D-le Alex e jale la Avrig - in fiecare zi la "plaja" sau " la nisip" tu dai legal la pluta de pe mal si 7-10 hatari de sus de pe mal peste tine la hata. Dca incerci sa le spui ca deranjeaza si le spui ca nu este un stil de pescuit legal primesti raspunsuri de genul " te-am chemat eu sa dai aici ????" sau "ce ba e apa ta???" Ca sa fie cu bomboane pe tort sau ... coliva daca pestele prins este scobar mic sau vreo platicuta te intreaba ironic daca o vrei tu .... caci baietii " e cu pretentii " servesc doar crap, stiuca , somn , salau .... ce mai...... peste cu oase multe si rau la gust care probabil este si prost platit. Hai si pe aici in control dar daca se poate fara masina aia de teren care este super cunoscuta ci mai degraba cu .... bicicleta ca ala este mijlocul de transport comun in acele locuri. Avem incredere in voi si personal va inteleg ca aveti o zona mare de acoperit insa mai aplecati urechea si spre cei care va dau un asa zis "pont" si ...poate ...poate. Spor.pescuitorul scrie:Dl. Dorin sunt alte si alte poze.Nu aceleasi.Si nu sunt cativa saci de plase ci kilometrii intregi.Si daca nu distrugem acest fenomen ce sa facem? sa ne apucam de educarea a 4000 de oameni care pescuiesc in Sibiu si incalca mai mult sau mai putin legea , doar ca asa e in Romania?!!dorin_sb scrie:Ps. E a nus' cata oara cand vad pozele astea cu plasele arzand dar nu inteleg de ce se fac atatea complimente pe tema asta cand plasele din poze cred ca reprezinta doar varful unui iceber.cat la suta din plasele de pe olt vor insemna cativa saci de plase? Sunt curios...nu vreau sa fiu inteles gresit, respect munca celor de la ajvps
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
-
- veteran
Nu era vorba ca nu se stie de zona avrig...acolo zi de zi este aceeasi situatie....degeaba suni, la ce sa mai suni?nu-i nevoie decat sa se faca o actiune tare , sa se mearga prin spate(de pe camp)sai filmezi 15min si apoi sa le pui proba sub nas
Dar la ce va ajuta?doar ca se alege ala cu dosar...il doare in pix...cei cu dosar de acest gen au de achitat amenzi de zero bani...chiar isi permit ptr ca vand pesti si fac bani
Dar acesta estr un subiect de ani buni si tot aiai
Dar la ce va ajuta?doar ca se alege ala cu dosar...il doare in pix...cei cu dosar de acest gen au de achitat amenzi de zero bani...chiar isi permit ptr ca vand pesti si fac bani
Dar acesta estr un subiect de ani buni si tot aiai
-
- veteran
Pacat ca nu sa aprobat zona de iernat avrig si tr rosu sa fie inchise pe perioada ierni ca doar a fost cerea facuta...asta cu tot riscu de ai supara pe cei vreo3 ,4 pescari seriosi care iam vazut pescuind normal stiai o treaba...esti in zona?nai voie si gata
-
- veteran
Stiu despre Avrig. Desi sunt in concediu ieri am trecut pe acolo. Si pe la Turnu Rosu.gigi_19 scrie:D-le Alex e jale la Avrig - in fiecare zi la "plaja" sau " la nisip" tu dai legal la pluta de pe mal si 7-10 hatari de sus de pe mal peste tine la hata. Dca incerci sa le spui ca deranjeaza si le spui ca nu este un stil de pescuit legal primesti raspunsuri de genul " te-am chemat eu sa dai aici ????" sau "ce ba e apa ta???" Ca sa fie cu bomboane pe tort sau ... coliva daca pestele prins este scobar mic sau vreo platicuta te intreaba ironic daca o vrei tu .... caci baietii " e cu pretentii " servesc doar crap, stiuca , somn , salau .... ce mai...... peste cu oase multe si rau la gust care probabil este si prost platit. Hai si pe aici in control dar daca se poate fara masina aia de teren care este super cunoscuta ci mai degraba cu .... bicicleta ca ala este mijlocul de transport comun in acele locuri. Avem incredere in voi si personal va inteleg ca aveti o zona mare de acoperit insa mai aplecati urechea si spre cei care va dau un asa zis "pont" si ...poate ...poate. Spor.pescuitorul scrie:Dl. Dorin sunt alte si alte poze.Nu aceleasi.Si nu sunt cativa saci de plase ci kilometrii intregi.Si daca nu distrugem acest fenomen ce sa facem? sa ne apucam de educarea a 4000 de oameni care pescuiesc in Sibiu si incalca mai mult sau mai putin legea , doar ca asa e in Romania?!!dorin_sb scrie:Ps. E a nus' cata oara cand vad pozele astea cu plasele arzand dar nu inteleg de ce se fac atatea complimente pe tema asta cand plasele din poze cred ca reprezinta doar varful unui iceber.cat la suta din plasele de pe olt vor insemna cativa saci de plase? Sunt curios...nu vreau sa fiu inteles gresit, respect munca celor de la ajvps
Mi-am luat informatii cu camera de filmat si in cel mai scurt timp pregatim o "surpriza".
La Multi Ani, sanatate si bucurii tuturor. Si bineinteles Fir Intins.
Va salut! Sunt pescar de stationar, si zilele trecute am fost prima oara la pescuit la Avrig, si pur si simplu imi plange sufletul de ce am vazut acolo!danstiucaru scrie:Pacat ca nu sa aprobat zona de iernat avrig si tr rosu sa fie inchise pe perioada ierni ca doar a fost cerea facuta...asta cu tot riscu de ai supara pe cei vreo3 ,4 pescari seriosi care iam vazut pescuind normal stiai o treaba...esti in zona?nai voie si gata

