suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Albuletu Alexandru » 08 Ian 2013, 10:20

danstiucaru scrie:tu crezi ca stie cineva cand gata baraju ala?nici cei care sunt implicati acolo cu lucrarea nu stiu sigur ...

stiu ce zici :lol: , dar ma gandeam ca poate ati auzit ceva zvonuri macar!
Nihil Sine Deo

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Ian 2013, 17:42

Zvonuri sunt.
Dar ca si zvonul ca Chuck Norris a fost muscat de o cobra regala si dupa 2 zile de chinuri groaznice cobra a murit :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 10 Ian 2013, 12:10

Ce sa sti cand il gata ei?daca baraju trebuia dat in folosinta de pe vremea lui mihai viteazu :roll: .........poate prin 2050 cand deja va fi demodat i dau astia drumu si il inchide imediat :lol:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 10 Ian 2013, 15:33

Astazi am dat o tura pe Olt , sa mai aiau o gura de aer RECE ... ... ... si am luat-o :respekt: La Avrig , sub baraj , erau cred ca aproape 50 de lebede albe , mari , frumoase........o adevarata splendoare .........si alte 1500 - 2000 de rate salbatice din cele mari :roll: :roll: :roll:
In rest , multa gheata , vant rece si -15 grade in termometru :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 11 Ian 2013, 17:03

da intradevar,paraca in nici un alt an nu au fost asa multe inaripate sub barajul de la avrig....ma mir cum nu se gandesc HATARI :x sa le faca felu la bietele "macmac" ca o fi sanatoasa carnea de peste,da e bine sa mai diversifici meniul,nu?daca vand pesti in sat de ce nu ar vinde si rata? ca si asa nu le are nimeni grijaa.sau poate nu au varza murata anu asta :P si lie frica sa nu li se faca greata :P

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 12 Ian 2013, 18:49

Cica anul asta vom plati 137 ron ( cotizatie + permis anpa) la ajvps sibiu...
A fost un prieten acolo si a intrebat.
Io cred ca de la mine n-o sa vada bani, o sa mai vedem...

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 12 Ian 2013, 20:52

Sa vada si de parasutistii+hatzarii de la turnu daca vor bani de la pescari....
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>

http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Ian 2013, 00:40

stiti bine ca"hatanarilor"nu au ce sa le faca,sunt insistenti baieti,dupa ce vine politia(pardon,militia) scot doua trei vorbe uni cu ceilalti ,militieni se urca in masina si pleaca ,chipurile siau facut datoria :P si "meseriasi"isi fac in continuare plinul cu pesti si alcool
exemplu clar de rusine si neputinta din partea "organelor"
oricum in tarisoara noastra toate merg bine,nu????? :?
acuma, evident ca "meseriasilor"nu le schimbi tu naravu asa usor,dandule buna ziua(ca militieni respectivi)... evident ca ei no sa isi lase "meseria"ca nu au alta mai buna ...si paznici ard benzina pana acolo dejaba ca nui pot amenda sau nimic altceva(doar sa taie plasele)si atat timp cat nu i filmeaza cineva pe ascuns si cu probele sa i pedepseasca deadevaratelea...faasssss(adica partz)...isi vad baieti de serviciu
asa ca haideti repede sa ne facem permisele si anul acesta poate isi mai face unu vreo vila balsoaie,chiar si anp aul sa nil facem repede ca nu sunt bani la bujet si taxele sau marit si gazu si curentu si se vor mai scumpi si ce mama masi????dam toti bani altora ,mie mi se par chiar putine si mici taxele astea si asta cu pescuitul,,,,,imi raman prea multi bani de buzunar :D i trimit toti bani lu ponta si lu ajvps :D ...a si sa nu uit de monstri cu motorina si benzina...da...chiar e bine :D

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 13 Ian 2013, 02:20

dorin_sb scrie:Sa vada si de parasutistii+hatzarii de la turnu daca vor bani de la pescari....
:lol:

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 13 Ian 2013, 02:22

sorinB scrie:Cica anul asta vom plati 137 ron ( cotizatie + permis anpa) la ajvps sibiu...
A fost un prieten acolo si a intrebat.
Io cred ca de la mine n-o sa vada bani, o sa mai vedem...
pe mine m`a costat 22 euro tot anu`.....e bine si asa. investesc baietii sa puna pescuitul pe picioare in Romania. :lol:

Scrie răspuns