suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nickydarnico
- senior

my frend! m-as lasa si de pescuit dar nu potHellRAISER scrie:gata nicky ???? te lasi de rapitori???...glumeam ...eu nu pot iesi decat dupa vreo 3 sapt
( treaba mare pe aksa
poate mi-se intampla numai mie , dar eu mai mult de 3 pesti semnificativi, nu am prins pe iesire la rapitori.(si aia s-a intamplat numai odata)
sincer iti zic ca asa renunta . in perioada asta de prohibitie m-am uitat la o multime de filme descarcate de pe net si imi venea sa-mi tai vena.
ce vina am eu ca sunt roman.nu am gresit cu nimic si la nimeni. vreau si eu cand merg la pesti sa prind peste nu sa imi tocesc pingelele degeaba.
nu mai zic nimic ! poate ca renunt la rapitor .la dreaqu cu etnia noastra ca suntem un neam de " lucruri slabe"
imi cer scuze si va salut.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- liliacul007
- utilizator constant

nickydarnico ......gandeste-te ca sunt altii si mai si decat noi, acest neam de romani care traim in asa-zisa " saraca tara bogata " !!! Daca o sa cauti pe net, gesesti o gramada de astfel de dovezi......nu suntem noi in varful piramidei cu " de toate " , dar nici jos de tot........am fost si eu plecat dincolo, chiar si peste ocean, stiu cum e, dar nu sunt de invidiat " celelalte neamuri " chiar asa de tare.......
Intr-adevar au mult mai mare respectul fata de natura, au locuri de pescuit deosebite........ dar nu au timp sa viziteze aceste locuri....

Intr-adevar au mult mai mare respectul fata de natura, au locuri de pescuit deosebite........ dar nu au timp sa viziteze aceste locuri....
- liliacul007
- utilizator constant

- nickydarnico
- senior

- liliacul007
- utilizator constant

e bun dupa arpas cel putin...cristaldorin_sb scrie:stie cineva cum e oltul?
sambata am fost si era aproape cristal dar de atunci nu mai stiu nimic.vreau sa mai apuc o partida pana nu se umple de carasari
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro