suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Mai 2007, 22:12

Tavi scrie:mah, daca puneti de-un pariu, io tin banii. sau berile :twisted:
se putea sa nu baji berea si aci? :lol: :lol: :lol: nu uitati ...cine vrea sa castige...mita la harbitru :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Mai 2007, 22:15

Cameraman?!Poate trebe dovezi...Ieftin:o bere! :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Mai 2007, 22:19

clar ca traba dovezi, ca la ce arbitru impartial avem... :lol:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 28 Mai 2007, 22:25

Badie scrie:nicky my frend fie vorba intre noi...sti si u k is mai bun k u pe olt orinde am merge ...deci....ce sa zic...poate la avat ai ceva sanse serioase sa ma faci k in rest.....watch and learn my frend......cum se prinde peste pe olt.....
Ps tre sa vb de voblerele alea de la cabelas sa vedem cu faci cu ele
Badie de la talmacu , qe copil modest ejti . Ce ba ti-a murit laudatorii mancatzias ?

De curiozitate cati ani ai ? :roll: :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

premii

Mesaj de pescuitorul » 29 Mai 2007, 08:43

eu dau premiul, dar vin cu rigla de masurat sa va incadrati in dim . minima :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 29 Mai 2007, 22:27

eu dau tuica :D ca de inainte de mancare :shock: trebe si ceva sa lunece mai bine.
P.S: voi aducetzi pestele 8) ,ca-l face je la gratarel cu mujdei si patrunjel stropit cu vin :shock: de va lingetzi pe bot :P

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 29 Mai 2007, 22:51

alooooooo !!!
ia nu va mai bagati voi coada cu bautura si arbitraj si intrati si voi in joc , ca jucatori. (daca va tine :twisted: )bla-bla-bla :roll: , nu vreau sa fiu rau ,dar cu cat suntem mai multi , ii mai valabila treaba.
deci?????????

ps. pt Tavi : pariul a fost deja stabilit si nu cred ca poti sa ti berile care au fost puse in joc prea mult timp.(ma refer sa le ti in brate!) :lol: :lol: :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Mai 2007, 15:18

acum k miam facut si userul (din nou :roll: ) mersi la TAVI si daca tot am facut pariul nicky iti dai seama k tre sa te dobor ...uite cum facem ne adunam mai multi la un clean pe la turnu rosu si incepem......fiecare cu totzi...cat despre bere, tzuica, si vin (asta +berea il aduc eu)se face...dar acum sa vad cati mai vin dar sa va vad fara masini k voi sunteti cam puturosi sa veniti cu trenu...DECI CINE VREA SA VINA dar sa se anunte si cu ocazia asta facem si o curatenie ....ce zici pescuitorule :lol:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 31 Mai 2007, 20:55

HellRAISER scrie:acum k miam facut si userul (din nou :roll: ) mersi la TAVI si daca tot am facut pariul nicky iti dai seama k tre sa te dobor ...uite cum facem ne adunam mai multi la un clean pe la turnu rosu si incepem......fiecare cu totzi...cat despre bere, tzuica, si vin (asta +berea il aduc eu)se face...dar acum sa vad cati mai vin dar sa va vad fara masini k voi sunteti cam puturosi sa veniti cu trenu...DECI CINE VREA SA VINA dar sa se anunte si cu ocazia asta facem si o curatenie ....ce zici pescuitorule :lol:

tinere las-o dreaqu de bautura, ca iti influenteaza negativ gramatica :lol:
si vreau sa iti zic ca imi pare rau ca nu ai fost cu mine la porumbacu , sa vezi si tu cum arata o stiuculita.
da astazi am prins o stiuca 1,5 kile. era mai frumos sa nu fie singura , dar tot ii mai mult decat nimic. :)
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Mai 2007, 21:51

nu se pune ...sti ff bine regula la pariu...se pune daor cand iesim impreuna ...deci condoleantze :lol: ...poate duminica ies si eu...nusthu sa vad :roll:

Scrie răspuns