Peste inca mai este pe Olt.....trebuie doar protejat, pentru inceput , si apoi speciile deficitare pot fi ajutate cu ceva populari, in zona barajelor (cred eu...)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
miky scrie:Da, s-a mai discutat,.... dar tot... "dupa ureche" !jhonny scrie:Fiecare plateste la ce asociatie vrea si pescuieste unde vrea in tara asta, pentru ca este RECIPROCITATE!!!!!
Am mai discutat. Iar incepem cu texte de lege.
Fiecare a intrat in discutie cu interpretarea care-i convine, si a iesit din ea cu aceeasi parere !...
Ca de obicei, interpretarea cea mai normala (si legala), ramane "interpretarea autentica", adica cea data de autorul textului de lege (in cazul nostru ANPA); O aveti mai jos:
Cred ca e destul de clar:
intrucat intre diferitele asociatii din tara NU EXISTA astfel de protocoale, ca cele mentionate in raspunsul de mai sus, ... NU EXISTA NICI RECIPROCITATE intre asociatii, asa cum o intelege jhonny, si altii la care le-ar conveni acest lucru !
In concluzie, reciprocitatea din lege se refera strict la permisul ANPA (mentionat in art. 23, alin 4), care intradevar ramane valabil pe tot cuprinsul tarii (mai putin Delta), deci detinerea permisului ANPA ramane obligatorie, necesara dar... NU SI SUFICIENTA !
An de an repuneti in discutie aceleasi subiecte depasite, argumentandu-le evident tot cu... vechile voastre pareri neclintite !
Nu ca mi-ar pasa in vreun fel, insa... o vreme o fost fun, de-acu'incepe sa devina monoton...
Dar no... bagati mare inainte ! Acu' aveti si material...