suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
schneider
utilizator nou
utilizator nou

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de schneider » 02 Dec 2013, 17:06

:D :respekt:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Dec 2013, 19:17

SVF scrie:presupun ca stiti si cine sunt braconierii din zona Porumbac,nu?E foarte bine ca le confiscati jucariile,dar astia chiar nu pot fi "arsi "si altfel?
Mda.....presupun ca doar atat se poate face.Din pacate azi am vazut o poza cu avati luati la plasa.8 bucati intre 3-5 kg. :(

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 02 Dec 2013, 22:22

SVF scrie:
SVF scrie:presupun ca stiti si cine sunt braconierii din zona Porumbac,nu?E foarte bine ca le confiscati jucariile,dar astia chiar nu pot fi "arsi "si altfel?
Mda.....presupun ca doar atat se poate face.Din pacate azi am vazut o poza cu avati luati la plasa.8 bucati intre 3-5 kg. :(
Cel mai mult ce se poate face este sa fie prinsi in flagrant si intocmit dosar penal care ajunge la Judecatoria Avrig.Aici solutiile nu au fost pe masura, din moment ce aceeasi oameni dupa cateva zile erau iarasi la braconat. Si ca un exemplu din acest an, un dosar penal pentru pescuit la hata a fost sanctionat cu amenda de 30 lei.
Ca sa fie prinsi in flagrant avem nevoie de "organ", care daca il anunt dinainte....., daca il sun pe moment am sanse sa nu vina ba mai mult avem sanse ca aia sa scape cu tot cu plase si peste.Daca ii faci dosar , astia s-au invatat si tin ei plasele la politie sau procurorul.
Merita? eu zic ca nu.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 02 Dec 2013, 23:03

Da asta cu distrusul plaselor se cunoaste este de salutat toamna si pimavara dar nu este deajuns.
Pe podurile de la porumbacu si tr rosu se prind pesti cu parasute , la avrig la fel plus ca au inceput la "hatahata" de altfel niste tipi simpaticuti :x :lol:....pana si baietelul meu de 8 ani a vazut "scula"si ma intrebat de ce nu avem si noi :)
Bine acuma cineva o sa zica "tine de cultura fiecaruia"am mai auzit asta....dar trebuiau paziti sutele de crapceni prinsi dea lungu anului...si asta nu se poate cand paznicul zice "apai i ok ca are permis vizat"si altele.
In rest....rupeti plasele ca le mai stricati cate putin socoteala, putin dar merita

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 03 Dec 2013, 06:40

pescuitorul scrie:
SVF scrie:
Cel mai mult ce se poate face este sa fie prinsi in flagrant si intocmit dosar penal care ajunge la Judecatoria Avrig.Aici solutiile nu au fost pe masura, din moment ce aceeasi oameni dupa cateva zile erau iarasi la braconat. Si ca un exemplu din acest an, un dosar penal pentru pescuit la hata a fost sanctionat cu amenda de 30 lei.
Ca sa fie prinsi in flagrant avem nevoie de "organ", care daca il anunt dinainte....., daca il sun pe moment am sanse sa nu vina ba mai mult avem sanse ca aia sa scape cu tot cu plase si peste.Daca ii faci dosar , astia s-au invatat si tin ei plasele la politie sau procurorul.
Merita? eu zic ca nu.
Tocmai de aceea ar fi corect si indicat sa le taiati pe mal de fata cu pescarii.atunci nu ar mai putea nimeni sa le recupereze.nu va spune nimeni cum sa va faceti treaba dar sa nu uitati ca banii va vin de la permisele platite de noi.
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>

http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 03 Dec 2013, 08:55

Te pysssy pe permise, daca nu este peste.
Dorinel sa-mi trimiti datele personale sa-ti fac permis de pescuit gratis. Asta asa ca sa nu mai fie obligati "altii" sa umble noptile, prin frig , in pericol etc. pentru aia 100 lei ai tai.
Ce usor se trateaza cea mai serioasa "cangrena"-BRACONIERII
Scuze ca m-am "turat", dar nu se face sa vb asa dupa eforturile facute de niste pescari inimosi. :respekt:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Dec 2013, 09:27

jhonny scrie:Te pysssy pe permise, daca nu este peste.
Dorinel sa-mi trimiti datele personale sa-ti fac permis de pescuit gratis. Asta asa ca sa nu mai fie obligati "altii" sa umble noptile, prin frig , in pericol etc. pentru aia 100 lei ai tai.
Ce usor se trateaza cea mai serioasa "cangrena"-BRACONIERII
Scuze ca m-am "turat", dar nu se face sa vb asa dupa eforturile facute de niste pescari inimosi. :respekt:
Inteleg ca te lasa besica cand auzi de permise,dar de cotizatie nu zici nimic?La urma urmei poate si tu ai putea avea mai mult respect fata de altii,care poate la randul lor au scos plase sau s-au luat de gat cu paznicii de la centrale cand incercau sa bage pripoane....Stai linistit,cand vedem ca se misca ceva stim sa apreciem efortul celor care fac asta.Ca se putea face mai mult sau nu,nu stiu,dar atata timp cat cineva plateste ceva,consider ca-si poate exprima multumitra sau nemultumirea.Nu stiu care e implicarea ta in acest subiect,dar cred ca-ti va fi cam greu sa faci permise la toti cei nemultumiti
.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 03 Dec 2013, 10:08

Fac, dar numai la "scotieni" si la cei care vor TOTUL pe "banii lor" :lol: :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Dec 2013, 10:41

jhonny scrie:Fac, dar numai la "scotieni" si la cei care vor TOTUL pe "banii lor" :lol: :lol: :lol: :lol:
Poate ca intr-o zi vei avea destul curaj sa le spui "scotienilor"cotizanti cine se ascunde in spatele acestui nickname. Nu ca ar conta prea mult atata timp cat ai o asemenea parere despre ei,dar poate se gaseste vreunu sa-ti intoarca serviciile :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 03 Dec 2013, 10:59

Nu este important cine se ascunde dupa......
Este important sa-i respectam macar, daca nu putem sa-i ajutam, pe toti cei care fac ceva impotriva braconierilor.

Discutia noastra a plecat de la....."dar sa nu uitati ca banii va vin de la permisele platite de noi."
Nu imi place de loc aceasta atitudine, banii nu sunt multi, dar de "scos ochii" pentru acesti bani se gasesc multi.
Cu acest "sindrom" s-a injectat si FFFF, ca de aceea se BATE pe toate fronturile.
Fir intins la toata lumea! :|

Scrie răspuns