suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 06 Iun 2007, 09:24

eu am fost duminica in trecere pe la scoreiu-porumbacu,cu toate ca plouase cu ceva zile inainte nu s-a tulburat,decat foarte putin,e numai bun de fishing.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 06 Iun 2007, 10:59

dorin_sb scrie:merci de informatie :D .m-a speriat cineava cum ca ar fii negru oltu.....abia astept sa plec odata la pesti!!!
parca mai sus ziceai ca vrei sa mergi inainte sa se umple de carasari . ce te retinut pana acuma? de esti asa de dornic sa : "abia astept sa plec odata la pesti!!! " :lol: :lol: :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 06 Iun 2007, 11:23

Eu nu prea am timp sapt asta.....doar sambata o sa merg ca atunci sunt liber...... :D , cred ca o sa aleg scoreiu sau porumbacu( aici sunt fff multe locuri si am de unde alege, ca nu-mi place sa stau inghesuit le peste....:)), imi place sa se inghesuie pestii la mine !!! :lol: :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Iun 2007, 15:17

@dorin...mai lasa mah aeroportul ala k am auzit k atzi ratacit niste bagaje de la americanii aia care au venit in sb la festivalul de teatru:)))

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 07 Iun 2007, 15:38

Cine are timp pentru postat nu are timp pentru pescuit! Glumeam!

Abia astept sa vad cu ce ne laudam dupa primul week-end in care se pot pescui toate speciile.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 07 Iun 2007, 19:00

nickydarnico scrie:se pare ca sunt printre putinii care au liber fara numar. asta inseamna ca va voi astepta si va voi vedea plecand de pe balta. :lol: :lol: :lol: (in cazul in care alegeti barajul de la Scoreiu)
ard ca torta olimpica , de dorul partidelor in care pestii , intra unul dupa altul. (cate doi nu prea prind , ca folosesc un singur ac pe linie)
s-o crezi tu 8) ca esti printr-e putinii care au liber si eu am planuit o iesire de vineri pana duminica poate chiar la scorei acolo unde te astepti mai putin :cooler:
@nicky asa e la rapitor mai dai si rateuri :? nu prinzi ca si la caras unde momesti si gata astepti sa isi faca nada minune efectul :lol: ,''''Rapitor''''=mult timp pierdut degeaba cu putine fructificari :x de fiecare data cand dai la el,dar spectaculoase atunci cand prinzi :shock: ,care te fac sa te intorci si alta data sa mai incerci(cu toate draciile :mrgreen: ),sperand sa-l prinzi""""pe el """""
Ptr mine cantitatea nu conteaza ci experientza pe care o capat,dar care e de scurta durata,ca anul urmator sau invatzat cu smecheriile noastre si trebuie sa incercam altceva nou, asai mai invatza si ''vinatul" 8)

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 07 Iun 2007, 22:07

sa vedem rezultate in toate speciile...cred ca fac si eu o "pescuiala" de sambata pe duminica pe lacul de le Avrig.........ca mi doooooooooooor si de-un stationarr ca de doooorrrrrr!!! :D :D :D daca mai merge careva pe lacul de acumulare de la Avrig .....semnalati-va pe forum...poa' bem o bere dupa un gratarel de peste............ :D :D :D
MARlACHI

fishpolice
junior
junior

Mesaj de fishpolice » 07 Iun 2007, 22:30

daca faceti o treba asa de faina vin si eu cu vin la o bere :D :D :D

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 07 Iun 2007, 23:13

La care lac de la AVvrig????? Haideti ca ma bag si eu daca aflu pana vineri seara de idee.... :D
Vreau sa ies sambata dar nu stiu unde......asa multe posibilitati incat ?????? :shock: :shock: :shock:
Mai vb.....bye bye.....

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 08 Iun 2007, 11:15

solunarul arata rau de tot pentru acest week-end dar dorul de balta e imens.

daca veniti in coada barajului de la scorei dati un semn.sunt cu barca.fire intinse la maxxxim!!!

Scrie răspuns