suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
felicitarile mele
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- liliacul007
- utilizator constant
frumoase poze....si la mai multe 

mwahahahahaaaaaaa!pescuitorul scrie:Astea sunt motivele din 2013 pentru care " eu braconez" si suntem vanati. Dupa braconieri nu cred ca umbla atat.

kill'em.... break'em down!!!
felicitari si la mai multe!

pescuitorul scrie:In ceea ce priveste situatia financiara.
Separarea (incepand cu anul 2013) din punct de vedere financiar si administrarea banilor separat fata de vanatori este un pas mare inainte.Daca anul 2013 l-am inceput cu minus destul de consistent pot sa spun ca l-am incheiat pe plus. Un plus care din discutiile cu conducerea va fi folosit doar in interesul pescarilor.
Din acest punct de vedere va asigur ca anul 2013 a fost unul de transparenta maxima in ceea ce priveste cheltuielile pe linie de pescuit.
Din aceste motive preturile vor ramane aceleasi ca in 2013, modificari suferind doar tarifele de acces.
O seara buna tuturor.

•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
Ps. E a nus' cata oara cand vad pozele astea cu plasele arzand dar nu inteleg de ce se fac atatea complimente pe tema asta cand plasele din poze cred ca reprezinta doar varful unui iceber.cat la suta din plasele de pe olt vor insemna cativa saci de plase? Sunt curios...nu vreau sa fiu inteles gresit, respect munca celor de la ajvps
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
-
- veteran
Dl. Dorin sunt alte si alte poze.Nu aceleasi.Si nu sunt cativa saci de plase ci kilometrii intregi.Si daca nu distrugem acest fenomen ce sa facem? sa ne apucam de educarea a 4000 de oameni care pescuiesc in Sibiu si incalca mai mult sau mai putin legea , doar ca asa e in Romania?!!dorin_sb scrie:Ps. E a nus' cata oara cand vad pozele astea cu plasele arzand dar nu inteleg de ce se fac atatea complimente pe tema asta cand plasele din poze cred ca reprezinta doar varful unui iceber.cat la suta din plasele de pe olt vor insemna cativa saci de plase? Sunt curios...nu vreau sa fiu inteles gresit, respect munca celor de la ajvps
-
- veteran
habar nu aveti ce stiuci au prins la "hatahatahata"pe olt baieti mai ales in ultimile 2 saptamani......
-
- veteran
nu vreau sa aiba cineva impresia ca vreau sa scormonesc ra...ul si ca vreau sa minimalizez sau sa discreditez munca baietilor de la ajvps din ultimul timp, insa ieri trecand pe la avrig am vazut aceeasi hatari care isi vedeau linistiti de treaba, de la cel cu tata-n gura pana la cel cu barba sura.
intr-adevar, parca erau mai putini ca anul trecut, dar...
Nihil Sine Deo
-
- veteran
ti sa parut ca sunt mai putini????????mie nu
si daca vas spune ce stiuci aveau in saci ?multe si mari 3kg 2kg 1kg.....vreo 7 stiuci deti venea sa plangi...cei de pe malul cu gara aveau doar platica scobari si 2-3 carasei....aia de la tr rosu kg de scobari
eu maine am un drum la tara la parinti de facut si va fi si prima mea partida de pescuit pe 2014
LA MULTI ANI !!!!1
si daca vas spune ce stiuci aveau in saci ?multe si mari 3kg 2kg 1kg.....vreo 7 stiuci deti venea sa plangi...cei de pe malul cu gara aveau doar platica scobari si 2-3 carasei....aia de la tr rosu kg de scobari
eu maine am un drum la tara la parinti de facut si va fi si prima mea partida de pescuit pe 2014
LA MULTI ANI !!!!1
Preferi sa nu se faca nimic ? preferi sa nu vezi nici macar atit ? crezi ca tu ai putea mai mult ?dorin_sb scrie:Ps. E a nus' cata oara cand vad pozele astea cu plasele arzand dar nu inteleg de ce se fac atatea complimente pe tema asta cand plasele din poze cred ca reprezinta doar varful unui iceber.cat la suta din plasele de pe olt vor insemna cativa saci de plase? Sunt curios...nu vreau sa fiu inteles gresit, respect munca celor de la ajvps
ori cit de putin se poate face e mai mult decit nimic din punctul meu de vedere .
Albuletu Alexandru scrie:nu vreau sa aiba cineva impresia ca vreau sa scormonesc ra...ul si ca vreau sa minimalizez sau sa discreditez munca baietilor de la ajvps din ultimul timp, insa ieri trecand pe la avrig am vazut aceeasi hatari care isi vedeau linistiti de treaba, de la cel cu tata-n gura pana la cel cu barba sura.
Si ce ai facut ? ai trecut linistit mai departe ? 112 e gratuit , telefonul de la ajvps e 0269/235157 ( numere de telefon personale nu imi permit sa dau dar poti cere tu )
La Multi Ani . An Nou Fericit
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !