suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de SVF » 03 Dec 2013, 11:30

jhonny scrie:...
Este important sa-i respectam macar, daca nu putem sa-i ajutam, pe toti cei care fac ceva impotriva braconierilor.
:|
Nu sunt eu aparatorul nimanui dar tocmai la respect ma refeream si eu.Indiferent ca vorbim despre cei ce fac controale sau despre simpli pescari cotizanti,dintre care unii chiar si-au riscat pielea uneori.Fir intins.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Dec 2013, 09:08

cred ca au cam îngheţat bălţile nu i asa

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Dec 2013, 21:24

danstiucaru scrie:cred ca au cam îngheţat bălţile nu i asa
Azi dupa amiaza am iesit pana la Porumbac sa incerc niste voblere noi....podul era plin de parasutisti!
Intotdeauna printre genul asta de pescari se gaseste cate unul care cauta sa vada ce faci,cu ce dai si sa-ti dea lectii de cum se prinde avatul ...cum de-i gasesc tot eu nu stiu.:headbash: Bineinteles ca desi nu-l bagi in seama si nu esti foarte atent la ce zice tine sa te asigure ca are mai multe naluci ca tine iar ultimul peste prins a fost la musca si era bineinteles avat cat juma de masina :wallbash: Una peste alta putea fi simpatic daca nu era setat pe parasute.Intr-un final s-a simtit in plus si s-a dus la tovarasii de pescuit...
In fine,Oltul arata bine,chiar foarte bine pot zice,dpar ca zonele unde apa sta a inghetat.La pod in stg si dr.de insula e deja de patine.La fel si la Bradu din jos de pod unde sta apa si e zona nou inundata.Presupun ca si baltile la fel.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 05 Dec 2013, 00:33

Api e clara treaba...cu gheata...clara si aia cu parasutisti...nu cred sa mai scot caciula la pescuit decat daca imi cumpar o jaca cu calorifer :D
O tura am tras si eu pe la lacul din dumbrava si la sopa doar sa vad daca a facut pojghita de gheata si este....apropo,mai e mult pana la primavara? :shock:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 05 Dec 2013, 16:30

azi am fost fn barajul de la bradu doara aşa la o plimbare au început sa bage apa în baraj apa este pînă la prima dală şi sunt niste locuri mirifice ptr la primavara .deja este gheata in multe locuri unde stationeaza apa.oare ce or face ştiucile cu atâta apa in cap???
aia si sa nu uit de meseriasii de pe podul de la tr rosu care testau apa in fel si chip
Oare unde si cum as mai putea incerca vreo guma? Invreo "gaura neagra" poate nemeresc si eu botu vreunui salau sau "clantoasa"sau mai bine beau un ceai ferbinte sau mai bine stau la plapumioara? :shock:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Dec 2013, 15:33

A iesit cineva la apa?

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 15 Dec 2013, 19:20

danstiucaru scrie:A iesit cineva la apa?
IO NU! :wallbash:
Nihil Sine Deo

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Dec 2013, 23:20

La gheata cre ca treea sa intreb...astia anunta in perioada Craciunului 3-4 grade cu plus ...o sansa in plus ptr noi daca prindem ceva zile libere sa punem un fir mono subtire si sa prindem ceva clean cu scorobeti si larve...doamne ajuta 8)

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 16 Dec 2013, 01:54

danstiucaru scrie:azi am fost fn barajul de la bradu doara aşa la o plimbare au început sa bage apa în baraj apa este pînă la prima dală şi sunt niste locuri mirifice ptr la primavara .deja este gheata in multe locuri unde stationeaza apa.oare ce or face ştiucile cu atâta apa in cap???
aia si sa nu uit de meseriasii de pe podul de la tr rosu care testau apa in fel si chip
Oare unde si cum as mai putea incerca vreo guma? Invreo "gaura neagra" poate nemeresc si eu botu vreunui salau sau "clantoasa"sau mai bine beau un ceai ferbinte sau mai bine stau la plapumioara? :shock:
ai putea sa incerci la BREZOI sau la ACILIU o groaza de gauri negre si taxa mica Dane dar rezultate garantate :P

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 17 Dec 2013, 19:15

la avrig -la clean....in zona hatzarilor-merge bine...pana isi fac ei aparitia.... :wallbash:
MARlACHI

Scrie răspuns