-
- veteran
Albuletu Alexandru scrie:nu vreau sa aiba cineva impresia ca vreau sa scormonesc ra...ul si ca vreau sa minimalizez sau sa discreditez munca baietilor de la ajvps din ultimul timp, insa ieri trecand pe la avrig am vazut aceeasi hatari care isi vedeau linistiti de treaba, de la cel cu tata-n gura pana la cel cu barba sura.
intr-adevar, parca erau mai putini ca anul trecut, dar...
Si ce ai facut ? ai trecut linistit mai departe ? 112 e gratuit , telefonul de la ajvps e 0269/235157 ( numere de telefon personale nu imi permit sa dau dar poti cere tu )
La Multi Ani . An Nou Fericit[/quote]
In primul rand:
La multi ani si un An Nou fericit si tie Grey!

in al doilea rand: stiam ca se cunoaste prea bine situatia de la Avrig si chiar nu am crezut ca la telefonul meu o sa se intample cine stie ce minune. nu de alta, dar sunt patit( am mai sunat de cateva ori la 112 si nu s-a intamplat nimic, nu are rost sa mai intru in detalii)...
daca nu s-ar fi stiut situatia crede-ma ca as fi facut tot posibilul sa se afle, daca intalneam asa ceva in alte locuri sau daca gaseam plase etc sigur as fi sunat!
Nihil Sine Deo
Daca sunati si nu se intampla nimic
,nu mai ramane decat sa va rugati ca baietiii de mai jos.
http://www.youtube.com/watch?v=usWnzwSGpbs
La multi ani !!!

http://www.youtube.com/watch?v=usWnzwSGpbs
La multi ani !!!
-
- veteran
Tare, tare svf, tare de tot
Hai pescuitorule sa vedem ce vrei sa faci cu camera
Sunt curios unde vinde atata peste...ori avrigeni ori sibieni sunt foarte sanatosi, mananca sanatos
De ani de zile prind in decembri si ianuarie bine de tot in gaura aia de iernat...apoi incet incet capturile se mai raresc si mai ingra cate un banc de scobari ..eu asa stiu de ani....dar au fost ani de somn ani de salau ani de crap....pacat, mare pacat
Hai pescuitorule sa vedem ce vrei sa faci cu camera
Sunt curios unde vinde atata peste...ori avrigeni ori sibieni sunt foarte sanatosi, mananca sanatos

De ani de zile prind in decembri si ianuarie bine de tot in gaura aia de iernat...apoi incet incet capturile se mai raresc si mai ingra cate un banc de scobari ..eu asa stiu de ani....dar au fost ani de somn ani de salau ani de crap....pacat, mare pacat
LA MULTI ANI!!! in primul rand....si la multe capturi PESCARILOR!!!
...mda....schema cu genocidul de la avrig e atat de veche incat in vreo 2-3 ani nu o sa mai fie ce sa se mai prinda acolo oricum ...deci e ca si rezolvata problema....am nevoie de autosugestie ca sa ma pot acomoda cu ideea asta ca e posibil asa ceva-ca-n statele subdezvoltate...doar ca acolo prind de foame iar aici de sete-setea data de supapa si plutitor si setea de-a face rapid un ban-nemuncind si daca se poate fara permis....ideea e simpla...daca ar fi prinsi de vreo 2-3 ori ca sunt cam aceiasi...cu sigurantza ar fi stopata...deoarece va spun din sursa 100 % sigura peste 60-70 % inca au teama de a face asa ceva si de a recidiva,iar restul ar ceda fiindca o fac din ideea spiritului de turma...
...repet...problema e destul de usor de rezolvat cu ceva insistenta din partea noastra si-a autoritatilor implicate..///.de ce este pacat....daca nu s-ar actiona?....am facut un calcul al capturilor de acolo(o sa public pe viitor poate un "inventar")....
si am ramas traznit....la cate mii de exemplare din fiecare specie s-au prins si la ce dimensiuni..adica reproducatori...o sa se populeze lacul de acumulare sebes "la anul si la multi ani"...
-sunt doar cate capete de afis care ii incurajeaza si pe altii-deci daca s-ar insista luna aceasta macar problema e ca si rezolvata...acum cat timp sunt apele mici...
si-o sa avem UN AN MAI BUN daca am face acel putin la inceput de an...
tuturor!!!
...mda....schema cu genocidul de la avrig e atat de veche incat in vreo 2-3 ani nu o sa mai fie ce sa se mai prinda acolo oricum ...deci e ca si rezolvata problema....am nevoie de autosugestie ca sa ma pot acomoda cu ideea asta ca e posibil asa ceva-ca-n statele subdezvoltate...doar ca acolo prind de foame iar aici de sete-setea data de supapa si plutitor si setea de-a face rapid un ban-nemuncind si daca se poate fara permis....ideea e simpla...daca ar fi prinsi de vreo 2-3 ori ca sunt cam aceiasi...cu sigurantza ar fi stopata...deoarece va spun din sursa 100 % sigura peste 60-70 % inca au teama de a face asa ceva si de a recidiva,iar restul ar ceda fiindca o fac din ideea spiritului de turma...
...repet...problema e destul de usor de rezolvat cu ceva insistenta din partea noastra si-a autoritatilor implicate..///.de ce este pacat....daca nu s-ar actiona?....am facut un calcul al capturilor de acolo(o sa public pe viitor poate un "inventar")....

