suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Cred ca singura solutie este sa ne adunam vre-o 50 si sa-0i aruncam in apa de pe pod ca sa se sesizeze cineva . 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- veteran
Nu putem sa riscamstiuca scrie:Cred ca singura solutie este sa ne adunam vre-o 50 si sa-0i aruncam in apa de pe pod ca sa se sesizeze cineva .

La multi ani stiuca!
-
- junior
...avrig....braconieri---mai avem putintica rabdare cu rabdarea...forumul apssibiu-inchis....
s-auzim de rezultate contra lor-banuiesc ca suntem destui care ne-am oferi cu sprijin-si o simpla prezentza a noastra in cateva zile in m ijlocul lor insotiti de cate-un membru al filialei i-ar astampara...nu mai e mult-si cu cat scapa mai multi reproducatori cu atat mai mult peste avem pe viitor!!!
iar aici nu e doar vocea mea --e amultor pescari nemultumiti pe care i-am intalnit(si .. la fata locului )

s-auzim de rezultate contra lor-banuiesc ca suntem destui care ne-am oferi cu sprijin-si o simpla prezentza a noastra in cateva zile in m ijlocul lor insotiti de cate-un membru al filialei i-ar astampara...nu mai e mult-si cu cat scapa mai multi reproducatori cu atat mai mult peste avem pe viitor!!!
iar aici nu e doar vocea mea --e amultor pescari nemultumiti pe care i-am intalnit(si .. la fata locului )

-
- junior
....aceeasi situate astazi....
cand vedem surpriza...?

O recomandare, va rog. Vreau sa fac maine o partida de obleti. Unde sa merg?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
- veteran
La Noul Roman PE RAUL CE SE VARSA IN OLT
lasa'i draqu de obleti si mergi dupa ce trebuie.Adrian SB scrie:O recomandare, va rog. Vreau sa fac maine o partida de obleti. Unde sa merg?
stii unde, stii cu ce, ai cu ce, deci..........

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Poate nu are cu cine... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Am fost ieri. Barajul inghetat pana aproape la intrarea Oltului in lac. Ceata groasa, de am folosit busola sa ne orientam. Am lansat, dar... S-a oprit jigul in ceata. 

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Hai la Aiud! Jumate de balta dezghetata....
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.