suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 14 Dec 2012, 23:25

oare ce or fi facand stiucile acuma?????beau ceai ferbinte? :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Dec 2012, 23:42

e da, isi fac un shake cu - cuburi de gheata :twisted:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Dec 2012, 00:13

oare daca iau un kil de vodka si merg pe malul unui lac maine dimineata asa pe la sapte jumate ,cand i frigu mai frig???poate vine vreuna la mal sa ia un stampal sa se incalzeasca si eu paaac paacc , i fac o poza...eeeeee?

wildexplorer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de wildexplorer » 16 Dec 2012, 16:16

Salutare Sibieni,
puteti sa imi spuneti cum au stat lucrurile in raurile de munte cuprinse intre orasul Fagaras si Turnu Rosu? Imi puteti recomanda o vale in care sa dau de pastravi anul viitor?
Am inteles ca Porumbacu ar fi frumos, atat ca peisaj cat si ca exemplare pistruiate. E vre-o zona C&R, populata si pazita?
Am urmarit pe Google earth cursurile raurilor, am vazut fotografii cu cascade si bulboane interesante insa nu stiu daca tin si pastravi, nu vreau sa bat atata cale doar ca sa intep pastravei de 15cm, ar fi pacat de ei in primul rand.
Multumesc!
Iarna usoara si scurta!

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 17 Dec 2012, 23:30

Pentru wildexplorer ... ... ... nu prea :wallbash:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 17 Dec 2012, 23:39

wildexplorer scrie:... nu vreau sa bat atata cale doar ca sa intep pastravei de 15cm, ar fi pacat de ei in primul rand.
Multumesc!
Iarna usoara si scurta!
... pai cam aia sunt cam peste tot; cu (mai mult sau mai putin)rare exceptii... Dar de cu te apuci matalutza de fly, daca tot iti place pescuitul la pastrav si esti convins sa-i eliberezi? este incomparabil mai distractiv si (daca-i practicat cu respect) e cel mai putin agresiv pentru peste, inclusiv pentru cei mici... :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Dec 2012, 01:46

tavistan scrie:
wildexplorer scrie:... nu vreau sa bat atata cale doar ca sa intep pastravei de 15cm, ar fi pacat de ei in primul rand.
Multumesc!
Iarna usoara si scurta!
... pai cam aia sunt cam peste tot; cu (mai mult sau mai putin)rare exceptii... Dar de cu te apuci matalutza de fly, daca tot iti place pescuitul la pastrav si esti convins sa-i eliberezi? este incomparabil mai distractiv si (daca-i practicat cu respect) e cel mai putin agresiv pentru peste, inclusiv pentru cei mici... :wink:
hotomane, vrei sa furi oameni de la spinning la flai , fashing :lol: sa sti ca io tot viu la o tura cu tine, ai referinte bune de la oameni de incredere :lol: si eu am, poti cere Hell, Tavi , Miky :lol: chiar si Dumitru :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Dec 2012, 05:37

pikeman scrie: sa sti ca io tot viu la o tura cu tine, ai referinte bune de la oameni de incredere :lol: si eu am, poti cere Hell, Tavi , Miky :lol: chiar si Dumitru :lol:
Imi si imaginez cum canta unu' : I just wanna feeel, reeel love.....

:lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

wildexplorer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de wildexplorer » 18 Dec 2012, 09:10

Pentru Tavistan: m-ai prins, vreau sa ma apuc de fly in 2013, tocmai ce vizionez "The New Fly Fishing Basics", urmeaza sa cumpar cele trebuincioase insa deocamdata voi invata sa muscaresc, pana voi sti mai trece un an cel putin...
Presimt ca voi pune multe intrebari de baraj pe topicul de fly :))

Oricum si la spinning folosesc voblere mici cu ace fara spin (rupte cu clestele, fabricate fara nu am gasit in magazine, si nici macar ace barbless pt stationar).

Multumesc pentru informatii, probabil voi ajunge pe Porumbacu in plimbare, am inteles ca peisajul e extraordinar, ascult susurul raului, fosnetul padurii, pozez lanseta langa apa si gata, am fost la pescuit :))

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 18 Dec 2012, 09:36

pikeman scrie:
tavistan scrie:
Multumesc!
Iarna usoara si scurta!
hotomane, vrei sa furi oameni de la spinning la flai , fashing :lol: sa sti ca io tot viu la o tura cu tine, ai referinte bune de la oameni de incredere :lol: si eu am, poti cere Hell, Tavi , Miky :lol: chiar si Dumitru :lol:
Stiu, mah! abia astept; ca nici io nu m-am lasat de spinning definitiv... asa ca... :respekt:

Scrie răspuns