se putea sa nu baji berea si aci?Tavi scrie:mah, daca puneti de-un pariu, io tin banii. sau berile
suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Always C&R
http://www.bscteam.ro
						http://www.bscteam.ro
Badie de la talmacu , qe copil modest ejti . Ce ba ti-a murit laudatorii mancatzias ?Badie scrie:nicky my frend fie vorba intre noi...sti si u k is mai bun k u pe olt orinde am merge ...deci....ce sa zic...poate la avat ai ceva sanse serioase sa ma faci k in rest.....watch and learn my frend......cum se prinde peste pe olt.....
Ps tre sa vb de voblerele alea de la cabelas sa vedem cu faci cu ele
De curiozitate cati ani ai ?
- 
				pescuitorul
 - veteran

premii
eu dau premiul, dar vin cu rigla de masurat sa va incadrati in dim . minima 

- nickydarnico
 - senior

alooooooo !!!
ia nu va mai bagati voi coada cu bautura si arbitraj si intrati si voi in joc , ca jucatori. (daca va tine
 )bla-bla-bla  
 , nu vreau sa fiu rau ,dar cu cat suntem mai multi , ii mai valabila treaba.
deci?????????
ps. pt Tavi : pariul a fost deja stabilit si nu cred ca poti sa ti berile care au fost puse in joc prea mult timp.(ma refer sa le ti in brate!)

ia nu va mai bagati voi coada cu bautura si arbitraj si intrati si voi in joc , ca jucatori. (daca va tine
deci?????????
ps. pt Tavi : pariul a fost deja stabilit si nu cred ca poti sa ti berile care au fost puse in joc prea mult timp.(ma refer sa le ti in brate!)
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
						acum k miam facut  si userul (din nou 
 ) mersi la TAVI si daca tot am facut pariul nicky iti dai seama k tre sa te dobor ...uite cum facem ne adunam mai multi la un clean pe la turnu rosu si incepem......fiecare cu totzi...cat despre bere, tzuica, si vin (asta +berea il aduc eu)se face...dar acum sa vad cati mai vin dar sa va vad fara masini k voi sunteti cam puturosi sa veniti cu trenu...DECI CINE VREA SA VINA dar sa se anunte si cu ocazia asta facem si o curatenie ....ce zici pescuitorule 

- nickydarnico
 - senior

HellRAISER scrie:acum k miam facut si userul (din nou) mersi la TAVI si daca tot am facut pariul nicky iti dai seama k tre sa te dobor ...uite cum facem ne adunam mai multi la un clean pe la turnu rosu si incepem......fiecare cu totzi...cat despre bere, tzuica, si vin (asta +berea il aduc eu)se face...dar acum sa vad cati mai vin dar sa va vad fara masini k voi sunteti cam puturosi sa veniti cu trenu...DECI CINE VREA SA VINA dar sa se anunte si cu ocazia asta facem si o curatenie ....ce zici pescuitorule
tinere las-o dreaqu de bautura, ca iti influenteaza negativ gramatica
si vreau sa iti zic ca imi pare rau ca nu ai fost cu mine la porumbacu , sa vezi si tu cum arata o stiuculita.
da astazi am prins o stiuca 1,5 kile. era mai frumos sa nu fie singura , dar tot ii mai mult decat nimic.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )