Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
tavistan
- veteran

wildexplorer scrie:Pentru Tavistan: m-ai prins, vreau sa ma apuc de fly in 2013, tocmai ce vizionez "The New Fly Fishing Basics", urmeaza sa cumpar cele trebuincioase insa deocamdata voi invata sa muscaresc, pana voi sti mai trece un an cel putin...
Presimt ca voi pune multe intrebari de baraj pe topicul de fly

)
Oricum si la spinning folosesc voblere mici cu ace fara spin (rupte cu clestele, fabricate fara nu am gasit in magazine, si nici macar ace barbless pt stationar).
Multumesc pentru informatii, probabil voi ajunge pe Porumbacu in plimbare, am inteles ca peisajul e extraordinar, ascult susurul raului, fosnetul padurii, pozez lanseta langa apa si gata, am fost la pescuit

)
Tine aproape si o sa vezi ca te prinzi mai repede si cu muscaritul ala...

-
tavistan
- veteran

Mah, tu esti si poet si pescar deci musai sa fii muscar... asa ziceau p-aici!

Da' vezi, oleaca de pragmatism nu strica; nu cumpara de capul tau... Intreaba!

-
pikeman
- veteran

-
tavistan scrie:Mah, tu esti si poet si pescar deci musai sa fii muscar... asa ziceau p-aici!

Da' vezi, oleaca de pragmatism nu strica; nu cumpara de capul tau... Intreaba!

Cu care vorbesti?

-
danstiucaru
- veteran

parese ca nu sau terminat pesti
din pacate stiu ca la avrig continua serenada la "hata"si se prinde la greu peste din olt si la tr rosu desigur
sincer mam saturat de numa numa
somn salau stiuca
mama masi
-
danstiucaru
- veteran

la cat de cald este zilele astea...cred ca e deajuns sa mergi pe malul oltului si vezi stiuci gramada...ies si ele la plaja
-
dorin_sb
- senior

danstiucaru scrie:parese ca nu sau terminat pesti
din pacate stiu ca la avrig continua serenada la "hata"si se prinde la greu peste din olt si la tr rosu desigur
sincer mam saturat de numa numa
somn salau stiuca
mama masi
Asa e in fiecare an pana se apuca dolofanii aia imbracati in camuflaj sa vina in control pt a-si asigura banii de permis...problema e ca si cand vin sunt prea "grei" de la atatea porcarii pe care le-au papat de sarbatori si nu pot sa se deplaseze fara masini nici 50m,dar ei totusi insista,pt reclama nu pt pesti...trist
-
danstiucaru
- veteran

LA MULTI ANI!!! va doresc sa prind doar eu pesti anul acesta si va doresc numai mie fir intins