suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 25 Mai 2007, 11:44

cu capturi nu ma pot mandri , ca nu sunt.
si mai nasol ii (in ceea ce priveste pescuitul)ca mi-am gasit de lucru in cehia la o firma germana. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: si daca ma duc iarasi la lucru in alte tarii de farmec pline,. s-a mai dus un an , pe apa sambetei.
cand mi-am propus sa le fac felul (pestilor),se pare ca voi patii ca anul trecut cand am plecat in sanbata ,in care se deschidea sezonul. :evil:
nu mai continui ca deja sunt off-topic. :oops:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Mai 2007, 17:30

pai spuneai ca trebe sa mergi la interviu nu sa si pleci :shock: ,mai apuci deschiderea macar :idea: si era vb ca facem o partida la locurile tale de pescuit :?: :x :?: ,cum ramane :?: :?:

Badie
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Badie » 28 Mai 2007, 11:23

si uie asa castig eu pariul nostru nu nicky??? :twisted: :twisted:
Dar totusi ..mai bine era daca aveam ceva concurentza din partea ta...tiam promis un clean fain...si totusi...mai vedem noi :roll: :cry: :wink:
HellRAISER....pana imi rezolv problema cu userul:((

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 28 Mai 2007, 12:11

paote ca tu crezi ca ii asa de usor sa-l intreci nicky.!
dar , te inseli amarnic ca pana plec tot mai facem cateva partide, in care vei primi o lectie. :lol: :lol: :lol:
scuze pt offtopic !!!
care ati mai fost la pesti si ce capturi ati mai pozat ?
eu am fost la porumbacu si ma pot lauda cu o urmarire din partea unei stiuculite in jur de 1 kil , (care a ramas in mal ca picata din cer. o noua incercare pe distanta scurta , a facut-o curioasa, dar cand nu mai aveam unde sa lucrez voblerul , s-a oprit si s-a uitat la el,dupa care o disparut fara urma.)si cu o captura mai putin obisnuita. am agatat un cozma B1 de 6 cm.
doamne! ii un adevarat paradis pe distanta dintre porumbacu si colun.
cine nu o fost inca pe-acolo sa faca bine sa mearga . macr pt a vedea o portiune de olt , pe care nu o mai intalnesti in prea multe locuri ale oltului.
haideti sa organizam o iesire tip competitie in week-end-ul care vine !!!!
sa plecam (cei care vor sa vina)cu trenul de dimineata si sa ne intoarcem cu cel de 17 unde ne si masuram cantitatile.
fiecare poate sa mearga unde vrea si unde cunoaste locurile, dar sa pescuiasca numai cu naluca.eu cred in onestitate si nu cred ca numai un paznic poate garanta corectitudinea.
ce ziceti? suna aiurea dar nu imposibil. nu?

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 28 Mai 2007, 16:32

Suna bine treaba din weekend....dar din pacate pentru mine nu o sa pot veni..... :x :x :x , ca am o nunta pe weekend care-mi cam strica planurile de iesire... :roll: :evil: :(
Vreau sa merg maine.....dar nu prea stiu unde sa merg......aveti ceva sugestii??? nicky spui ca ai fost la porumbacu.....cum era apa ???
Sau sunteti vreunul disponibil pentru maine la o partida de rapitor???? :D :D :D Astept sugestii pana deseara... :idea:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 28 Mai 2007, 16:58

da. ! ma gandeam si eu la o iesire maine sau poimaine, dar se pare ca fiu-meu (fara sa vrea) imi strica toate planurile cu inbolnavirile frecvente.
sper numai ca pana vineri sa fie mai bine, sa pot iesi si eu.
oltul ii super.chiar daca mai baga cate o partida torentiala de ploaie , care
tulbura afluentii , oltul pare neschimbat. :shock:
asta ii o oportunitate care daca nu era sezonul inchis , da-dea rezultate foarte bune.(pt cei ce cunosc) 8) :lol:

Badie
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Badie » 28 Mai 2007, 20:01

nicky my frend fie vorba intre noi...sti si u k is mai bun k u pe olt orinde am merge ...deci....ce sa zic...poate la avat ai ceva sanse serioase sa ma faci k in rest.....watch and learn my frend......cum se prinde peste pe olt.....
Ps tre sa vb de voblerele alea de la cabelas sa vedem cu faci cu ele
HellRAISER....pana imi rezolv problema cu userul:((

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 28 Mai 2007, 21:03

ba ce ma enervezi !!!! :x :x :x
atentie lume !!!!
am fost odata impreuna cu badie la peste , o zi proasta in care oltul nu misca in nici-un fel si ne-am refugiat pe balta de la turnu-rosu , unde badie a prins o marlita(mai bine zis un pix :lol: :lol: :lol: ) handicapata , unde avea capul avea si coada si acuma ma seaca ca el ii mai bun :shock: :shock: :shock:
sunt curios cand vom iesi , daca mai are tupeul sa posteze asa de mandru.? :twisted: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Mai 2007, 21:28

nickydarnico scrie:ba ce ma enervezi !!!! :x :x :x
atentie lume !!!!
am fost odata impreuna cu badie la peste , o zi proasta in care oltul nu misca in nici-un fel si ne-am refugiat pe balta de la turnu-rosu , unde badie a prins o marlita(mai bine zis un pix :lol: :lol: :lol: ) handicapata , unde avea capul avea si coada si acuma ma seaca ca el ii mai bun :shock: :shock: :shock:
sunt curios cand vom iesi , daca mai are tupeul sa posteze asa de mandru.? :twisted: :lol:
ma bag harbitru :twisted:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Mai 2007, 21:54

mah, daca puneti de-un pariu, io tin banii. sau berile :twisted:

Scrie răspuns