-sunt doar cate capete de afis care ii incurajeaza si pe altii-deci daca s-ar insista luna aceasta macar problema e ca si rezolvata...acum cat timp sunt apele mici...
si-o sa avem UN AN MAI BUN daca am face acel putin la inceput de an...

MARlACHI
-
- junior
La Multi Ani!
Deci esti la curent cu ceea ce se intampla acolo.te cred!Am fost si eu relativ curand acolo si nu m-am mirat sa vad aceleasi personaje ca savulescu,vremea si restul ratatilor-cativa colorati din sticla si cativa din "baraj".Nu ar mai actiona asa zic si eu daca ar fi retinuti de vreo 2 ori,dar dupa cateva pahare de r22 au "tupeul" ala jegos-de-a se tine-n "clantza" cu pescarii si/sau filiala sau politia-dar stiu si eu chestia ca se ascund -deci le e frica.Ca sa nu mai lungesc vorba degeaba /in asteptarea rezultatelor facute de Filiala si autoritati-va dau cateva dimensiuni de pesti capturati.Le-am aflat de la persoane de incredere-in consecinta le dau mai departe cu aceeasi incredere.Somn-18 kg:Salau-7 kg:stiuca-8 kg: crap-9kg(sub baraj-vara se prind mai mari pe lac,la suprafata)Scobar, platica,caras,etc-cat incape intre 1 si 2 kg.
Situatia cu pasnicul e si la Turnu,dar e pacat de reproducatorii crescuti cativa ani sau zeci de ani si tocmai de aceea zic ca merita efortul nostru rezultat din bunul-simt fata de neputinta pestilor de a face ceva -de-a avea ceva de pescuit pe viitor -noi macar daca la urmasi nu ne mai putem gandi
Un An mai bun si voua celor care aveti responsabilitatea de a actiona sau de a aduna pescari in initiativa de-a stavili braconajul(apropos -ne adunam 20-30 cu cagule- si insotim filiala in control
-ca se lasa intimidati de multime
) cat si pescarilor care inca mai doriti binele APELOR NOASTRE (ca daca as zice apele romane ar suna diferit...
) 
Deci esti la curent cu ceea ce se intampla acolo.te cred!Am fost si eu relativ curand acolo si nu m-am mirat sa vad aceleasi personaje ca savulescu,vremea si restul ratatilor-cativa colorati din sticla si cativa din "baraj".Nu ar mai actiona asa zic si eu daca ar fi retinuti de vreo 2 ori,dar dupa cateva pahare de r22 au "tupeul" ala jegos-de-a se tine-n "clantza" cu pescarii si/sau filiala sau politia-dar stiu si eu chestia ca se ascund -deci le e frica.Ca sa nu mai lungesc vorba degeaba /in asteptarea rezultatelor facute de Filiala si autoritati-va dau cateva dimensiuni de pesti capturati.Le-am aflat de la persoane de incredere-in consecinta le dau mai departe cu aceeasi incredere.Somn-18 kg:Salau-7 kg:stiuca-8 kg: crap-9kg(sub baraj-vara se prind mai mari pe lac,la suprafata)Scobar, platica,caras,etc-cat incape intre 1 si 2 kg.
Situatia cu pasnicul e si la Turnu,dar e pacat de reproducatorii crescuti cativa ani sau zeci de ani si tocmai de aceea zic ca merita efortul nostru rezultat din bunul-simt fata de neputinta pestilor de a face ceva -de-a avea ceva de pescuit pe viitor -noi macar daca la urmasi nu ne mai putem gandi

Un An mai bun si voua celor care aveti responsabilitatea de a actiona sau de a aduna pescari in initiativa de-a stavili braconajul(apropos -ne adunam 20-30 cu cagule- si insotim filiala in control