suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de liliacul007 » 13 Ian 2013, 14:15

Da , si daca la 137 mai pui 15 lei pentru Sopa......dai un milion jumate........asta e.......cu hatzarii e clara problema......greu sa le schimbi naravul.....DAR apropo' de Sopa.....sunt acolo 3 lacuri.......ce ar fi daca nu ar mai umbla ajvps-u pe tot oltul , cu banii aia de benzina sa faca macar una din astea 3 balti, sa o ingrijeasca.......sa o pazeasca , sa iti fie hazna sa te duci la Sopa !!! Ca tot e langa oras......asa poate nu am mai arde si noi atata benzina :)
Apoi 137 de lei sunt banii pe benzina , la 4 iesiri pe olt......unii ar zice ca mai bine se duc la peste de 4 ori decat sa ii dea la ajvps......eu mai bine as merge mai rar , DAR sa ma bucur de ceeea ce gasesc acolo........

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 13 Ian 2013, 17:48

e cu dus si intors cu sopa... mie unul nu imi place sa merg acolo: prea multa lume = inghesuiala mare...asta pe langa altele...
prefer Oltul din toate punctele de vedere, insa as fi de acord, in loc de 15 ron cat se cotizeaza acum pentru sopa, sa se ia mai mult cu conditia de a se face ce ai spus tu: amenajare, populare, paza... sa nu intre oricine, sa se desfasoare totul civilizat, sa existe o limita de retinere etc.
Nihil Sine Deo

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 13 Ian 2013, 17:53

15 ron se ia ptr Sopa daca vrei sa pescuiesti cu 2 lansete, daca vrei cu 4 lansete platesti 30 ron...
Eu am incetat sa mai merg la sopa de vreo 2 ani, ma scarbeste ce vad pe acolo, cu toate ca mi-a fost tare draga, cunosteam foarte bine locurile, substratul, la ce papa salaul, cand, etc...
Tot oltul e de baza ;)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Ian 2013, 19:01

astazi am fost la o plimbare, de la Glamboaca in sus ,am lasat masina in capat si am luato la picior pe sub padure pana aproape de balta lu Gilu....superbe locuri :? si cea mai tare faza... nici tipenie de om pe acolo,se vedea Fagarasu ca in povesti

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 14 Ian 2013, 04:31

danstiucaru scrie:astazi am fost la o plimbare, de la Glamboaca in sus ,am lasat masina in capat si am luato la picior pe sub padure pana aproape de balta lu Gilu....superbe locuri :? si cea mai tare faza... nici tipenie de om pe acolo,se vedea Fagarasu ca in povesti
toti oamenii sunt sub barajul de la Avrig. :D :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Ian 2013, 09:51

ma gandeam ca poate cu caldura asta vad vreun blanos care iasa de la hibernare ca am prajit niste carnati si poate ii era pofta

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 14 Ian 2013, 15:13

daca iesea blanosu` ,nu mai scriai acum pe forum.Erai sigur la stirile de la ora 5 :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Ian 2013, 15:41

chrisfisher scrie:daca iesea blanosu` ,nu mai scriai acum pe forum.Erai sigur la stirile de la ora 5 :D
clar :D

tarponul
junior
junior

Mesaj de tarponul » 19 Ian 2013, 17:58

Am intrebat si intr-un alt topic stie cineva in fctie de ce s-a majorat aceasta cotizatie anuala cu aprox.35% in conditiile in care toata lumea nu a vazut nimic mai mult fata de anii trecuti - aici fac referire la populari, amenajari - ecologizari etc.???/

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Ian 2013, 22:04

Pai cica de aceea se scumpeste permisul sa fie bani de controale adevarate,populari ,ecologizari...Doamne da! Numa sa nu intre cumva tot prin jebele tovarasilor vanatori! :evil:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns