suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nickydarnico
- senior
parca mai sus ziceai ca vrei sa mergi inainte sa se umple de carasari . ce te retinut pana acuma? de esti asa de dornic sa : "abia astept sa plec odata la pesti!!! "dorin_sb scrie:merci de informatie.m-a speriat cineava cum ca ar fii negru oltu.....abia astept sa plec odata la pesti!!!

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- liliacul007
- utilizator constant
s-o crezi tunickydarnico scrie:se pare ca sunt printre putinii care au liber fara numar. asta inseamna ca va voi astepta si va voi vedea plecand de pe balta.![]()
![]()
(in cazul in care alegeti barajul de la Scoreiu)
ard ca torta olimpica , de dorul partidelor in care pestii , intra unul dupa altul. (cate doi nu prea prind , ca folosesc un singur ac pe linie)

@nicky asa e la rapitor mai dai si rateuri

Ptr mine cantitatea nu conteaza ci experientza pe care o capat,dar care e de scurta durata,ca anul urmator sau invatzat cu smecheriile noastre si trebuie sa incercam altceva nou, asai mai invatza si ''vinatul"

sa vedem rezultate in toate speciile...cred ca fac si eu o "pescuiala" de sambata pe duminica pe lacul de le Avrig.........ca mi doooooooooooor si de-un stationarr ca de doooorrrrrr!!!
daca mai merge careva pe lacul de acumulare de la Avrig .....semnalati-va pe forum...poa' bem o bere dupa un gratarel de peste............

MARlACHI
-
- junior
- liliacul007
- utilizator constant