suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Iun 2007, 17:42

mai ce facetzi??? mai aveti pc??? k rar mai da omu de voi pe net...hai sa iesim odata .....unde vretzi voi....de fapt pe olt.....sau iara vretzi sa ridic topicu ala ....deci.....iesim??? :roll:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 24 Iun 2007, 00:29

Haide la o iesire sapt viitoare.........nush exact cand..........si unde ...vedem noi.... :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Iul 2007, 10:27

liliacule ...mai ai nr meu de mobil....sunama si poate iesim asta seara....k sapt viitoare sunt in schimbu 3 deci....calll daca vrei sa iesim....mergem aici la turnu.....iatzi echipament de schimb k ne bagam in apa.... :twisted:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 03 Iul 2007, 18:08

ba fratzilor ma inebuneste un dihor de o sapt. de numa numa :shock: nevastamea e terorizata toata noapte se distreaza pe acoperis :x ,si cred ca la vecinu in pod are cuibul ca se aud batali si chitzaituri seara de seara.
spunetzimi cum sa fac rost de niste alice de5.5 ca nu se mai gasesc in sibiul asta sau sa comand ???????? ca aseara am dat ochi cu ea(el) :shock: si bine era dac aveam alice 8) , sa bag macar una in el 8) .am vb la competizia dar a spus gabi ca nu sunt la buc :cry: poate stiti voi pe cineva care are mai multe si da cu inprumut sau bani ca tare am nevoie :x

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 03 Iul 2007, 23:31

off topic
ed nu mai posta asemenea lucruri ptr ca daca spui ca l-ai impuscat te acuza de braconaj.fa-o si taci si nu cauta munitie daca nu esti autorizat ca iar nu e in regula
vb serios nu e vrajeala.
poate citeste cine nu trebuie si o incurci.
asta e doar un sfat

miahi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de miahi » 04 Iul 2007, 10:13

Care e programul de pescuit pe lacurile de munte?
Exista vreo restrictie de zile pe sapatamana, sau asa ceva? Intreb pentru ca am inteles de la cineva ca la baraj la Gura Raului e permis pescuitul numai sambata si duminica. Totusi imi e foarte greu sa cred asa ceva.

Daca ar fi asa inseamna ca e interzis pescuitul acolo: in timpul saptamanii de autoritati si in weekend de manelisti si grataristi :((

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 06 Iul 2007, 18:07

pescuitorule :? crezi ca vine acum cineva si bate la usa la mine ca am postat ca am nevoie de alice ca sa ii fac felul la un dihor astai culmea :) si logic ii trebe dovezi iar dac i-am facut de petrecanie (ceea ce cred ca nu o sa se intample)nu sunt prost sa ma dau de gol,sau sa vina sa faca expertiza balistica sa vada cand am tras ultima oara cu arma :) prostii;de parca eu as fi cel mai mare braconier de dihori :) ,poate imi apare si poza la ziar sau sa fiu la stiri ce sti ce se poate intampla.....
am inteles ce vrei sa spui ca totul se face in liniste si nu mai are rost sa vb mai departe.............

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Iul 2007, 03:02

@ed
imi place k gandesti in mod public. :lol: ...nu ti numai pt tine:))

dumitrescu
utilizator nou
utilizator nou

Arpas

Mesaj de dumitrescu » 10 Iul 2007, 09:36

Fraţilor ce se întîmplă cu Arpşu de nu merge de loc .............Am fost de 3 ori si nu am prins decît o singură dataă 3 buc.(frumoşi caraşii= dar atît...Spuneţi pe unde mergeţi sau unde merge carasul acum vă rog....

pikeman
veteran
veteran

Re: Arpas

Mesaj de pikeman » 10 Iul 2007, 09:47

dumitrescu scrie:Fraţilor ce se �nt�mplă cu Arpşu de nu merge de loc .............Am fost de 3 ori si nu am prins dec�t o singură dataă 3 buc.(frumoşi caraşii= dar at�t...Spuneţi pe unde mergeţi sau unde merge carasul acum vă rog....
o fu un pretin 2 zile si a luat 2 carasi :lol: , io am iesit la un cort si gratarel si alea, alea, cu un pretin de spin, neam mai prostit ptin si pe la fix cu niste carasei si babuscutze - un plumb un carlig si niste paine la batzu de spin :lol: :lol: :lol: cat despre avatz, dimineatza si seara creca am vazut 2-3 atacuri in total .... Oltul oprit intre 12 seara si 7 dimineatza, apoi intre 13 si 18 , la 16 am traversat Oltul la picior mai jos de canalul de fuga....sub hidrocentrala 10000000000000 de obleti, la fiecare 2 lanseuri luam cate unu cu ancora de la lingura , Arpasu anu asta e istorie, inexplicabil, se prindea peste frumos anii trecuti, atat avatz cat si carasi

Scrie răspuns