suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Imporatant este nu unde se vor acesti 137ron* cati vor plati, ci unde vor ajunge cu adevarat. Anul trecut datorita nivelului apei extrem de scazut cei din conducerea crescatoriilor de la Bradeni au fost nevoiti sa dea drumul in Hartibaci la o cantitate frumoasa de crap ( 2-3 veri ) fara ca cineva sa doresca sa cumpere acesti pesti ( intr-o cantitate considerabila ) si sa faca o populare intr-o apa proprie. Se va raspunde ca nu s-a stiut de acest demers sau ca nu au fost bani - asta mai mult ca sigur. Din pacate Ilie are dreptate in legatura cu banii care se indreapta fara dorinta multora catre "colegii" vanatori insa nu stiu cine poate garanta ca si anul acesta nu se va intampla ca si anul trecut mai ales ca bugetul se va rotunji mai ceva ca Piedone. Eu inca mai astept o propunere din partea conducerii de la noi ptr. o intalnire pe un segment de apa cu scopul de a strange o parte din gunoiul lasat de asa numitii pescari pe maluri de apa. Atunci o sa se vada spiritul de colegialitate si respect reciproc si asta nu numai in spatele tastaturii acolo unde este cald si bine. Ma bucur de acest termen prelungit pana in 22.02 caci data trecuta nu am putut ajunge insa la aceasta infatisare cu siguranta vom fi cu cel putin 4-5 in plus. Pana atunci hai sa venim cu idei constructive prin care sa-i ajutam pe cei care doresc sa faca ceva insa si acestia ar trebui sa dea drumul din brate la acest "Nu" (putem, avem, exista etc.) si sa creada mai mult. Am citit de rauri din Slovenia pescuite pe 40 euro in sistem C&R si cand se vorbeste de noi totul e simplu - nu avem ape, sunt baraje in curs de amenajare etc. - da de populat pe alea care sunt cine se ocupa? Asteptam sa se stopeze braconajul ptr. a se regenera pestele singur ( dupa cum a sugerat un coleg ) dar de un sistem alternativ de ce nu se discuta? Dca luam din cei 37 ron, sau cati sunt in plus fata de anul trecut, macar 10 de la fiecare pescar cred ca s-ar putea popula cu cel putin 1-2 tone de peste un baraj - asta anul acesta dupa care anul viitor oamenii poate ar fi mai receptivi..... Poate sunt utopic dar macar speranta......
-
- veteran
ia auziti ce se plange un coleg deal meu ca saptaman trecuta pe 2 cumnati deai lui si pe socruso io prins in zona avrigului politia(pe intuneric) ia prins pe toti 3 cu parasuta lea dat amenda 1000 de ron si 500 in 24h si au platit deja amenzile...deci se poate...cu toate ca din cate inteleg baieti sunt "incepatori"
Ce bine era daca macar o parte din acesti bani ar fi intrat si la Asociatie - dar e bine si asa macar se justifica actiunile Politiei pe malul apei.
-
- veteran
pai ar fi bine sa isi dee seama pulitisti si jandarmi,doar punand legea in aplicare,ne face noua pescarilor bine dar si lor ca din amenzi de astea fac burta mare si ei si statu...eu de eram capitanu"pulitiei "sibiu faceam bani multi ptr bugetu nostru din romania
hai romaniaaaaaaaaaaaaaa
hai cu amenzi la cei care "parasutesc"
ia ganditiva cate amenzi pot da la primavara doar pe motivul ca pescari nu respecta numerele de bete admise prin lege
sau aia de erau 2 insi cu 30 de bete si aveau la ei si permisu lu nevastasa si a lu vecinu plecat in sat dupa bere si alte minciuni care dezvaluie adevaratul caracter a romanasului si ce amenda ias mai da lu ala care avea marlite ,crapceni si lini si somotei sub dimensiune samd
hai romaniaaaaaaaaaaaaaa
hai cu amenzi la cei care "parasutesc"
ia ganditiva cate amenzi pot da la primavara doar pe motivul ca pescari nu respecta numerele de bete admise prin lege
sau aia de erau 2 insi cu 30 de bete si aveau la ei si permisu lu nevastasa si a lu vecinu plecat in sat dupa bere si alte minciuni care dezvaluie adevaratul caracter a romanasului si ce amenda ias mai da lu ala care avea marlite ,crapceni si lini si somotei sub dimensiune samd
Pai de-aia au si luat amenda, ca sunt incepatori si nu aveau "cotizatia" la zi. Daca aveau vechime nu pateau nimic, ca erau treburile aranjate...danstiucaru scrie:ia auziti ce se plange un coleg deal meu ca saptaman trecuta pe 2 cumnati deai lui si pe socruso io prins in zona avrigului politia(pe intuneric) ia prins pe toti 3 cu parasuta lea dat amenda 1000 de ron si 500 in 24h si au platit deja amenzile...deci se poate...cu toate ca din cate inteleg baieti sunt "incepatori"

