suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 17 Dec 2013, 20:42

Sau in jos pe la boita....scorobeti am auzit ca sunt in magazine , dar nu aveau si larve de lib.ati gasit careva pe undeva larve?

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Dec 2013, 00:34

liviu scrie:la avrig -la clean....in zona hatzarilor-merge bine...pana isi fac ei aparitia.... :wallbash:
Pai au curaju sa mai mearga hatari acolo???ca vine ajvps ul la ei sii amendeaza imediat :D 7

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 24 Dec 2013, 01:07

mai aduc cativa membri si-mi fac 2 permise daca ar fi asa...Doamne-ajuta!!! :P :D :) :respekt: ..ca un fapt divers-pe vara am adus cativa amici nemti-se mirau ce urmresc "pescarii"care defilau pe lacul de acumulare.ZIC:crapii care stau la suprefata si sunt intepati cu ancore.Bineinteles ca nu au reusit sa inteleaga si cu greu sa creada asa ceva dupa ce au purtat mii de km saltelele de primire...:))
MARlACHI

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 25 Dec 2013, 13:47

Craciun fericit la toata lumea.....
Venind vorba de permise.....stie careva cat va fi anul viitor ?

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 25 Dec 2013, 23:05

care permise....mai facem...?
?:))) CRACIUN FERICIT!!!
MARlACHI

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Dec 2013, 00:58

Da ar trebui sa facem si numai pentru munca depusa in lunile noiembrie si decembrie de catre ajvps sibiu .
in aceste doua luni sa muncit ,, la greu " in scoaterea plaselor , pinde si alte cele .

pentru aceste activitati si pentru prezenta pe apa si maluri :respekt:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 26 Dec 2013, 10:03

grey-wolf scrie:Da ar trebui sa facem si numai pentru munca depusa in lunile noiembrie si decembrie de catre ajvps sibiu .
in aceste doua luni sa muncit ,, la greu " in scoaterea plaselor , pinde si alte cele .

total de acord!
am si o mica completare: si numai pentru ca ajvps sa vina si sa controleze macar in prohibitie ca sa le mai dea un ragaz pestilor sa-i faca treaba linistiti si tot merita sa dam niste bani, care, la o adica, nici nu ne imbogatesc daca-i avem si nici nu ne saracesc daca nu-i avem.
parerea mea!
Nihil Sine Deo

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Dec 2013, 12:34

grey-wolf scrie:Da ar trebui sa facem si numai pentru munca depusa in lunile noiembrie si decembrie de catre ajvps sibiu .

Salut Ali.Postarea ta m-a facut cel putin curios.Nu de alta dar umbla vorba printre pescari ca si angajatii Ajv... baga plasele pentru rotunjirea veniturilor chiar cu acordul conducerii.Iar faptul ca uneori mai scot cate o plasa care nu-i a lor e de fapt doar conflict de interese.Deci care-i adevarul dat fiind faptul ca ai o siguranta ca stii ce vorbesti in postarea ta.
Sarbatori fericite.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Dec 2013, 13:49

Ca sa nu se inteleaga gresit,specific ca eu nu cred asa ceva.Insa zilele trecute aflandu-ma din pacate la o inmormantare,am putut sta de vorba cu doi pescari mai in varsta care aveau aceasta parere.Din ce am inteles e ca nu doar ei au aceasta idee si stau si ma intreb de ce lumea crede astfel de lucruri.O proasta informare a. celor de la Aj.. fata de pescari?De aici intrebarea mea catre Greywolf care pare ca stie mai multr.Si nu doar fata de el,toti cei care pot da astfel de info,pentru ca neincrederea e si printrr cei de pe forum cum am vazut cu cateva pagini in urma.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Dec 2013, 15:40

Salut

NU am nici o informatie ca angajatii Ajvps baga plase ! Ori cine poate spune ori ce despre ori cine . Pina cind nu am o dovada consider acestea doar birfe si le tratez ca atare . Astfel de birfe consider ca vin dintr-o slaba comunicare intre noi , dusmanie din partea unora nemultumiti ca au ramas fara plase si care doresc sa se razbune in felul asta . Daca are cineva dovezi concrete sa le faca publice .

In legatura cu postarea mea anterioara :

In perioada amintita din 7 iesiri la apa in 5 iesiri m-am intilnit cu Alex si paznici Ajvps in actiune . Pe maluri , cu barca pe apa , prin boscheti dupa diversi indivizi , cu noaptea in cap cind eu venem la pescuit ei deja erau la treaba si nu totdeauna era o vreme favorabila . la o alta actiune au primit sprijin din partea unui prieten deci inca una pe linga cele la care am asistat eu .

pentru astea vazute si stiute de mine :respekt:

Mai multe detalii poate da Alex daca doreste sau considera ca e necesar .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Scrie răspuns