suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- liliacul007
- utilizator constant
Re: suntem si Sibieni ?
Am vorbit cu cineva , care a fost pe Hartibaci , cu scorobeti.......a luat clean si cativa scobari.....nu foarte mari , dar cel putin a fost activitate.........
Pe Olt , mai toata lumea doar merge dupa stiuk, dar se intoarce fara ea ... ... ...

Pe Olt , mai toata lumea doar merge dupa stiuk, dar se intoarce fara ea ... ... ...

Prefer sa stau acasa...in fata la menghina....o cana de vin fiert....caldurica 

-
- veteran
faina o fi ma si treaba la menghina si si aia cu vinu fert
(parca cu vinu fert mai fain can e si un pic de zapada)
dar e fain si sa iesi la pesti,iti iei o toala mai de calitate,mai cu gluga si gata ....plus ca iarna nui ca vara
,vorba unuia,adica cam pescui ,pescui si iar pescui....vorba ceea eu nu prind vara daramite iarna,cu toate ca iarna se hranesc piesti mai grasuni
daca tot o fost nene ala pe hartibaciu... is curios cam cum e apa,o fi mai marcica?ca o gaura mai adanca doar departe ,pe la tichindeal mai gaseam....sau ma insel?

dar e fain si sa iesi la pesti,iti iei o toala mai de calitate,mai cu gluga si gata ....plus ca iarna nui ca vara

daca tot o fost nene ala pe hartibaciu... is curios cam cum e apa,o fi mai marcica?ca o gaura mai adanca doar departe ,pe la tichindeal mai gaseam....sau ma insel?
- liliacul007
- utilizator constant
As merge pe la Avrig, pe bratul mort la ceva albitura, la pluta , la o distractie pe zapada.........stie careva daca merge ceva pe acolo ? 

mai bine mergi la Turnu Rosu, la pod - o ancorita, o pluta, un plumb si scoti scobarii ca pe banda - distractie la maxim
se lauda astazi doi tipi ca au facut "treaba" zilele astea acolo

se lauda astazi doi tipi ca au facut "treaba" zilele astea acolo

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Da 15 kg / zi pe cap de bovina furajata . de la 5 grame pina la juma' de kil tot la straita !
noroc ca APSS vegheaza , paznici sunt alerti si vin in control dar dau SMS ca vin, doar nu or veni asa pe nepregatite sa faca braconierul ,,infarcct " . inginerul isi face treaba si vegheaza asupra paznicilor si a modului in care acestia isi duc la indeplinire sarcinile de servici iar Conducerea ...... e cu ochiul in luneta si care misca gresit se trezeste cu supozitor 7,62 mm . noroc cu AG ( adunarea generala anuala ) din 25-01-2013 ( treisprezecele ala sa fie cu ghinion?) in care ne vor fi prezentate marete realizari , fapte de vitejie , impaunari si vom fi aspru mustruluiti cei care am criticat APSS . oare vom fi aratati cu degetul ? oare ni se va comunica ca se maresc taxele de acces pe apa ? oare ......?
oare de ce nu pot eu sa imi vad de treaba mea ? oare de ce mi-e SILA ?
noroc ca APSS vegheaza , paznici sunt alerti si vin in control dar dau SMS ca vin, doar nu or veni asa pe nepregatite sa faca braconierul ,,infarcct " . inginerul isi face treaba si vegheaza asupra paznicilor si a modului in care acestia isi duc la indeplinire sarcinile de servici iar Conducerea ...... e cu ochiul in luneta si care misca gresit se trezeste cu supozitor 7,62 mm . noroc cu AG ( adunarea generala anuala ) din 25-01-2013 ( treisprezecele ala sa fie cu ghinion?) in care ne vor fi prezentate marete realizari , fapte de vitejie , impaunari si vom fi aspru mustruluiti cei care am criticat APSS . oare vom fi aratati cu degetul ? oare ni se va comunica ca se maresc taxele de acces pe apa ? oare ......?
oare de ce nu pot eu sa imi vad de treaba mea ? oare de ce mi-e SILA ?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
De unde stii ca paznicii dau SMS?
Au venit sau nu paznicii acolo?
Au venit sau nu paznicii acolo?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Gigi, tu ai ceva de zis la subiect sau iar imprastii samanta de scandal? 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13