in asa-zisa " saraca tara bogata " !!! Daca o sa cauti pe net, gesesti o gramada de astfel de dovezi......nu suntem noi in varful piramidei cu " de toate " , dar nici jos de tot........am fost si eu plecat dincolo, chiar si peste ocean, stiu cum e, dar nu sunt de invidiat " celelalte neamuri " chiar asa de tare....... :shock: :shock: :shock:
Intr-adevar au mult mai mare respectul fata de natura, au locuri de pescuit deosebite........ dar nu au timp sa viziteze aceste locuri.... :evil: :evil: :evil:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 05 Iun 2007, 16:23

Decat sa pescuiesti in alta parte "" intr-o balta in care se inghesuie pestii ca la coada la paine pe vremuri, "" mai bine pescuiesti la noi, unde e cate-o-data "" ca in lighean "" :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 05 Iun 2007, 16:59

liliacul007 scrie:Decat sa pescuiesti in alta parte "" intr-o balta in care se inghesuie pestii ca la coada la paine pe vremuri, "" mai bine pescuiesti la noi, unde e cate-o-data "" ca in lighean "" :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

oare?!
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Iun 2007, 19:06

vam zis eu k nicky nu stie spinning:)) ...glumeam...mai fain la noi decat la oricine.....sau nu??? :roll: ...infine deci ce sa inteleg nicky .....u give up??? :twisted:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 06 Iun 2007, 07:42

Iti dai seama ca glumeam la faza cu "" ligheanul"" :lol: :lol: :lol:

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 06 Iun 2007, 07:51

stie cineva cum e oltul?
sambata am fost si era aproape cristal dar de atunci nu mai stiu nimic.vreau sa mai apuc o partida pana nu se umple de carasari :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Iun 2007, 08:09

dorin_sb scrie:stie cineva cum e oltul?
sambata am fost si era aproape cristal dar de atunci nu mai stiu nimic.vreau sa mai apuc o partida pana nu se umple de carasari :lol:
e bun dupa arpas cel putin...cristal :wink:

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 06 Iun 2007, 08:54

merci de informatie :D .m-a speriat cineava cum ca ar fii negru oltu.....abia astept sa plec odata la pesti!!!

Scrie răspuns