-
- veteran
pai sa intamplat ca si cu plasari aia din arpas si scorei care cand au vazut ca teritoriul le este incalcat de meseriasi de valcea au sunat ei de buna voie sa anunte ca sunt plase si asa iau prins pe aia
ptr ca pe parasutisti din avrig i anunta ca se face control sau sunt versati,isi taie repede firu maram da la fund.baieti de care zic sunt din alata zona nu avrig si pe ei nu ia avertizat nimenea oricum e bine si asa dar se poate si mai mult
de accea spun ca trebuie filmata zona cateva ore si ridicati dupa aceea baieti,cu dovezi adevarate...dar nu se vrea
de aceea raman la parerea mea....politia egal zeroooooo ...se poate mai mult ...nu isi dau seama ca pot da amenzi la greu?
si acuma sa va mai zic ceva
stand de povesti cu multi dintre cunoscuti sau vecini pescari cel putin 15 stiu care i doare in patina de avrig braconaj tr rosu...ptr ca ei isi fac permisele oricum si ei merg doar vara la pescuit cand nui vad in actiune pe hatari ,poate vad acidental o plasa si nui intereseaza decat sasi plateasca taxa si aia sa faca controale ca ei nau timp si chef de sedinte ,sai reprezinte cine vrea da sa puna lucrurile la punct rapid
ptr ca pe parasutisti din avrig i anunta ca se face control sau sunt versati,isi taie repede firu maram da la fund.baieti de care zic sunt din alata zona nu avrig si pe ei nu ia avertizat nimenea oricum e bine si asa dar se poate si mai mult
de accea spun ca trebuie filmata zona cateva ore si ridicati dupa aceea baieti,cu dovezi adevarate...dar nu se vrea
de aceea raman la parerea mea....politia egal zeroooooo ...se poate mai mult ...nu isi dau seama ca pot da amenzi la greu?
si acuma sa va mai zic ceva
stand de povesti cu multi dintre cunoscuti sau vecini pescari cel putin 15 stiu care i doare in patina de avrig braconaj tr rosu...ptr ca ei isi fac permisele oricum si ei merg doar vara la pescuit cand nui vad in actiune pe hatari ,poate vad acidental o plasa si nui intereseaza decat sasi plateasca taxa si aia sa faca controale ca ei nau timp si chef de sedinte ,sai reprezinte cine vrea da sa puna lucrurile la punct rapid
-
- veteran
pai tu crezi ca politaii nu`si au si ei partea de peste?
-
- veteran
ba sunt foarte convins , cum nu?plus ca ei "e vecini bha" si nu se cade sa se toace uni pe ailalti.nu?asa ca intro comunitate mica cum e ea(avrigul)se ajuta oameni intre ei
eu as baga cerneala albastra in venele pestilor cand i papi sati patezi buzele,,,,sa vedm cati au buzele murdare

eu as baga cerneala albastra in venele pestilor cand i papi sati patezi buzele,,,,sa vedm cati au buzele murdare

-
- veteran
ma poate citeste sefu de post aliniatu asta ...si ma aresteaza....daca vedeti ca maine nu scriu ceva i clar

-
- veteran
Dane le mai stricam noi putin linistea , dar ceva ma face sa cred ca dupa sedinta din 22 februarie, daca nu suntem uniti, nici noi nu o sa ii mai deranjam.Sau poate eu nici nu o mai apuc.Maine trebuie sa imi vizez repede permisul ca sa pot venii in calitate de pescar.